Search
Close this search box.

Een snel kleurtje met Lancaster

 photo Presun_zpsf5b42ba4.png

Ik ben vast niet de enige die graag een bruin tintje heeft en niet zo graag mijn melkflessen wil laten tonen. Uren in de zon zitten voor een beetje een bruin kleurtje duurt me dan net iets te lang. Gelukkig zijn er goede alternatieven tegenwoordig, zoals zelfbruiners. Lancaster heeft een hele mooie voor de benen en een Tan Preparer voor het gezicht. Omdat ik mijn melkflessen niet wilde laten zien en mijn gezicht wel een kleurtje kon gebruiken heb ik deze producten eens lekker uitgetest!

 photo Presun1_zps53fb204f.png

Tan Preparer

De nieuwe Tan Preparer-lijn – die je 15 dagen vóórdat je naar de zon vertrekt aanbrengt – is ontwikkeld om de huid voor te bereiden zodat zij beter bruint én om de natuurlijke weerstand van de huid te verbeteren. Zoals de verpakking zegt is het ook echt een serum en er is een serum dat je over het lichaam kan gebruiken. Hij trekt ongelofelijk snel in, zodat je geen last hebt van vervelende plekken op de huid die plakkerig aanvoelen.

De Tan Preparer-lijn is samengesteld met het exclusieve anti-oxidanten complex van Lancaster. Het is verrijkt met extracten van witte theebladeren en derivaten van vitamine C en E. Afhankelijk van de formules wordt het complex aangevuld met andere krachtige anti-oxidanten die een boost aan de natuurlijke weerstand van de huid geven om tijdens de blootstelling aan de zon de veroudering door photo-ageing te bestrijden. Daarnaast zijn de formules ook verrijkt met extracten van sojabonen, een anti-ageing ingrediënt dat de kwaliteit van de huid een boost geeft voor een betere weerstand van de huid.

 photo Presun2_zpsdb1481bf.png

De kern van de twee Tan Preparer formules wordt gevormd door het legendarische Lancaster Tan Activator Complex. Dit complex is verrijkt met een unieke combinatie van zoete sinaasappel en urucumzaden wat rijk is aan bètacaroteen. Het stimuleert de melanine aanmaak en verbetert de verspreiding van de melanine in de huid, zonder hulp van de zon. Door de producten gedurende een bepaalde periode – 15 dagen – dagelijks te gebruiken, wordt de melanine geleidelijk naar het huidoppervlak gebracht wat de schoonheid van de huid bevordert. Zodra de huid daarna wordt blootgesteld aan de zon, ontwikkelt zich een egale, stralende bruine kleur die dieper
is en langer aanhoudt. Tenslotte zorgt glycerol (een actief ingrediënt bekend om z´n hydraterende eigenschappen) er voor dat de Tan Preparer onmiddellijk begint te werken en de huid soepeler en mooier maakt.

Het product gebruik ik al een paar weken onder mijn gezichtsverzorging als serum en na de afgelopen dagen heb ik het idee dat mijn gezicht wel degelijk bruiner is dan normaal. Volgens mij werkt het dus echt! De subtiele glitters die in het serum zitten vind ik ook erg leuk en als gewoon serum is hij ook echt ontzettend fijn in gebruik. Het serum voor het gezicht is 50 ml en kost € 36,- en voor het lichaam van 150 ml € 32,-

 photo Presun3_zpse1cb45a9.png

Bronzing Beauty

Het is eigenlijk een soort van BB Cream voor je benen met een tintje eraan. Het is echt heel erg simpel in gebruik en je ziet meteen resultaat. Omdat je benen als laatste bruin worden van het lichaam heeft het natuurlijk wel wat hulp nodig. Afhankelijk van je eigen huidskleur of je smaak kies je de tint die jij wilt. En zijn er meer lichaamsdelen die je een zonnig tintje wil geven, bijvoorbeeld je armen? Ga gerust je gang!

Verfrissende, hydraterende beige fluide met een mix van rode en gele kleurpigmenten die in bolletjes verstopt zitten. De kleurpigmenten komen vrij wanneer ze met de huid in contact komen. De kleur past zich tijdens het opbrengen aan de eigen huidskleur aan.

De formule bevat ginko biloba, paardenkastanjeextract en cafeïne dat een afvoerende, verlichtende werking op de benen heeft en een menthol derivaat dat voor een verfrissend effect zorgt.

 photo Presun5_zps8a082080.png

Ik had meteen eventjes een horrorbeeld in mijn hoofd, zou het niet gaan vlekken of wat dan ook. Gelukkig is daar allemaal niets van waar en is het eigenlijk een heel veilig product. Als je goed kijkt zie je allemaal bruine bolletjes in de crème zitten en onderaan is er al eentje kapot – vandaar de bruine veeg -. In deze bolletjes zit het pigment dat zich naar de huid aanpast en het iets meer een tintje geeft. In het begin zag ik een subtiel verschil maar was bang dat het na een uur een grote vlek zou zijn maar dat was zeker niet het geval.

 photo Presun6_zpscb062fba.png

Er blijft een iets bijgetinte huid achter dat een mooi en natuurlijk effect geeft. De self tanner plakt niet en heeft een hele subtiele geur. Ik ben er blij mee en smeer hier de laatste tijd mijn benen mee in, want die melkflessen vind ik maar niks. Voor een fles van 125 ml betaal je € 30,-

Let op trouwens, beide producten bevatten geen SPF, je moet je dus nog wel beschermen tegen de zon, dat doen deze producten dus niet!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

24 reacties

  1. Dat subtiele effect is wel erg mooi! Ik krijg bij zelfbruiner altijd direct het idee van een knaloranje huid..

  2. Ik zie eigenlijk niet zoveel effect op je huid, maar aan de andere kant is dat ook juist wel goed :P Wel net even genoeg om melkflessen een oppepper te geven inderdaad! Dat kan ik ook wel gebruiken :)

  3. Ik ben ook zo bleek en ik ga sinds kort naar de zonnebank en gebruik dan een accelerator :) word ik ietsje sneller bruin en m’n huid wordt goed verzorgd en voelt zacht aan! Ideaal :)

  4. Het ziet er wel mooi uit, maar ik heb het geluk dat ik van mezelf al vrij snel bruin word. Na een mislukte vlekkenpoging met zelfbruiner durf ik me er ook niet zo goed meer aan te wagen, haha.

  5. Helaas voor mij wat te duur als arme student, haha! Ziet er wel erg goed uit! Ik word ook niet snel bruin, maar ga nu voor paar euro onder de zonnebank bij de sportschool, mijn gezicht is nu al lekker bruin en de rest begint te komen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *