Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een vleugje van Marrakech met Søstrene Grene

Voeg een vleugje van de mystiek van Marrakesh toe aan je huis en buitenruimtes met kleurrijk en prachtig gedessineerd keukengerei, zacht textiel en accessoires in warme, aardse kleuren. Ontdek een gloednieuw assortiment van Søstrene Grene die een warme sfeer in huis kunnen brengen, maar ook kunnen bijdragen aan een kleurrijke tafelsetting binnen en buiten op heldere zomeravonden. De nieuwe items zijn vanaf donderdag 30 mei verkrijgbaar in de winkels en online en omvatten onder andere:

  • Keramische serveerschalen, kommen en borden in een breed scala aan warme kleuren en grillige patronen. Naast keukengerei omvatten de nieuwigheden ook delicate snacks en kruiden die kunnen dienen als onderdeel van een heerlijke, gedeelde maaltijd in de kommen met de geur, smaak en sfeer van het mystieke Marrakesh.
  • Zacht, behaaglijk textiel in de vorm van vloerkussens, poefs en kussens, die samen met gevlochten krukken en manden het decor kunnen vormen voor vele heldere zomeravonden buiten.
  • Op Marrakesh geïnspireerde accessoires, waaronder lichtslingers, schalen, lantaarns en stompkaarsen in verschillende kleuren.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *