Zoek
Sluit dit zoekvak.

Eerste KIKO is geopend in Nederland

 photo KikoAmstelveen_zps36e26579.png

Als ik op vakantie ga in het buitenland is het eerste wat ik doe de Sephora en KIKO opzoeken. Sephora is helaas verdwenen uit Nederland, maar KIKO heeft vorige week haar eerste filiaal in Nederland geopend, goed nieuws! Ik ben echt dol op de make-up van KIKO, het heeft een goede prijs en een hele goede kwaliteit. De winkels zien er altijd ook heel erg mooi en luxe uit. Kijken jullie mee naar het eerste KIKO filiaal in Nederland die je vind in Amstelveen?

Voor degen die KIKO nog niet kennen; KIKO een bekend en populair Italiaans make-up merk met hele mooie en kwalitatief goede producten voor een fijne prijs. Zelf heb ik ook al meerdere malen over de producten van KIKO geschreven, dus zoek zeker even op KIKO om wat meer over de producten te weten te komen en wat de kwaliteit is.

Naast bekende steden zoals Londen, Berlijn, Rome, Parijs en Madrid koos het merk Stadshart Amstelveen als locatie voor de 1e winkel in Nederland. Misschien niet meteen de beste locatie zou je denken, maar het Amstelveense Stadshart is een winkelcentrum met heel veel mooie en luxe winkels waardoor KIKO daar perfect op zijn plek zit. Als ik terug denk waar KIKO op mijn vakantie adressen zit is dat eigenlijk ook alleen maar in grote winkelcentra.

Sinds een tijdje kon je KIKO online in hun webshop bestellen en dat was een groot succes, daarom heeft KIKO besloten een winkel te openen in Nederland en Amstelveen was een geschikte locatie. Nu kunnen de Nederlandse fans eindelijk de producten in eigen land ervaren! Ik vind het jammer dat Amstelveen aan de andere kant van Nederland ligt, anders was ik zeker een paar keer langs gegaan want hun producten zijn echt prachtig. Maar misschien moet ik gewoon een keertje gaan winkelen in Amstelveen!

 photo KikoAmstelveen1_zps899cea4c.jpg

De eerste KIKO in Nederland is eindelijk een feit. Je vind hem in  het Stadshart van Amstelveen en ik hoop ook snel op meerdere plekken in Nederland, volgens mij is Nederland klaar voor KIKO! Wat vinden jullie van KIKO? Is het een uitstapje naar Amstelveen waard?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

34 reacties

 1. Wat fijn dat Kiko nu ook een vestiging heeft in Nederland. Ik ga over 2 weken naar Berlijn, dus ik ga daar weer even groots inslaan.

 2. Kiko virgin speaking. Wat heb je dit goed uitgelegd! Ben benieuwd naar alles wat gaat komen van Kiko. Aan de hand daarvan zal ik kijken of het een ritje naar Amstelveen waard is ;-)

 3. Ik was zo blij dat de eerste Kiko in Amstelveen geopend werd, ik woon daar met de auto misschien 15/20 minuten vandaan en kom er ook eens in de zoveel tijd :D Kiko is super! X

 4. Ik woon in Hoofddorp dus voor mij is het lekker dichtbij! Maar ik wacht even tot de kerstdrukte voorbij is en dan ga ik een keer op een doordeweekse ochtend. Lekker rustiger. :-) Ik kan niet wachten! Yv

 5. Ik zou het leuk vinden als KIKO een beetje bij mij in de buurt zou komen, ik ken nog niks van dit merk! Misschien dat ik eens wat bestel om het te proberen :)

 6. aah leuk een keer een kiko in Nederland!
  Ik ben al wel een tijdje benieuwd naar dit merk en dit maakt het allemaal iets bereikbaarder :)

 7. Wat een geweldig nieuws! Ik ben dol op de producten van Kiko. Met name de nagellakken en oogschaduws vind ik fantastisch! Jammer dat de winkel niet bij mij in de buurt ligt, maar wie weet komen er nog meer winkels van Kiko in Nederland?! ;-)

 8. KIKO is een prachtig merk! De winkel in Londen is altijd heel erg druk. Hopelijk openen ze meer winkels in NL. Want kom op zeg, Amstelveen? WHY *sad face*

 9. Ik hoop echt op nog meer filialen, want Amstelveen is nou niet bepaald om de hoek, al ben ik al lang blij dat er eindelijk één in Nederland zit. xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *