Search
Close this search box.

ELF oogschaduwkwasten van € 1,-

 photo elf_zps7e6eaa81.png

Oogschaduwkwasten, volgens mij kan je er niet genoeg van hebben. Elke kleur pak ik wel weer een andere kwast, en of ik ze nou zo vaak was? Nee, dat rotklusje doe ik misschien één keer in de twee maanden. Daarom heb ik gewoon graag veel oogschaduwkwasten. Wat helemaal mooi meegenomen is dat ze ook nog eens goedkoop zijn. In mijn ogen hebben de kwasten van ELF het beide, spot goedkoop en ook nog eens erg fijn!

 photo elf1_zpsada4897f.png

Voor één euro kon ik het bijna niet geloven wat ik aantrof in mij ELF bestelling. Vier prachtige kwasten die er totaal niet goedkoop uitzagen, juist helemaal niet. Ze waren prachtig en chique verpakt in plastic hoesjes. De kwasten zelf zien er ook nog eens prima uit, het mooie witte handvat dat erg prettig in de hand ligt en niet goedkoop aanvoelt en de heerlijke zachte kwasten die je graag op je ooglid wilt gebruiken. Echt I’m blown away! Stiekem verwachtte ik nog een minpuntje aan deze kwasten, ben benieuwd of hij komt!

 photo elf3_zps6a1670a5.png

Oordeel zelf, zien ze er niet prachtig uit, ik zou zeker niet zeggen dat ze maar 1 euro per stuk kosten. Ik koos vier verschillende oogschaduwkwasten, een normale kwast, een blending brush, defining eye brush en een smudge brush. Alle vier totaal verschillend en alle vier vind ik ze erg prettig in gebruik.

 photo elf2_zps4506bd78.png

Op de stelen van de kwasten is trouwens ook het ELF logo bedrukt met daarbij de naam van de kwast, zo vergeet je nooit waar hij voor is.

 photo elf4_zps9e3f38d2.png

ELF Eyeshadow Brush

Dit is de normale oogschaduwkwast, deze gebruik ik om de oogschaduw aan te brengen over mijn hele ooglid. Hij is mooi plat maar ook dik qua haren. Hij voelt zacht aan maar toch was ik een beetje bang dat hij veel poeder zou veroorzaken bij mijn oogschaduw, dat heb ik wel vaker met goedkopere kwasten. Maar gelukkig was dit niet het geval. Hij pakt perfect de oogschaduw op en brengt het zonder enige moeite of irritatie aan op het ooglid. Deze kwast is zeker goedgekeurd.

 photo elf6_zps8573b3da.png

ELF Defining Eye Brush

Deze kwast is een wat dunnere kwast qua haren en heeft een schuin afgesneden vorm. Zelf had ik nog niet zo een kwast in mijn stash dus was hier wel heel erg blij mee. Wel moest ik even bedenken waar ik hem fijn voor zou vinden, maar als snel kwam ik erachter dat ik hem erg prettig voor het aanbrengen van de highlighter op mijn wenkbrauwbot. Maar ik moet wel kritisch blijven en ik vind de kwast wat slapjes, hij had wel iets steviger mogen zijn van mij. Maar voor de rest een prima kwast, lekker zacht en pakt prima de oogschaduw op.

 photo elf5_zps041120a7.png

ELF Smudge Brush

Ook een kwast die ik nog niet in mijn stash had zitten, een kwast met korte haartjes en vol van volume. Ideaal om oogschaduw mee onder je ogen mee aan te brengen en dat deed ik dus fanatiek met deze kwast. Wat een uitvinding zeg! Ik ben echt onder de indruk van deze kwast, het gebruikers gemak is super en hij is lekker zacht, ook op de gevoelige huid onder de ogen. Deze is ook helemaal goedgekeurd.

 photo elf7_zpse30c2be2.png

ELF Blending Eye Brush

En dan nog een kwast waar ik er al een aantal van had, maar je kan er nooit genoeg hebben toch? De blending brush gebruik ik altijd om oogschaduw mee aan te brengen in de crease of de kleuren mooi te vervagen en over te laten lopen in elkaar. Ook deze kwast doet goed zijn werk, maar moet ik toch kritisch kijken mocht hij wel iets steviger zijn. Maar aan de andere kant is dat natuurlijk weer fijner voor het blenden. Maar misschien komt het omdat ik het qua vorm niet echt een blending brush vind. Hij zit nogal tussen een pencil- en een blending brush in. Ach, voor 1 euro kan ik er geen kwaad woord over zeggen.

 photo elf8_zpse5489e68.png

Op de website eyeslipsface.nl kan je deze super fijne en zeer goedkope kwasten kopen voor € 1,00 per stuk. Ook hebben ze nog een aantal andere kwasten die ook maar € 1,00 kosten, of die fijn zijn weet ik niet, maar deze zijn in ieder geval helemaal goed gekeurd. Ben je dus nog opzoek naar fijne oogschaduw kwasten voor echt weinig geld, kijk dan eventjes op de webshop eyeslipsface.nl. Hebben jullie ervaring met de ELF producten en wat vinden jullie van hun producten?

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

44 reacties

  1. Yep, ik heb deze kwasten ook en gebruik ze iedere dag! Ze zijn perfect, helemaal voor dat geld! Dat het er voor gemaakt kan worden?! Ik ben er blij mee en bestel ze de volgende keer weer bij ELF. Groetjes Mandy

  2. Die blending brush ziet er inderdaad niet echt uit als een blending brush. Ik denk dat ik wel een keer deze brushes wil, maar dan met een grote bestelling aangezien de verzendkosten van elf zo hoog zijn :(

  3. Super! Wou meteen gaan bestellen maar het lukt me niet om aan te melden. Hij zegt steeds dat ik ‘adres (vervolg) in moet vullen. Weet iemand wat hier moet staan? Dankjulliewel alvast!

  4. Ik heb zelf ook een paar ELF kwasten en die zijn echt fijn en gewoon goed. Er zijn wel betere kwasten te kopen, maar hee, daar betaal je dan ook de hoofdprijs voor… ;)

  5. Misschien moet ik toch maar weer eens een bestelling plaatsen bij ze. Ik heb een tijd geleden heel veel besteld. Sommige producten waren fijn, maar bv een oogschaduwpalette viel weer wat tegen. En nu bedenk ik me dat ik wel nog een hele fijne lipscrub stift van ze heb, die ik weer eens moet gaan gebruiken. De kwasten zien er heel fijn uit voor dat geld :)

  6. ja de elf kwasten zijn heel fijn, ook de studio lijn heeft een aantal hele heeeele fijne kwasten die echt vergelijkbaar zijn met de kwasten van zoeva maar dan voor maar 4 euro., wat de blending brush betreft, er komen dagen dag je denkt hey voor deze look is precies de elf kwast goed!! ik gebruik hem eigenlijk nog best vaak en ik heb kwasten van MAC tot Zoeva tot eco tools en sigma en real techniques… maar ook de oogschaduw kwast is super fijn!! kort om ook ik kan ze aanbevelen zeker voor dat geld. laat ik er wel bij zeggen dat je de 1€ gezichtskwasten beter weer kan laten, die zijn prikkerig. maar daarvoor zijn de studio kwasten weer perfect.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *