Een stralende huid begint met goed reinigen!

Advertorial – De huid reinigen is zo ontzettend belangrijk, maar vaak word het overgeslagen of we doen het niet optimaal. En het is zo makkelijk! Je hebt al een mooie, schone en gezonde huid en 3 stappen. Reinigen is het belangrijkste onderdeel van gezichtsverzorging, hierdoor kan je huid stralen en goed functioneren. Nivea heeft daarom de perfecte producten voor jou, of je nu een gevoelige huid hebt of een normale huid, overal hebben ze aan gedacht en in 3 stappen ben je klaar!

Maar hoe reinig je je huid nou eigenlijk? Ik hoop dat het voor iedereen duidelijk is dat je niet alleen met water alleen je huid niet schoon krijgt, het is lekker verfrissend maar dat is dan ook het enige wat het doet. Was je huid ook nooit met een normale zeep om het te reinigen, dit schaad je huid meer dan dat het baat. Om je huid schoon te krijgen gebruik je een reinigingsproduct, bijvoorbeeld een reinigingsmelk voor de normale huid van Nivea. Als je dit goed gebruikt voorkom je grove poriën, onzuiverheden en een grauwe kleur op je gezicht. Kan je moeilijk je mascara eraf halen, dan heeft Nivea een hele fijne waterproof oogmake-up remover.

Wat veel mensen vergeten is het gebruik van een Tonic en dit is juist zo belangrijk voor de huid. Je reinigingsproduct heeft je poriën geopend om het goed schoon te kunnen maken, maar deze moeten ook weer gesloten worden en dat doet een Tonic. Wat een tonic ook doet zijn de laatste restjes make-up en reinigingsproduct weghalen. In het filmpje gebruik ik een Tonic van Nivea die heerlijk koel op de huid aanvoelt en prettig in gebruik is.

Jullie weten natuurlijk allemaal dat het ’s ochtends reinigen van de huid net zo belangrijk is als ’s avonds, zelfs als je ’s ochtends geen vies gezicht hebt. Maar in je slaap heb je gezweet en ben je allemaal afvalstoffen kwijt geraakt en die wil je graag ook van je gezicht af hebben, reinig daarom ’s ochtends ook goed de huid. Klaar met het reinigen ’s ochtends gebruik dan een goed voedende dagcrème voor je gezicht. Je gezicht heeft overdracht hydratatie nodig en bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf, denk bijvoorbeeld aan de zon.

De producten van Nivea houden je huid gezond en stralend. Omdat Nivea nummer één is in gezichtsverzorging hebben ze voor elk huid-type geschikte producten en een stappenplan op maat.

Ondek een goede reiniging met Nivea op hun website en win een van de 300 reinigings sets!

Hoe reinigen jullie de huid en doen jullie het ’s ochtends en ’s avonds?

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  laura
  1 mei 2012 at 07:38

  Ik reinig mijn huid s’ochtens altijd met een washandje en wat warm water, reinigingsmelk heb ik al maar dat je daarna tonic moest gebruiken wist ik echt niet! misschien wel een poging waard.. fijne review btw x

 • Reply
  Martha
  1 mei 2012 at 10:11

  Ik reinig ’s ochtends met een nat washandje, tonic en crème en ’s avonds precies hetzelfde :)
  Misschien moet ik ook maar eens aan de reinigingsmelk.

 • Reply
  Jessica
  1 mei 2012 at 10:25

  http://www.beautylab.nl/2011/05/beauty-lab-fact-porien-kunnen-zich-niet-openen-en-sluiten/

  Waarom schrijf je tonic eigenlijk met een hoofdletter?

  Zelf heb ik de tonic en de dagcreme voor de droge/gevoelige huid van deze lijn. Erg goede basic producten zijn het.

 • Reply
  janina
  1 mei 2012 at 11:11

  ik heb een heel verzorgingslijn van clarins! daar ben ik erg tevreden mee

 • Reply
  Meer
  1 mei 2012 at 12:32

  Normaal heb ik alleen maar lovende reacties, maar ik zie op alle beautysites steeds meer van die soort advertorials en dat vind ik jammer :(
  Ik snap heel goed dat dit reclame is en dus nodig voor de site.. maar ik heb dan t idee alsof er niks negatiefs over het merk (minpunten zijn er altijd bij elk merk toch?) gezegd mag, en dan verdwijnt voor mij wel de waarde van het artikel want dan is zegmaar gekleurd ipv met open blik bekeken. NU heb ik zelf met nivea een grote verliefdheid op de blauwe basic creme uit blik, maar alle verzorgingsproducten vind ik voor geen meter werken, krijg dr puisten van welke ik ook probeer, terwijl ik een hele gave huid heb. Als ik dit artikel lees, zou alles geweldig zijn en ik ben dan nooit te zuur om iets uit te proberen, maar nu geloof ik niet in het oordeel want er is immers voor betaald.

  Verder vind ik je site echt top en check ik elke dag, maar vond dit toch wel jammer! Liefs

 • Reply
  girlsdepartment.blogspot.com
  4 mei 2012 at 10:16

  Leuk artikel en leuk filmpje!

  Check onze blog

 • Laat een reactie achter