Energie+ Traagschuim kussen

 photo Energie1_zpsdc6f7d73.png

Misschien denk je, wat heeft een kussen nou te zoeken op een beautyblog. Nou eigenlijk heel veel, beauty begint bij een goede nachtrust en daar heeft een goed kussen een grote rol in. Ik testte een maand dit Energie+ traagschuim kussen voor jullie uit die je naar eigen wensen kan vullen met vulling voor het ultieme slaapgenot. In dit artikel vertel ik jullie wat ik van dit kussen vond!

 photo Energie2_zpsb68e292c.png

Voor iedereen slaapgemak, daar is dit kussen voor. Iedereen moet er goed op kunnen slapen. De rugslaper heeft het meeste baat bij een plat kussen. De zijslaper zal het beste uit de voeten kunnen met een stevig kussen. De buikslaper heeft behoefte aan een heel dun en soms helemaal geen kussen. Daarom is het Energy+ kussen gevuld met traagschuim vlokken. De hoeveelheid vlokken kunt u naar eigen inzicht aanpassen. Het kussen is aan de zijkant voorzien van een rits. U kunt naar eigen behoefte de vulling verminderen of juist later weer vermeerderen.

 photo Energie3_zps76e289ac.png

Zelf ben ik iemand die altijd op mijn zij slaap of op mijn buik, maar dan lig ik liever op niks. Maar als ik op mij zij lig moet er toch echt wel wat onder mij liggen. Laatst had ik al een nieuw kussen gekocht omdat die andere niet meer genoeg ondersteuning bood, maar deze is ook niet meer zo hard dat als hij was. Er komt gewoon een kuil in na een tijd en dan kan je blijven opschudden. Met het Energie+ kussen is dit totaal niet geval. Het is een kussen dat zich naar het gewicht van je hoofd aanpast en daarna de perfecte ondersteuning bied. En na het slapen, vormt hij zich weer terug in de orginele vorm. Ik heb nog nooit een kuil ontdekt na het slapen, dit komt door het traagschuim in het kussen. Ik heb het kussen op het hardst gelaten en is perfect voor mij, ik heb in tijden niet zo goed geslapen, vaak werd ik wakker met rugpijn. Ik dacht dat het aan mijn matras lag, maar nu weet ik dat het door mijn kussen kwam, want sinds ik op dit Energie+ kussen slaap heb ik nergens meer last van!

 photo Energie4_zps44f85885.png

De hoes wordt met rits geleverd en is wasbaar tot 60 graden Celsius. Handig want je zweet natuurlijk wel eens in je slaap, zo kan je hem makkelijk weer uitwassen. Aan de binnenkant zit het traagschuim kussen die je zelf op maat kunt maken door en wat uit te halen, maar dat heb ik niet gedaan omdat hij al prima is voor mij. De hoes en het kussen bestaat uit 100% ClimaBest vezels. Deze vezels zijn verantwoordelijk voor een snelle vochtafvoer. Ik heb er dan ook nog nooit op gezweet of wakker geworden met een klam kussen.

 photo Energie6_zpsbaa24023.png

Zonder hem ooit te hebben opgeschut, je ziet dat hij nog een goede vorm heeft zonder een kuil erin van mijn hoofd. Ik ben echt enthousiast over dit kussen! Ik liet het mijn vriend ook proberen en die houdt ook van hard slapen en hij vond hem ook erg goed slapen. Wij zijn dus beiden erg enthousiast over dit kussen!

 photo Energie5_zps373057ce.png

Van Energie+ is dit het enige kussen, maar ze hebben ook nog een heel erg uitgebreid assortiment matrassen en andere bed accessoires voor een beter slaapgemak. Ik ben stiekem erg benieuwd naar die producten omdat ik ze kwalitatief echt heel goed vind en ze helemaal niet duur zijn in vergelijk met de dure merken zoals Eastborn en Auping.

 photo Energie_zpsa33d75a6.png

Het Energie+ kussen kost € 59,- en word bij je thuis afgeleverd, maar je kan hem ook in hun showroom proberen. Wil je meer informatie over de Energie+ producten, ga dan naar hun website! Daar kan je ook het kussen bestellen. Ik had hem binnen twee dagen in huis! Ik slaap voorlopig niet meer op een ander kussen!

Dit vind je misschien ook leuk

15 reacties

 • Beantwoorden
  femketje
  22 september 2013

  beauty sleep wordt niet voor niets zo genoemd :3 ik krijg er binnenkort ook 1tje opgestuurd om te testen, ben erg benieuwd of deze mij van mijn rugpijn af gaat helpen! gewone kussens zijn inderdaad snel niet meer uit te deuken en goed op te schudden >.<

 • Beantwoorden
  Beau
  22 september 2013

  Dit klinkt echt ideaal! Ik slaap zonder kussen en ik zou graag zo’n kussen willen proberen. Misschien toch maar eens deze kopen..

 • Beantwoorden
  lonnie101
  22 september 2013

  Lijkt me erg fijn!

 • Beantwoorden
  martinaa89
  22 september 2013

  Lijkt me fijn om op te slapen!

 • Beantwoorden
  iscreambeauty
  22 september 2013

  Dit klinkt als een heel fijn kussen! Ik heb zelf het liefst een hard kussen.

 • Beantwoorden
  Dita
  22 september 2013

  Ja dathebben wij ook, erg fijn

 • Beantwoorden
  Marieke
  22 september 2013

  Misschien een goed idee, ik heb nu een kussen van Ikea, opzich een prima ding (ik slaap ook graag hard en op mijn zij/buik), maar ik merk wel dat ik de laatste tijd weer vaker wakker word met rugpijn.

 • Beantwoorden
  Ashleey
  22 september 2013

  Lijkt me een erg fijn idee :D

 • Beantwoorden
  Marissa
  22 september 2013

  Hij lijkt me erg fijn :)

 • Beantwoorden
  MySimplySpecial
  22 september 2013

  Klinkt goed, een fijn kussen is inderdaad belangrijk!

 • Beantwoorden
  Dionne (@Diolifestyle)
  22 september 2013

  Klinkt goed!

 • Beantwoorden
  Roxanne
  22 september 2013

  Ik ben ook wel erg benieuwd naar traagschuim kussens. Zou het graag eens proberen. Ik schud me een ongeluk aan mijn kussen, maar het blijft snel indeuken/ingedeukt

 • Beantwoorden
  Aranka
  22 september 2013

  Ik heb een traagschuim matras, en sommige mensen vinden dit heel hard liggen in het beginZ maar het ligt juist zo lekker en het is ontzettend goed voor je rug.

 • Beantwoorden
  Hester
  23 september 2013

  Ik sliep vroeger altijd zonder kussen en nu slaap ik nog steeds het liefste zo ‘plat’ mogelijk (en helemaal onderaan mijn kussen, echt alleen op de onderste 10cm, haha) dus dit is denk ik niets voor mij, maar ik hoor er verder wel goede dingen over! Vind de naam ook zo leuk haha, ‘traagschuim’.

 • Beantwoorden
  Liefsannebelle
  29 september 2013

  Mm, klinkt goed. Ik probeer nu op mijn zij te gaan slapen, omdat ik overal hoor dat buikslapen echt slecht is voor zowel je rug als nek.

 • Laat een reactie achter