Duracell Mobile Charger

Mijn iPhone is mijn kindje en is echt een geweldige uitvinding, ik kan echt niet meer zonder. Alleen wie de batterij van de iPhone heeft gemaakt mag ik wat minder, jeetje wat is mijn telefoon snel leeg! Een dag overleeft hij nog niet eens. Helemaal als ik aan het reizen ben met de trein zit ik graag op mijn mobiel, alleen het nadeel is dat hij de terugweg leeg is. Nu kwam ik ineens wat tegen een mobiele oplader van Duracell, deze moest ik hebben!

Kijk dit is nog eens handig, een klein kastje die nog kleiner is dan je pinpas die niks weegt en zo mee kan in je tas. Deze oplader moet ervoor zorgen dat je mobiele telefoon (alle merken telefoon die maar een USB oplader hebben) of iPod langer mee kan (let op hij is niet geschikt voor een iPad en andere tablets). Je laad hem op aan de computer stopt hem in je tas en je kan de batterij duur van je telefoon tot maximaal 3 uur verlengen!

Een makkelijke aan en uit schakelaar heeft de batterij zodat je weet wanneer hij klaar is om te gebruiken of gewoon uit staat.

USB poort voor je oplaad snoertje, handig!

En een poort voor het kabeltje naar de computer, aan dit kabeltje zit weer een USB aansluiting.

Als hij aan en vol is heeft bij een groen lampje. Handig om te zien dus.

Er zit trouwens standaard een mondje bij geleverd waar je een mobiele telefoon kan aan opladen, heb je dus een nieuwere Samsung of HTC dan hoef je geen oplaad snoer mee te nemen maar kan je dit mondje gebruiken. Helaas zat er geen aansluiting voor een iPhone bij.

En zo laad je hem makkelijk aan de computer op, het opladen duurt wel lang moet ik zeggen.

Handig handig, hij laad mijn iPhone op. Gisteren was ik ook een hele dag naar Amsterdam en aan het einde van de dag was mijn telefoon ook aardig op. Eventjes de oplader eraan en ik had weer 80% batterij, thank youuuu!

Echt de Duracell mobiele oplader is echt een geweldige uitvinding, deze is voor maximaal 3 uur en kost € 29,95 en je hebt er nog eentje voor maximaal 5 uur en die is iets duurder. Tip als je hem wilt kopen, bij de Albert Heijn is hij met 50% korting en is dus nog maar 15 euro!

Dit vind je misschien ook leuk

22 reacties

 • Reply
  Tedje
  2 juni 2012 at 12:21

  Moet.dit.hebben!!

 • Reply
  Esther
  2 juni 2012 at 12:24

  Ik heb er een van GP, 35 euro en voor +11 uur. Betere werk, haha. Ik heb ook naar deze gekeken, maar vond drie uur wat weinig.

 • Reply
  AnnaSophia
  2 juni 2012 at 12:28

  Hoe handig is dit? Hoe lang doet ie er over om je telefoon volledig op te laden?

  • Reply
   Aranka
   2 juni 2012 at 12:34

   Gewoon normaal, zelfde tijd als je hem gewoon aan de stroom doet ;)

 • Reply
  Kim
  2 juni 2012 at 12:30

  Zo vervelend als telefoons zo snel leeg zijn. Dit lijkt me echt een ideaal ding! :) Maar wat ik eigenlijk nog vervelender vind is dat iphone’s zo duur zijn :( *is nog steeds aan het sparen*

 • Reply
  larissa
  2 juni 2012 at 12:50

  Omg die moet ik hebben!
  Mijn telefoon is ook steeds snel leeg.
  Alleen bij die laatste foto zat je mobiel op het schermpje onder de vinger afdrukken en viezigheid.
  Had je hem niet kunnen schoonmaken?
  Voor de rest leuk artikel!

 • Reply
  Elise
  2 juni 2012 at 13:04

  Dat is handig! Mijn iPod Touch is ook in no time leeg, dit zou wel ideaal zijn.

 • Reply
  Rosa
  2 juni 2012 at 13:08

  Wel handig maar ik heb al 2 accu dingen.

 • Reply
  Esmay
  2 juni 2012 at 13:20

  Wat lijkt me die superhandig!

 • Reply
  Lifesplash
  2 juni 2012 at 13:28

  Oeeee, straks even langs de Appie gaan! :D

 • Reply
  Joyce
  2 juni 2012 at 13:52

  Heb hem toevallig vanochtend gekocht! En hij is 19,95€ ! ideaal ding haha

 • Reply
  Joyce
  2 juni 2012 at 15:23

  Ja super handig! Mijn vriendje en papa hebben er ook eentje :)

 • Reply
  charile
  2 juni 2012 at 16:01

  Lijkt me echt super handig!

 • Reply
  Kelly
  2 juni 2012 at 17:15

  Ik wil deze ook nog steeds aanschaffen! Het lijkt mij ontzettend handig, omdat mijn samsung aan het einde van de dag wel eens leeg kan zijn!

 • Reply
  Snoepje
  2 juni 2012 at 18:02

  @ Eshter, welk merk is dat en waar kan je die krijgen? Ik moet ook zoiets hebben!!

 • Reply
  Maartje
  2 juni 2012 at 21:09

  Nog een tip, bij xenos zijn ze 10 euro! Heb je geen echte duracell, maar werkt ook prima!

 • Reply
  Jana R.
  2 juni 2012 at 22:01

  Wat handig is dit :D x

 • Reply
  Nina
  2 juni 2012 at 23:23

  Wow handig! Haha mascha had in hongkong mooi een voor 5 euro en daarmee kon je je telefoon 3 x helemaal vol laden

 • Reply
  Lenneke
  4 juni 2012 at 10:08

  Die moet ik zeker hebben. Gezien mijn iPhone sneller leeg loopt dan mijn blaas… Bedankt voor de handige tip, je hebt me hiermee een hoop ergernis bespaard. :-)

 • Reply
  Desirée
  5 juni 2012 at 09:22

  Dit lijkt me nu echt enorm handig!

 • Reply
  Laine
  5 juni 2012 at 15:32

  Wij verkopen op mijn werk wel die voor de iPhone (incl iPhone snoertje!). Echt een super uitvinding, maar ik vind t nog erg prijzig.

 • Reply
  mjboele
  5 juni 2014 at 16:24

  Dames, deze mobiele oplader is wel echt iets voor jullie. Ziet er super leuk uit en is er in verschillende kleuren! Kijk maar eens: http://www.s-charger.nl/mobiele-oplader.html

  Wat vinden jullie er van?

  Groetjes!

 • Laat een reactie achter