Zoek
Sluit dit zoekvak.

Eliza Jones (Action) Super Boosters

Eliza Jones (Action) Super Boosters

Laatst was ik bij de Action en liep ik zoals gewoonlijk weer de hele winkel door. Ik vind het heerlijk om bij de Action alle gangpaden bij langs te gaan en te kijken wat ze allemaal verkopen. Zo liep ik ook speurend over de beauty afdeling en ineens kwam ik deze Eliza Jones Super Boosters tegen die spotgoedkoop waren en mij heel erg deden denken aan The Ordinary. Ik besloot ze mee te nemen en uit te testen.

Eliza Jones (Action) Super Boosters

Het merk Eliza Jones ken ik niet en na wat zoekwerk wordt het mij al snel duidelijk dat het een eigen merk van de Action is. De verpakkingen zien er chique en clinisch uit, het spreekt mij meteen aan. Action claimt ook dat luxe producten niet duur hoeven te zijn. En dat is zeker waar want ze kosten maar € 2,69 per stuk. Maar of de producten ook echt kwalitatief goed zijn is natuurlijk afwachten.

In totaal zijn er drie verschillende soorten Super Boosters:

 • Clear Skin – voor de onzuivere huid serum
 • Brightening – een verhelderend serum
 • Smooth Skin – een gladmakend serum

Ik besloot ze alle drie mee te nemen omdat ik er erg nieuwsgierig naar was. Alle serums zitten verpakt in een glazen flesje met een pipetje. Daarnaast hebben alle drie de serums ook interessante toevoegingen zoals niacinamide, Vitamine C en hyaluronzuur.

Eliza Jones (Action) Super Boosters

Eliza Jones Super Booster Clear Skin 30 ml – € 2,69

Als eerst heb ik het Clear Skin serum met toegevoegde Non-Diluted Salicylic Acid en Niacinamide. Beide ingredienten zijn zeer effectief voor een vette en/of onzuivere huid. Daarom was ik persoonlijk heel erg benieuwd naar dit serum. Alle serums zijn trouwens dagelijks te gebruiken en ik breng ze voor mijn normale dagcrème aan.

Eliza Jones (Action) Super Boosters

Op de achterkant van het doosje vind je wat meer informatie, zoals een beknopte samenvatting van wat het product nou eigenlijk is en de ingrediëntenlijst. Het valt me op dat deze ingrediëntenlijst wel een stuk langer is dan die van The Ordinary, maar gelukkig staan de ingrediënten niacinamide en salicylzuur wel bovenaan. Alleen ik vraag me wel af in wat voor een percentage het niacinamide is. Meteen na de niacinamide staat het salicylzuur en dat zit er volgens de verpakking maar voor 0,5% in. Het niacinamide pipetje van The Ordinary heeft 10% en ik vrees niet dat deze variant dat heeft.

Eliza Jones (Action) Super Boosters

Alle producten hebben in het doosje ook nog een bijsluiter zitten met wat meer informatie over het product. Het belooft onder andere een perfect gave huid te geven door de salicylzuur en het niacinamide. Het helpt talg in evenwicht te houden op de huid en voorkomt het ontstaan van puistjes. Klinkt voor mij ideaal!

Eliza Jones (Action) Super Boosters

Het serum heeft een handige verpakking met een pipetje waarmee je het product eruit kan halen. De substantie is melkachtig en ruikt super lekker fris (er is wel parfum aan de formules toegevoegd). Het serum brengt gemakkelijk aan en trekt snel in de huid zonder een plakkerige of vettige laag achter te laten.

Alleen qua werking merk ik eigenlijk niet heel erg veel verschil. The Ordinary maakt echt wel een verschil qua vettigheid van de huid, maar met deze merk ik dat amper. Ik denk dat dat toch komt door het percentage actieve stoffen. Maar ik heb dan ook wel echt een hele vette huid, mocht je een combinatie hebben tussen normaal en vet zou het misschien wel prima werken. Maar voor de rest is het wel een fijn product om voor je dagverzorging te gebruiken.

Eliza Jones (Action) Super Boosters

Eliza Jones Super Booster Brightening 30 ml – € 2,69

Ook is er nog een variant voor de wat rijpere huid, de Brightening heeft toegevoegde Vitamine C die ervoor zorgt dat fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden. Zelf heb ik hier (gelukkig) nog geen last van, maar ik was er wel benieuwd naar. Het zou namelijk een hele goedkope oplossing zijn mocht je er wel last van hebben.

Eliza Jones (Action) Super Boosters

Ook op de achterkant vind je hier weer meer informatie over het product, het is een verhelderend gezichtsserum. Daarnaast vind je ook de ingrediëntenlijst.

Eliza Jones (Action) Super Boosters

In de bijsluiter vind je wederom weer meer informatie over het product. Zo belooft het product door middel van krachtige antioxidanten huidverkleuring en een ongelijkmatige teint te verminderen. Het ingrediënt matrixyl verminderd fijne lijntjes en rimpels. Aangeraden wordt het prodoct ’s ochtends en ’s avonds te gebruiken voor de normale verzorging.

Eliza Jones (Action) Super Boosters

Ik gebruik het serum nu al een geruime tijd ’s avonds voor mijn nachtverzorging en ik merk dat mijn huid voller aanvoelt. Ik heb niet echt fijne lijntjes of rimpels, dus daar kan ik het effect niet van zien, maar doordat het echt voller aanvoelt denk ik wel dat het serum subtiel effect kan hebben. Daarnaast is het serum gewoon erg prettig in gebruikt. Het trekt snel in, ruikt lekker en verzorgt mijn gezicht goed. Voor dath geld dus zeker aan aanrader om toe te voegen aan je skincare routine.

Eliza Jones (Action) Super Boosters

Eliza Jones Super Booster Smooth Skin 30 ml – € 2,69

Als laatst hebben we het Smooth Skin serum, de variant in de roze verpakking. Op de verpakking staat groot dat er 10% toegevoegde Mandelic Acid en Hyaluronic Acid is toegevoegd aan het serum en het dus voor een gladder gezicht moet zorgen.

Eliza Jones (Action) Super Boosters

Op de achterkant vinden we een beknopte versie in het Nederlands van het product, namelijk een gladmakend serum. Ook vinden we hier de ingrediëntenlijst met niet zoveel ingrediëten. Het is dus een vrij puur product.

Eliza Jones (Action) Super Boosters

Als we de bijsluiter erbij pakken vind je inhoudelijk weer wat meer informatie. Zo belooft het serum een intensieve superbooster te zijn met 10% amandelzuur en hyaluronzuur. Beide helpen mee aan een gladde en jeugdige huid. Ook exfolieert het de huid zonder uit te drogen. Zelf vind ik amandelzuur en hyaluronzuur erg prettig in skincare producten.

Eliza Jones (Action) Super Boosters

Het serum is transparant qua kleur en ruikt ook weer lekker fris. Het brengt gemakkelijk aan op de huid en trekt ontzettend snel in. Ik merk dat droge plekjes minder droog worden en dat het de huid glad maakt maar ook goed hydrateert. Dit is echt een serum dat iedereen wel kan gebruiken en niet mis kan gaan. Ik vind hem erg prettig.

Eliza Jones (Action) Super Boosters

Ik vind het heel erg leuk dat een winkel zoals Action inspeelt op de trends. The Ordinary gaat wel even een stapje verder, maar is ook wat duurder. Deze basic producten zijn prima in gebruik en voor € 2,69 doen ze zeker prima hun werk, weggegooid geld is het in ieder geval zeker niet.

De Eliza Jones Super Boosters vind je bij de Action in het beautypad, wat mij betreft een aanrader als je een basic huidverzorging hebt. Zoek je toch wat itensievers? Ga dan voor The Ordinary.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

 1. De verpakking deed mij inderdaad denken aan The Ordinary. Ik heb zelf een gevoelige huid en zou dit niet snel proberen, maar het klinkt desondanks erg goed! :)

 2. Hoe lang heb je ieder serum getest? Normaal gesproken kun je na een maand (huidvernieuwing) pas echt 100% zeggen wat voor effect het heeft. Voor mij wel prettig om daarom te weten hoe lang je ieder serum gebruikt hebt :-).

  1. Ik heb ze wisselend ’s avonds en ’s ochtends gebruikt sinds ik ze heb gekocht, volgens wij is dat alweer een maand geleden. Dus zeker wel een tijdje!

 3. Slm ben kullandim gercekden super hediye gelmisdi yurtdisindan ve tekrar nerden temon edebilir bula bilirim diye internetde sizin yorumlarinixla katsilasdim nerden temin edebilirim türkiyede

  1. Selam Ecrin,

   Bunu burda (Hollanda/Belcika) sadece dukanda bulabilirsin. Internet uzere satilmiyor. Fiyatlari gayet uygun.
   Hangisi kullanmistiniz? Ayse

   Even een vertaling voor deze mevrouw die een van de boosters als cadeau heeft ontvangen in Turkije. Ze vroeg zich af waar ze deze kon bestellen. Ik heb daar op geantwoord.

   Bedankt voor de review!!

   1. Ik heb de supper booster hier zelf in mijn kast staan. Ik heb het een 2 tal weken gebruikt maar na de 5de dag van gebruik stond mijn huid vol met puisten en oneffenheden… echt een drama, ik heb het toch maar een kans gegeven. (ook omdat ik dacht dat het misschien door iets anders kwam). Na de 2 weken vol te houden met puisten en onzuiverheden ben ik gestopt… meteen na 4 dagen na het stoppen van het gebruiken van dat product had ik mijn huid terug zuiver en zonder puisten, het staat hier nu in mijn kast te verstoffen…

 4. Ik heb de clear skin Super Booster een tijdje in gebruik. Wat een drama…. mijn huid raakt verstopt, echt verstopte poriën. Dit had ik niet zo erg voordat ik eraan begon. Voor mij een no go. Wat er in zit dat de oorzaak is weet ik niet, ik ben geen chemicus. Maar ik vind het slecht spul dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *