Search
Close this search box.

Dr. PawPaw Original Balm

 photo Pawpaw9_zpsb31a9cd4.png

Tijdens het speeddaten met verschillende beautymerken kwam het merk Dr. PawPaw tegen. Ik moet je eerlijk vertellen dat het merk me niet echt trok en ik dacht ‘dit is het wondermiddeltje in een potje zoveel’. Op de terugweg naar huis bekeek ik mijn goodiebag in de trein en kwam deze balsem tegen. Omdat ik al een hele tijd last van droge en gescheurde lippen heb besloot ik het er even snel op te smeren. Je raad het al, sinds dien smeer ik niets anders meer dan dit!

 photo Pawpaw7_zps0bd623f1.png

Kans is groot dat je nog nooit van het merk gehoord hebt, ik had het ook nog niet eerder. Maar in Engeland is het al een grote hype, de nieuwe 8-hour crème kun je het misschien wel noemen. Dr. PawPaw is een merk dat bestaat uit een antibacteriële multi-tasking balm, die je voor heel veel doeleinden kan gebruiken. Je kan het gebruiken tegen droge plekjes op de huid, in je haar als serum, tegen insectenbeten, lippenbalsem en nog veel meer!

 photo Pawpaw8_zps23fc69f0.png

Het belangrijkste ingrediënten van de balm is papaja, deze zie je ook bovenaan de verpakking terug komen. Dit is een natuurlijk ingrediënt dat rijk is aan vitamines, mineralen en antioxidanten, die een droge en strakke huid verzorgen, voeden, verzachten en herstellen. Een heel handig product is dit dus die eigenlijk iedereen bij zich zou moeten hebben.

 photo Pawpaw6_zpse5248b67.png

De verpakking van de Dr. PawPaw balm is eigenlijk heel saai en basic. Maar hij valt wel op met zijn knalgele uiterlijk! Op de achterkant wordt nog even uitgelegd waar het product allemaal geschikt voor is en wat je er mee kan doen.

 photo Pawpaw5_zps7ba084d7.png

Ingrediëntenlijst, lekker compact en duidelijk! Petrolatum is natuurlijk bekend als vaseline, Aloë Barbadenis en Aloë Vera sap, olijfolie, papaja en het laatste is een conserveringsmiddel om het product goed houdbaar te maken. Klinkt goed toch? Geen gekke en vervelende ingrediënten. Ook is het product niet getest op dieren, fijn!

 photo Pawpaw4_zps5bd3efc0.png

De tube is handzaam en makkelijk mee te nemen. Het is een vrij grote verpakking als je hem alleen als lippenbalsem zou gebruiken, maar hij is wel handzaam en past in elke tas en grote zak. De tube bevat 25 ml en daar kan je zeker een hele tijd mee voort. Natuurlijk is hij wel sneller op als je hem als een balsem voor droge plekjes gaat gebruiken of alleen maar voor je lippen.

 photo Pawpaw3_zps0d826ddf.png

De tube heeft een handige opening waardoor je het product heel gemakkelijk kan doseren, zo gebruik je niet teveel. De balsem is vrij dik waardoor je best hard moet drukken voordat er iets uit komt.

 photo Pawpaw2_zps1ba16563.png

De Dr. PawPaw Original Balm is vrij dik maar in aanraking met de warme huid smelt hij als het ware en smeert het heel gemakkelijk uit. De balsem heeft trouwens geen geur en is smakeloos, dat vind ik ook wel prettig.

 photo Pawpaw1_zpsa4bddd31.png

Dr. PawPaw Original Balm als lippenbalsem aangebracht! Ik vind hem echt geweldig. Hij maakt mijn lippen super zacht en laat mijn droge lippen met scheuren en velletjes als sneeuw voor de zon verdwijnen. Dat kreeg een lippenbalsem bij mij helaas niet voor elkaar. Voor mijn nagelriemen en droge plekjes vind ik hem ook echt heerlijk. Voor droge voeten doet hij trouwens ook echt wonderen, maar dan is helaas je tube wel zo op!

 photo Pawpaw_zps2eda51f6.png

Dr. PawPaw Original Balm is in Nederland alleen online te koop bij de JohnBeerens webshop voor € 12,95. Hij is niet echt heel erg goedkoop, maar ik vind hem zeker wel het geld waard, het is echt een klein wondermiddeltje dat iedereen in zijn tas moet hebben! Op de speeddate hoorde ik dat Dr. PawPaw binnenkort nog met meerdere producten zou komen, dus ben heel erg benieuwd!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

  1. Wat handig, zo’n klein tubetje met een multifunctioneel product! Dat gooi je zo in je handtas. Zelf zweer ik nog steeds bij Carmex en Blisex voor mijn lippen. Moet ook bekennen dat het tintelende gevoel nogal verslavend is.

  2. Goh wat leuk om deze hier terug te zien! Ik loop stage bij JohnBeerens.com en heb de tekst etc voor deze balm geschreven. Hij leek mij toen ook al ideaal maar ik heb hem nog niet gekocht omdat ik eigenlijk voor alle functies van dit product al andere producten hebben en het zonde is om al die producten niet meer te gebruiken, haha

  3. Als een product multifunctioneel is, beland het bij mij vaak ergens onderin in een bakje en kijk ik er niet meer naar om. Ik weet niet wat het is of hoe dat kan… maar het gebeurd. Dit wordt hem dus niet voor mij, hoe jammer ik het ook vind. xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *