Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een dag uit het leven van Mila

Een dag uit het leven van Mila

Deze keer laat ik een dag uit het poezenleven  van Mila zien. Van lui in de mand liggen tot aan ravotten toe, het komt allemaal voorbij op de Diva Mila manier. Kijken jullie mee? Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Hoe vonden jullie de dag van Mila? Ik moet altijd zo om mijn eigen kat lachen, vooral omdat het echt een diva is. Mila ziet er arrogant uit en is dat ook wel een beetje. Ze moet niets van mijn aandacht weten en wil altijd alleen maar aandacht van Danny. Ik ben alleen goed als ze wat nodig heeft of als het om eten gaat, wanneer ze bijvoorbeeld haar favoriete maaltijd van WHISKAS® Casserole krijgt, net als in de video. Dit zijn overheerlijke – als ik voor Mila mag spreken – maaltijdzakjes met sappige stukjes en gelei. Je hebt ze in vele verschillende smaken en leeftijdscatergoriën van 1+ en 7+ dus voor iedere volwassen kat zit er wel iets tussen.

Een dag uit het leven van Mila

Daarnaast is madame zo heerlijk lomp en vooral niet handig. Zo is ze bijvoorbeeld totaal geen jacht kat. Beestjes vangen is niet haar talent, daar is ze veel te langzaam voor. Elegant op de tafel springen kan ze ook niet, dan moet ze eerst in de stoelen hangen om vervolgens naar boven te klimmen. Als Danny en ik ’s avonds op de bank hangen en tv kijken heeft ze haar welbekende gekke uurtje. Mila zoeft dan door de hele kamer en maakt dankbaar gebruik van de grote woonkamer en haar katten tunnel.

Een dag uit het leven van Mila

Met het slapen gaan hoopt ze elke avond weer dat ze met ons mee mag naar onze slaapkamer, maar helaas, als wij gaan slapen moet Mila ook echt in haar eigen mandje slapen. Maar bovenal is ze heerlijk fluffy en echt ons kleine meisje waar wij niet zonder kunnen en ontzettend gek op zijn.

Een dag uit het leven van Mila

Wil je meer informatie over WHISKAS® Casserole, bekijk dan de website voor alle informatie over deze producten!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met WHISKAS®

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

12 reacties

 1. Sorry, maar 2 van deze gesponsorde artikelen zo snel achter elkaar vind ik een beetje jammer.. je kan uit deze artikelen echt opmaken dat je dit puur schrijft om whiskas te promoten en de rest erbij hebt gezet om iets van een artikel te creëren.. zou het de volgende keer meer spreiden want te veel te vaak doet je site geen goed denk ik

  1. Hi Paula, ik snap je comment maar deze maanden is het prime-time voor mij als blogger en moet het financieel ook echt van deze maanden hebben. In januari zal het weer een stuk rustiger – of zelfs helemaal geen campagnes online komen -. Ik krijg een planning van de klant (dit geval) Whiskas wanneer alles online moet en toevallig was dat twee keer deze week. Ik doe echt mijn best om goede en leuke content neer te zetten en een goede balans tussen betaald en onbetaald. Jammer dat je het zo opvat maar ik doe echt mijn best.

 2. Je doet het normaal ook hartstikke leuk! Ik heb dit commentaar dan ook meer geplaatst als goedbedoeld advies/kritiek en uiteraard ben je helemaal vrij om te doen wat je wilt. Het is tenslotte jouw site ?..

  1. Dankjewel voor het lieve compliment! Omdat november en december echt even passen en meten is met betaalde content kwam het nu zo uit (en omdat vrijdagmiddag mijn video middag is). Hopelijk vind je de volgende artikelen wel weer leuk :). Fijn weekend alvast!

 3. Gesponserde artikelen of producten die je hebt gekregen moeten ook een keer online komen toch. Ik heb daar geen problemen mee. Ik vind het een leuk filmpje en zat eigenlijk meer naar Mila te kijken dan naar de whiskas. Haha

 4. Zo leuk en wat een prachtige kat!
  Foxy is een hond en ze heeft ook zo haar leuke momenten en haar knuffeluurtjes.
  Ze mag niet in bed slapen en in de kamers boven mag ze niet komen.
  Weet ook precies wanneer ze op de dag warm eten krijgt en haar bak met brokjes en vers water staat er dagelijks schoon en fris klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *