ELF oogschaduwkwasten van € 1,-

 photo elf_zps7e6eaa81.png

Oogschaduwkwasten, volgens mij kan je er niet genoeg van hebben. Elke kleur pak ik wel weer een andere kwast, en of ik ze nou zo vaak was? Nee, dat rotklusje doe ik misschien één keer in de twee maanden. Daarom heb ik gewoon graag veel oogschaduwkwasten. Wat helemaal mooi meegenomen is dat ze ook nog eens goedkoop zijn. In mijn ogen hebben de kwasten van ELF het beide, spot goedkoop en ook nog eens erg fijn!

 photo elf1_zpsada4897f.png

Voor één euro kon ik het bijna niet geloven wat ik aantrof in mij ELF bestelling. Vier prachtige kwasten die er totaal niet goedkoop uitzagen, juist helemaal niet. Ze waren prachtig en chique verpakt in plastic hoesjes. De kwasten zelf zien er ook nog eens prima uit, het mooie witte handvat dat erg prettig in de hand ligt en niet goedkoop aanvoelt en de heerlijke zachte kwasten die je graag op je ooglid wilt gebruiken. Echt I’m blown away! Stiekem verwachtte ik nog een minpuntje aan deze kwasten, ben benieuwd of hij komt!

 photo elf3_zps6a1670a5.png

Oordeel zelf, zien ze er niet prachtig uit, ik zou zeker niet zeggen dat ze maar 1 euro per stuk kosten. Ik koos vier verschillende oogschaduwkwasten, een normale kwast, een blending brush, defining eye brush en een smudge brush. Alle vier totaal verschillend en alle vier vind ik ze erg prettig in gebruik.

 photo elf2_zps4506bd78.png

Op de stelen van de kwasten is trouwens ook het ELF logo bedrukt met daarbij de naam van de kwast, zo vergeet je nooit waar hij voor is.

 photo elf4_zps9e3f38d2.png

ELF Eyeshadow Brush

Dit is de normale oogschaduwkwast, deze gebruik ik om de oogschaduw aan te brengen over mijn hele ooglid. Hij is mooi plat maar ook dik qua haren. Hij voelt zacht aan maar toch was ik een beetje bang dat hij veel poeder zou veroorzaken bij mijn oogschaduw, dat heb ik wel vaker met goedkopere kwasten. Maar gelukkig was dit niet het geval. Hij pakt perfect de oogschaduw op en brengt het zonder enige moeite of irritatie aan op het ooglid. Deze kwast is zeker goedgekeurd.

 photo elf6_zps8573b3da.png

ELF Defining Eye Brush

Deze kwast is een wat dunnere kwast qua haren en heeft een schuin afgesneden vorm. Zelf had ik nog niet zo een kwast in mijn stash dus was hier wel heel erg blij mee. Wel moest ik even bedenken waar ik hem fijn voor zou vinden, maar als snel kwam ik erachter dat ik hem erg prettig voor het aanbrengen van de highlighter op mijn wenkbrauwbot. Maar ik moet wel kritisch blijven en ik vind de kwast wat slapjes, hij had wel iets steviger mogen zijn van mij. Maar voor de rest een prima kwast, lekker zacht en pakt prima de oogschaduw op.

 photo elf5_zps041120a7.png

ELF Smudge Brush

Ook een kwast die ik nog niet in mijn stash had zitten, een kwast met korte haartjes en vol van volume. Ideaal om oogschaduw mee onder je ogen mee aan te brengen en dat deed ik dus fanatiek met deze kwast. Wat een uitvinding zeg! Ik ben echt onder de indruk van deze kwast, het gebruikers gemak is super en hij is lekker zacht, ook op de gevoelige huid onder de ogen. Deze is ook helemaal goedgekeurd.

 photo elf7_zpse30c2be2.png

ELF Blending Eye Brush

En dan nog een kwast waar ik er al een aantal van had, maar je kan er nooit genoeg hebben toch? De blending brush gebruik ik altijd om oogschaduw mee aan te brengen in de crease of de kleuren mooi te vervagen en over te laten lopen in elkaar. Ook deze kwast doet goed zijn werk, maar moet ik toch kritisch kijken mocht hij wel iets steviger zijn. Maar aan de andere kant is dat natuurlijk weer fijner voor het blenden. Maar misschien komt het omdat ik het qua vorm niet echt een blending brush vind. Hij zit nogal tussen een pencil- en een blending brush in. Ach, voor 1 euro kan ik er geen kwaad woord over zeggen.

 photo elf8_zpse5489e68.png

Op de website eyeslipsface.nl kan je deze super fijne en zeer goedkope kwasten kopen voor € 1,00 per stuk. Ook hebben ze nog een aantal andere kwasten die ook maar € 1,00 kosten, of die fijn zijn weet ik niet, maar deze zijn in ieder geval helemaal goed gekeurd. Ben je dus nog opzoek naar fijne oogschaduw kwasten voor echt weinig geld, kijk dan eventjes op de webshop eyeslipsface.nl. Hebben jullie ervaring met de ELF producten en wat vinden jullie van hun producten?

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

44 reacties

 • Reply
  Beau
  26 november 2013 at 07:14

  Ze klinken enorm fijn! :-) Ik heb nog nooit iets van ELF gekocht.

 • Reply
  Mandy
  26 november 2013 at 07:17

  Yep, ik heb deze kwasten ook en gebruik ze iedere dag! Ze zijn perfect, helemaal voor dat geld! Dat het er voor gemaakt kan worden?! Ik ben er blij mee en bestel ze de volgende keer weer bij ELF. Groetjes Mandy

 • Reply
  beautyjuf
  26 november 2013 at 07:25

  Wat tof dat je zo positief bent over deze kwasten! :-) Ze ogen inderdaad sjiek. Helemaal fijn dat ze hun werk zo goed doen :-)

 • Reply
  debbieschrijft
  26 november 2013 at 07:39

  Wat een leuke kwastjes! Ik heb nog nooit iets besteld bij ELF. Misschien moet ik dat toch maar eens gaan doen :-)

 • Reply
  Beautydagboek
  26 november 2013 at 07:41

  Ik heb zelf de smudge brush en die gebruik ik iedere dag met veel liefde! Ik ben echt dol op ELF!

 • Reply
  Daniëlle Springer
  26 november 2013 at 07:56

  Die eerste twee heb ik ook en hij is heel fijn! Ik wil die andere twee eigenlijk ook nog wel bestellen

 • Reply
  Hester
  26 november 2013 at 07:59

  Het lijken me best fijne kwastjes! Ik moet echt eens gaan investeren in tools…

 • Reply
  Sofie
  26 november 2013 at 08:01

  Klinkt goed voor zo’n fijn prijsje!

 • Reply
  martinaa89
  26 november 2013 at 08:06

  Zelf heb ik de smudge brush. Ik vind het ook een fijn basic kwastje, niks mis mee!

 • Reply
  beautyforgirls
  26 november 2013 at 08:12

  Echt een goede budget tip!
  :oefs. xx

 • Reply
  inspiredbylifee
  26 november 2013 at 08:19

  Wow wat goedkoop en ze zien er goed uit!! Liefs http://www.inspiiredbylife.blogspot.nl

 • Reply
  femketje
  26 november 2013 at 08:21

  love elf :D altijd super fijne producten!

 • Reply
  beautytalkblog
  26 november 2013 at 08:23

  Looking good! En voor die prijs!
  Eefje

 • Reply
  beautybysandra
  26 november 2013 at 08:26

  Het lijken me hele fijne kwasten!

 • Reply
  Saskia
  26 november 2013 at 08:35

  Klinkt heel goed zeg! Als ik nieuwe kwasten nodig heb zal ik hier aan denken :-)

 • Reply
  daisybeautyglow
  26 november 2013 at 08:37

  Wat een goeie kwasten zeg! En die prijs! Bizar eigenlijk.

 • Reply
  MySimplySpecial
  26 november 2013 at 08:40

  Dat klinkt goed, en helemaal voor die prijs!

 • Reply
  charile
  26 november 2013 at 08:45

  Klinkt super goed!

 • Reply
  diolifestyle
  26 november 2013 at 08:57

  Klinkt erg goed!

 • Reply
  Monique
  26 november 2013 at 09:18

  Wat leuk zat ze gewoon goed zijn. Vooral voor die prijs.

 • Reply
  Aranka's Passies
  26 november 2013 at 09:26

  Die blending brush ziet er inderdaad niet echt uit als een blending brush. Ik denk dat ik wel een keer deze brushes wil, maar dan met een grote bestelling aangezien de verzendkosten van elf zo hoog zijn :(

 • Reply
  Jitske
  26 november 2013 at 09:28

  Klinkt fijn zeg!

 • Reply
  beyoutifool
  26 november 2013 at 09:28

  Ik heb die eerste kwast en ik ben er dol op! Ik was ook geschrokken dat het zo’n goede was voor zo’n prijs :)

 • Reply
  Tess Evea
  26 november 2013 at 09:53

  De prijzen klinken inderdaad heel erg goed, toch vind ik dat de verzending altijd zo duur is!

 • Reply
  elegantic
  26 november 2013 at 10:09

  Ziet er goed uit!

 • Reply
  xwiesx
  26 november 2013 at 10:27

  Klinkt goed! Zelf gebruik ik alleen mac oogschaduw kwasten.
  Liefs.

 • Reply
  Josanne
  26 november 2013 at 11:14

  Klinkt lekker voor een goed prijsje zeg! Mooie foto’s

 • Reply
  Kaylani
  26 november 2013 at 11:27

  Goede kwastjen voor zo’n prijsje zeg! :)

 • Reply
  Laura van Hoorn
  26 november 2013 at 11:39

  Na je unboxing blog van ELF heb ik zelf ook meteen even een bestelling geplaatst haha!

 • Reply
  Jana
  26 november 2013 at 11:58

  Klinkt erg fijn :) x

 • Reply
  iscreambeauty
  26 november 2013 at 12:05

  Dat klinkt goed! Ik wil nog steeds iets bestellen bij ELF.

 • Reply
  Liefsannebelle
  26 november 2013 at 12:19

  Dat klinkt echt erg goed. Ik ben ook echt benieuwd naar de blushes van ELF, misschien binnenkort maar bestellen :)

 • Reply
  Larissa
  26 november 2013 at 12:54

  Super! Wou meteen gaan bestellen maar het lukt me niet om aan te melden. Hij zegt steeds dat ik ‘adres (vervolg) in moet vullen. Weet iemand wat hier moet staan? Dankjulliewel alvast!

 • Reply
  Eline
  26 november 2013 at 13:20

  Ik heb er ook eentje en ben er zo blij mee, ze zijn echt heerlijk!

 • Reply
  Suzanne
  26 november 2013 at 15:49

  De Crease Brush is ook echt heel fijn! En ook maar 1 euro (:

 • Reply
  chucky1012
  26 november 2013 at 16:41

  Heel handig voor die prijs en ook nog eens goed gekeurd door je. ;-)

 • Reply
  jorienke.nl
  26 november 2013 at 17:23

  Ziet er goed uit! ik was net bezig met een elf bestelling, dus doe deze kwasten er ook maar bij! TOF!

 • Reply
  heartshapedrosepetals
  26 november 2013 at 17:43

  Wauw, wat onwijs goedkoop!

 • Reply
  Natasja
  26 november 2013 at 20:32

  Ik heb zelf ook een paar ELF kwasten en die zijn echt fijn en gewoon goed. Er zijn wel betere kwasten te kopen, maar hee, daar betaal je dan ook de hoofdprijs voor… ;)

 • Reply
  ceetje78
  26 november 2013 at 21:46

  Misschien moet ik toch maar weer eens een bestelling plaatsen bij ze. Ik heb een tijd geleden heel veel besteld. Sommige producten waren fijn, maar bv een oogschaduwpalette viel weer wat tegen. En nu bedenk ik me dat ik wel nog een hele fijne lipscrub stift van ze heb, die ik weer eens moet gaan gebruiken. De kwasten zien er heel fijn uit voor dat geld :)

 • Reply
  Kelly
  26 november 2013 at 22:12

  Ik heb ze ook, ik vind ze oke, maar het zijn by far niet mijn favorieten.

 • Reply
  pamela
  26 november 2013 at 22:40

  ik heb ook een paar kwasten van elf en ook gezichtkwasten en natuurlijk normale make-up producten ik vind het een heeeeeel erg fijn merk!

 • Reply
  saskia
  27 november 2013 at 15:02

  ja de elf kwasten zijn heel fijn, ook de studio lijn heeft een aantal hele heeeele fijne kwasten die echt vergelijkbaar zijn met de kwasten van zoeva maar dan voor maar 4 euro., wat de blending brush betreft, er komen dagen dag je denkt hey voor deze look is precies de elf kwast goed!! ik gebruik hem eigenlijk nog best vaak en ik heb kwasten van MAC tot Zoeva tot eco tools en sigma en real techniques… maar ook de oogschaduw kwast is super fijn!! kort om ook ik kan ze aanbevelen zeker voor dat geld. laat ik er wel bij zeggen dat je de 1€ gezichtskwasten beter weer kan laten, die zijn prikkerig. maar daarvoor zijn de studio kwasten weer perfect.

 • Reply
  Paola
  10 december 2013 at 20:40

  Dat klinkt goed! Ik ben morgen vrij, dus heb dan mooi de tijd om even goed rond te snuffelen op hun site!

 • Laat een reactie achter