Search
Close this search box.

e.l.f. Nude Rose Gold Eyeshadow Palette

Automatische concepten

Het merk e.l.f. ken ik echt al jaren, maar nog nooit heb ik er iets van geprobeerd. Toen ik begon met bloggen heel wat jaren geleden was dit merk echt een hype, je kon toen heel veel dingen voor maar een euro bestellen. Dat is natuurlijk geen geld en de kwaliteit was ook nog eens oké. Nu zijn we heel wat jaren verder, de producten zijn verbeterd en de prijzen zijn omhoog gegaan. Maar toch ben ik benieuwd geworden naar het budgetvriendelijke merk e.l.f. wat nu bij de Douglas te koop is.

Automatische concepten

Voor de mensen die e.l.f. misschien niet kennen. e.l.f. staat voor eyes, lips, face de zones waar het van oorsprong Amerikaanse merk zich op richt. Ze begonnen met best wel goedkoop uitziende producten te verkopen voor 1 dollar of dus 1 euro in 2004, daar is het merk zo ontzettend bekend door geworden. Zelf in Nederland, terwijl je het hier niet in de winkel kon kopen. Vanaf nu is dat anders, want Douglas verkoop het budgetvriendelijke merk online (en volgens mij in een paar winkels). Ook fijn om te weten is dat e.l.f. niet op dieren test.

Zo goedkoop dat als het was, is het niet meer. De verpakkingen zijn luxer geworden en de producten uitgebreider. Je kon echt alleen maar ‘mono’ producten voor dat geld kopen en een oogschaduw palette is natuurlijk wel even wat groter en duurder. Heel erg goedkoop vind ik het niet, want je betaald voor dit palette € 11,00 maar duur is het zeker ook niet. Laten we gaan kijken of de kwaliteit ook een beetje oké is, want stiekem heb ik best hoge verwachtingen na al die lyrische reviews die ik de afgelopen jaren heb gelezen.

Automatische concepten

Ik heb zelf het e.l.f. Nude Rose Gold Eyeshadow Palette gekregen en dit palette zit verpakt in een kartonnen doosje met daarop de binnenkant van het palette afgedrukt. Zo kun je meteen zien welke kleuren oogschaduw er in het palette zitten. De kleuren komen wat mij betreft goed overeen met de kleuren die echt in het palette zitten dus je kunt hieraan goed zien wat je krijgt.

Automatische concepten
Automatische concepten

Het oogschaduw palette zit in een mat zwart doosje en ik moet zeggen dat het er wel een beetje goedkoop uitziet en ook aanvoelt. Het doosje is vrij handzaam waardoor je hem gemakkelijk mee zou kunnen nemen. In het doosje vind je 10 verschillende kleuren oogschaduw en in de deksel nog een spiegeltje.

De kleuren van het palette vind ik mooi gekozen. Er is afwisseling met matte en glanzende kleuren en de kleuren passen allemaal goed bij elkaar. Sommige kleuren lijken best wel veel op elkaar, maar dan vind ik het leuk dat de ene mat is en de andere glanzend. Een echte heftige look kun je hier denk ik niet mee maken, maar een mooie subtiele look die iedere dag draagbaar is zeker wel!

Automatische concepten

Swatches van de eerste vijf kleuren. Eerst dacht ik wel even dat de pigmentatie heel erg tegen viel, maar als je naar de kleuren in het palette kijken zijn het ook gewoon hele zachte kleuren, daar kun je niet veel meer van verwachten. Toch weet ik dat het beter kan, maar het is ook zeker niet slecht.

Automatische concepten

De laatste vijf kleuren maken me gelukkig enthousiaster, daar zit veel meer kleur aan (logisch ook want ze zijn donkerder). Deze kleuren vind ik erg mooi en komen goed uit de verf!

Automatische concepten
Automatische concepten

De oogschaduws aanbrengen is heel makkelijk en ze geven meteen goed kleur af. Tijdens het blenden vervagen de kleuren wel iets, maar niet heel erg. Blenden is wel even een klusje want sommige kleuren blenden niet helemaal lekker uit en dat zie je op het linker oog terug, daar is het wat streperig.

Automatische concepten

Ik vind het e.l.f. Nude Rose Gold Eyeshadow Palette een leuk palette en bevat genoeg kleuren om er elke dag een andere draagbare look mee te maken. Bij dit palette vind ik het de afweging waard of je niet al een vergelijkbaar iets hebt en of je de prijs van € 11,00 ook de kwaliteit waard vind. Naar mijn idee zijn er betere paletten voor hetzelfde geld op de markt.

Benieuwd naar dit palette of andere producten van e.l.f., vanaf nu is zowat het hele assortiment te koop bij de Douglas.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Hmm, mijn hart gaat hier niet sneller van kloppen… De kleuren vind ik vrij standaard. Daarnaast vind ik de kwaliteit ook niet zo denderend.

    Ik was laatst op zoek naar de website, maar deze is uit de lucht gehaald. Ik dacht dat het merk niet meer bestond…

  2. Het doet me een beetje aan die L’Oreal nude pallettes denken qua kleurtjes en vormgeving. Die heb ik al dus dit voelt als overbodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *