Zoek
Sluit dit zoekvak.

Draw My Life!

Op veler verzoek dan is hier dan ook mijn draw my life. Het flimpje is helaas een beetje donker omdat ik het bord nergens anders goed kon neerleggen. In het filmpje zie je dus mijn hele leven tot nu toe getekend!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

26 reacties

 1. Leuk om te zien, stoort niet dat het een beetje donker is hoor! :) Het zou super gaaf zijn als je fulltime aan je blog kan gaan werken!

 2. Wat super leuk om te zien dit! Goed dat je naar een psycholoog bent gestapt om alles te verwerken. Het is natuurlijk ook een hele impact als je moeder zo ziek is geweest.
  En leuk om te horen dat het zo goed gaat met je stie :)

 3. leukk. Ik hou van Draw my life filmpjes. Fijn dat al je familie in de buurt woont! Gezellige boel in Zwolle :D

 4. Super leuk zeg! :D wat gaaf dat je nu aan het afstuderen bent. Ik heb dinsdag intake gesprek voor marketing en communicatie op het Deltion (: Hopelijk word ik aangenomen! Echt leuk om te horen dat jij dat ook gedaan hebt/ doet.

 5. Leuk filmpje, alleen staan er af en toe wat foutjes in zoals psygoloog en beaty (die merkte je zelf al op) en mama+papa+zusje+jij is 4, geen 5?

 6. superleuke video!

  oja ik had een vraagje ik zag dat je een heel leuk jasje of blousje aanhad.
  Waar heb je die vandaan?

  x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *