Een beetje dromen mag .. toch?

Ik hou ervan om weg te dromen. Dingen te fantaseren die me nooit zouden overkomen of wat gewoon niet voor mij is weggelegd. Natuurlijk moet je ook wel eens met beide benen op de grond staan en over de toekomst nadenken wat echt bij jou van toepassing is maar het is zoveel leuker om te dromen dat jezelf dé topbaan hebt, geweldig rijk bent, een ontzettend knappe man aan je zijde hebt staan en niet te vergeten je dol gelukkig bent. In dit artikel deel ik met jullie mijn onrealistische en realistische dromen, klaar om samen met mij weg te dromen? Kijk dan snel verder!

Zakenvrouwen, i like it! Ooit hoop ik ook op mijn toren hoge hakken – oke misschien dat niet met mijn 1,89 – van een dure designer te lopen en een chique outfit rond te paraderen. Ik zet mijn mooie zwarte Audi met zilveren randjes in de garage neer en ga aan het werk. Aan het werk voor mijn eigen website die is uitgegroeid tot de grootste en succesvolste site van Nederland en misschien ga ik wel internationaal! Dat ik hoofdkantoor in hartje New York heb! Alleen dan moet ik nog wel eventjes aan mijn Engels werken, want dat is nog niet zo goed. Maar daar heb je vast wel iemand voor die dat kan regelen.

Na het werk rij ik in mijn prachtige auto terug naar huis en rij ik de oprijlaan op. Een prachtig huis staat op mij te wachten en natuurlijk een man. En die man moet eruit zien als Robert Pattinson – ik ben zo verliefd op hem dat ik soms zulke momenten heb dat ik al zijn films achter elkaar blijf kijken – samen met hem heb ik natuurlijk 2 lieve kindjes die ik al mijn liefde geef. Ook heb ik een geweldige familie waar ik een ontzettend goede band mee heb en dat onderhoud ik natuurlijk netjes.

Thuis chill ik lekker op de bank – denk aan een huge en fluffy bank – met mijn laptop en een kop warme chocolademelk bij de openhaard. Verder heb ik natuurlijk een prachtige glazen sere waar mijn witte vleugel in staat. Niet dat ik piano kan spelen, maar alles kan geleerd worden toch? En zo niet, dan is het een prachtige eyecatcher in mijn huis.

Op vakantie ga ik naar heerlijke warme plekken met witte stranden en blauwe zeeën. We hebben daar natuurlijk onze eigen villa staan waar we lekker kunnen genieten en helemaal tot rust kunnen komen. Hier fotografeer ik de kinderen en heb natuurlijk de grootste lol. Zo ziet gewoon mijn perfecte leven eruit maar laten we realistisch zijn, dit gaat nooit uitkomen.

Ik wil later gewoon een ontzettend lieve man hebben waar ik mee kan genieten, lol kan hebben en samen natuurlijk een geweldig leven hebben met 2 ontzettend lieve kinderen. Verder wil ik graag een keer de wereld zien, een wereld reis maken lijkt me dus ook echt geweldig om te doen. Gewoon om te weten wat voor een culturen hier op de wereld zijn en niet alleen maar te weten hoe het er hier aan toe gaat maar ook eens hoe het is aan de andere kant van de wereld.

Verder wil ik een gezellig huis in mijn home town Zwolle. Ik vind Zwolle echt een heerlijke stad en mijn hele familie en vriendenkring woont er dus ik ben altijd dichtbij mijn dierbaren.

Ik hoop een goede baan te vinden in de marketing zodat ik al mijn talent en creativiteit daarin kwijt kan en mooie dingen kan neerzetten voor bedrijven. En als het succes het misschien toe laat dat ik van mijn website mijn baan kan maken, maar daar geloof ik niet in. Er zijn tegenwoordig al zoveel van deze site’s dat je echt wel bijzonder moet zijn om je te kunnen onderscheiden en tot nu toe ben ik dat nog niet. Ik heb er plezier in en ik doe mijn ding en ik ben al lang blij dat ik dagelijks 750 unieke personen kan vermaken op mijn site.

Verder hoop ik vooral gezond door het leven te kunnen, want dat is het grootste geschenk wat je kan krijgen, gezondheid. Zonder dat ben je nergens – oké dit is niet waar, maar het maakt het leven zoveel makkelijker -. Ik hoop gewoon dat mijn leven iets moois brengt en elke dag blijf ik dromen om er misschien wel een stukje dichterbij te komen.

Wat zijn jullie levens dromen?

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply
  Nannick
  22 augustus 2011 at 09:03

  Mooi artikel, ik zou later visagist of journalist willen worden. Of mijn website als baan ^^)

 • Reply
  Maud
  22 augustus 2011 at 10:09

  Heel leuk artikel om te lezen! Het allerliefst wil ik heel de wereld afreizen, het lijkt me heerlijk om permanent te reizen en geen ‘thuis’ te hebben.. maar ook ergens wel akelig en te spannend. Dus ik hoop gewoon dat ik en m’n vriend beide een goede baan zullen vinden en in elk geval genoeg geld zullen hebben voor een keer per jaar een mooie reis te maken.

 • Reply
  Miranda
  22 augustus 2011 at 10:11

  Mooi artikel. Mij lijkt visagie wel heel erg leuk, of wanneer ik geld kan verdienen met mijn blog (:

 • Reply
  Anna
  22 augustus 2011 at 10:26

  Mijn droom is om in NY of LA te wonen, ik ben in NY al 2 x geweest en LA 1x en het is daar gewoon helemaal geweldig. Ik ben nu nog 14 en zit in de 4e, maar ik heb echt het gevoel dat ik niet in NL blijf wonen, alhoewel ik het hier wel leuk vind :)

 • Reply
  Jessy
  22 augustus 2011 at 10:46

  Erg mooi geschreven!
  ik zou graag psychologie studeren :) en er mijn werk van maken

 • Reply
  Jeanine
  22 augustus 2011 at 11:16

  Robert <3

 • Reply
  LottedeJ
  22 augustus 2011 at 12:06

  Haha, mooie droom heb je! En je wat meer realistische droom klinkt ook goed. Ik hoop dat ik later nog steeds bij mijn huidige vriend ben, die dan natuurlijk mijn man is. Met hem wil ik 2 kinderen die ongeveer 4 jaar van elkaar schelen in leeftijd. Verder wil ik een leuke baan, waarschijnlijk als leerkracht op de basisschool. Ik hoef geen reuzegroot huis, als ik maar gewoon een gezellig huisje heb en een plek heb waar de kinderen zich prettig voelen.

 • Reply
  roos
  22 augustus 2011 at 18:08

  heel erg leuk artikel Aranka!
  ik heb zo veel wat ik wil, ik wil voor een tijdschrift werken/mijn eigen tijdschrift hebben, danseres worden, modeontwerpster, psychologe en fotograve, zo moeilijk allemaal!
  ik wil ook een super mooi huisje in Nijmegen, en dan een lieve man en twee kindjes. :)

 • Laat een reactie achter