Eerste KIKO is geopend in Nederland

 photo KikoAmstelveen_zps36e26579.png

Als ik op vakantie ga in het buitenland is het eerste wat ik doe de Sephora en KIKO opzoeken. Sephora is helaas verdwenen uit Nederland, maar KIKO heeft vorige week haar eerste filiaal in Nederland geopend, goed nieuws! Ik ben echt dol op de make-up van KIKO, het heeft een goede prijs en een hele goede kwaliteit. De winkels zien er altijd ook heel erg mooi en luxe uit. Kijken jullie mee naar het eerste KIKO filiaal in Nederland die je vind in Amstelveen?

Voor degen die KIKO nog niet kennen; KIKO een bekend en populair Italiaans make-up merk met hele mooie en kwalitatief goede producten voor een fijne prijs. Zelf heb ik ook al meerdere malen over de producten van KIKO geschreven, dus zoek zeker even op KIKO om wat meer over de producten te weten te komen en wat de kwaliteit is.

Naast bekende steden zoals Londen, Berlijn, Rome, Parijs en Madrid koos het merk Stadshart Amstelveen als locatie voor de 1e winkel in Nederland. Misschien niet meteen de beste locatie zou je denken, maar het Amstelveense Stadshart is een winkelcentrum met heel veel mooie en luxe winkels waardoor KIKO daar perfect op zijn plek zit. Als ik terug denk waar KIKO op mijn vakantie adressen zit is dat eigenlijk ook alleen maar in grote winkelcentra.

Sinds een tijdje kon je KIKO online in hun webshop bestellen en dat was een groot succes, daarom heeft KIKO besloten een winkel te openen in Nederland en Amstelveen was een geschikte locatie. Nu kunnen de Nederlandse fans eindelijk de producten in eigen land ervaren! Ik vind het jammer dat Amstelveen aan de andere kant van Nederland ligt, anders was ik zeker een paar keer langs gegaan want hun producten zijn echt prachtig. Maar misschien moet ik gewoon een keertje gaan winkelen in Amstelveen!

 photo KikoAmstelveen1_zps899cea4c.jpg

De eerste KIKO in Nederland is eindelijk een feit. Je vind hem in  het Stadshart van Amstelveen en ik hoop ook snel op meerdere plekken in Nederland, volgens mij is Nederland klaar voor KIKO! Wat vinden jullie van KIKO? Is het een uitstapje naar Amstelveen waard?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

34 reacties

 • Reply
  chucky1012
  2 december 2014 at 08:58

  Mooie make-up producten en nu maar hopen dat deze winkel snel in andere steden ook een winkel zal openen…..
  Het is veel te ver weg.

 • Reply
  Daphne
  2 december 2014 at 09:36

  Heel erg leuk en gelukkig naast mijn deur :D

 • Reply
  Kirsten
  2 december 2014 at 09:48

  Moet ik heen!! (: ik wil nog zo graag van alles proberen van Kiko.

 • Reply
  Diana Carlton
  2 december 2014 at 09:52

  Wat fijn dat Kiko nu ook een vestiging heeft in Nederland. Ik ga over 2 weken naar Berlijn, dus ik ga daar weer even groots inslaan.

 • Reply
  Laura
  2 december 2014 at 09:58

  O my godddd, hier moet ik heen! Afgelopen augustus in Parijs ben ik mezelf al te buiten gegaan aan KIKO make-up. Love it!

 • Reply
  Joyce
  2 december 2014 at 09:59

  Wat fijn! Ik vind het zeker een bezoekje waard!

 • Reply
  Manon
  2 december 2014 at 10:04

  Super leuk alleen helaas niet zo dichtbij

 • Reply
  Margot
  2 december 2014 at 10:35

  Daar wil ik zeker een keer langs!

 • Reply
  Liefsannebelle
  2 december 2014 at 10:47

  Yes, nice!

 • Reply
  Daphne
  2 december 2014 at 11:09

  Ik moet hier echt snel een keer heen, I LOVE Kiko!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  2 december 2014 at 11:24

  Wat een goed nieuws voor jullie! Nu wij nog ;-)

 • Reply
  dailycupofblablabla
  2 december 2014 at 11:35

  Kiko virgin speaking. Wat heb je dit goed uitgelegd! Ben benieuwd naar alles wat gaat komen van Kiko. Aan de hand daarvan zal ik kijken of het een ritje naar Amstelveen waard is ;-)

 • Reply
  Bo
  2 december 2014 at 11:42

  Oh wat gaaf! Wist ik niet!

 • Reply
  Esmée
  2 december 2014 at 11:54

  Ik was zo blij dat de eerste Kiko in Amstelveen geopend werd, ik woon daar met de auto misschien 15/20 minuten vandaan en kom er ook eens in de zoveel tijd :D Kiko is super! X

 • Reply
  evaheroo
  2 december 2014 at 11:58

  Superleuk! Wel jammer dat het niet korter bij de Belgische grens ligt..

 • Reply
  Yvonne
  2 december 2014 at 12:08

  Ik woon in Hoofddorp dus voor mij is het lekker dichtbij! Maar ik wacht even tot de kerstdrukte voorbij is en dan ga ik een keer op een doordeweekse ochtend. Lekker rustiger. :-) Ik kan niet wachten! Yv

 • Reply
  allsweetbeauty
  2 december 2014 at 12:33

  Oh, vindt het zo leuk dat Kiko nu naar Nederland komt! Helaas niet heel dicht bij maar toch goed nieuws.

 • Reply
  Chinouk
  2 december 2014 at 13:32

  Ik zou het leuk vinden als KIKO een beetje bij mij in de buurt zou komen, ik ken nog niks van dit merk! Misschien dat ik eens wat bestel om het te proberen :)

 • Reply
  Melanie
  2 december 2014 at 13:33

  Oh, ik hoop dat Kiko net zo veel winkels in Nederland gaat planten als Primark dat heeft gedaan! Yeah!

  XoXo Melanie

 • Reply
  beautycasebycaro
  2 december 2014 at 13:46

  Ahh wat gaaf zeg! Ik wilde al zo graag een keer naar Kiko! Hopelijk komen er nog meer filialen. :-)

 • Reply
  kieke14
  2 december 2014 at 14:53

  aah leuk een keer een kiko in Nederland!
  Ik ben al wel een tijdje benieuwd naar dit merk en dit maakt het allemaal iets bereikbaarder :)

 • Reply
  Mariëlle
  2 december 2014 at 15:39

  Echt heel leuk, maar zo jammer dat het helemaal daar is!

 • Reply
  Laura Like
  2 december 2014 at 16:01

  Aaaah zo leuk! Ik hou van deze winkel. Nu hopen dat er nog meer winkels openen.

 • Reply
  Beautyjuf
  2 december 2014 at 18:58

  Wat een geweldig nieuws! Ik ben dol op de producten van Kiko. Met name de nagellakken en oogschaduws vind ik fantastisch! Jammer dat de winkel niet bij mij in de buurt ligt, maar wie weet komen er nog meer winkels van Kiko in Nederland?! ;-)

 • Reply
  WOMANOUK
  2 december 2014 at 19:14

  KIKO is een prachtig merk! De winkel in Londen is altijd heel erg druk. Hopelijk openen ze meer winkels in NL. Want kom op zeg, Amstelveen? WHY *sad face*

 • Reply
  Y.
  2 december 2014 at 19:18

  KIKO moet ook in België zijn haha

 • Reply
  Marjoleinee
  2 december 2014 at 19:50

  Kiko is echt zo’n prachtige merk, kan ik eindelijk een prachtige lipstick kopen die op mijn wishlist staat!

 • Reply
  lucindainwonderland
  2 december 2014 at 20:15

  Ik hoop echt op nog meer filialen, want Amstelveen is nou niet bepaald om de hoek, al ben ik al lang blij dat er eindelijk één in Nederland zit. xxx Lucinda

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  2 december 2014 at 20:31

  Oh, was er maar een in België!

 • Reply
  Romy
  19 mei 2015 at 09:12

  Super leuk! En binnenkort is er ook een Kiko in Rotterdam! ( in het Alexandrium ) Yaaaay!

 • Reply
  Romy
  19 mei 2015 at 09:13

  Super leuk! En binnenkort is er ook een Kiko in Rotterdam! ( in het Alexandrium ) Yaaaay.

 • Reply
  Am
  21 mei 2015 at 23:13

  Ja maar wanneer opent hij in rotterdam?

 • Reply
  Am
  21 mei 2015 at 23:14

  Loop er elke week langs, maar geen beweging in

 • Reply
  Patty
  6 juli 2015 at 13:10

  Komt er ook een online shop?

 • Laat een reactie achter