Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dr. Hauschka gezichtsreiniging – de beste make-up remover!

Automatische concepten

Het merk Dr. Hauschka ken ik al een hele tijd maar heb er eigenlijk nog nooit echt producten van gebruikt. Ik hoor steeds vaker dit merk voorbij komen bij anderen en krijg ook regelmatig producten opgestuurd, zoals deze reinigers. Het schijnt een van dé producten van Dr. Hauschka te zijn dus was erg benieuwd en testte ze uit!

Automatische concepten

Volgen jullie mij al op Instagram?

Ik hoor eigenlijk alleen maar goede verhalen over het merk Dr. Hauschka wat mij dus eigenlijk wel heel erg benieuwd maakte. Dr. Hauschka is een 100% natuurlijk merk en dat klinkt goed. Tijd om deze reinigingsproducten te gaan testen. Ik heb hier de:

  • Dr. Hauschka Soothing Cleansing Milk
  • Dr. Hauschka Oogmake-up Remover
  • Dr. Hauschka Gezichtslotion
  • Dr. Hauschka Reinigingscrème
Automatische concepten

Dr. Hauschka Reinigingscrème 50 ml – € 14,30

De reinigingscrème is door de unieke formule een heel bijzonder product. Meng de cleanser eerst met wat water in je handen tot een gladde substantie. Daarna merk je al snel dat deze cleanser voor je gezicht wonderen doet voor je huid: de Reinigingscrème van Dr. Hauschka reinigt en zuivert, werkt regulerend en egaliserend en zorgt voor een verfijnde en stralende teint. Ze raden je aan deze crème ’s ochtends en ’s avonds als basisreiniging te gebruiken.

Automatische concepten

En inderdaad, het is een hele bijzondere crème die me een beetje aan Bûche de Noël van LUSH doet denken. Het is een soort grove structuur met stukjes die je dus moet mengen met water voor een soort papje waarmee je dan je gezicht kan reinigen.

Goed eenmaal gedaan haalt het inderdaad goed je make-up van je gezicht eraf, maar hij heeft wel moeite met mijn oogmake-up en mascara, dat gaat er niet goed af. Daarna was je je gezicht weer schoon met water en klaar is Kees. Wel blijven er hier en daar wat stukjes zitten wat ik niet heel prettig vind. Dat en in combinatie dat mijn make-up er van mijn ogen niet geweldig af gaat vind ik dit persoonlijk niet een heel fijn product.

Automatische concepten

Dr. Hauschka Reinigingsmelk 145 ml – € 24,30

Deze reinigingsmelk is een basisverzorgingsproduct en is zowel ’s morgens als ’s avonds aan te raden voor de zachte reiniging van je gezicht. Maar dat is nog niet alles, want de reinigingsmelk is ook geschikt om make-up te verwijderen. Het is blijkbaar een multifunctioneel product want mannen vinden het fijn dat reinigingsmelk ook als scheergel kan worden gebruikt.

Automatische concepten

Zoals de tekst al aangeeft is dit een zachte reiniging voor je gezicht en zou ik aanraden als je maar weinig tot geen make-up draagt om even het gezicht te verfrissen en schoon te maken. De structuur is heerlijk romig en brengt makkelijk aan en voelt heerlijk zacht aan op de huid. Een zware look zal hij niet verwijderen, maar wel de laatste restjes of ’s ochtends om even lekker wakker worden en alle vuiligheid van de nacht er af te halen.

Automatische concepten

Dr. Hauschka Gezichtslotion 100 ml – € 24,70

Deze natuurlijke gezichtsolie geeft duidelijke signalen aan de huid af en is geschikt voor de onzuivere, vette huid door de samenstelling van heilzame plantenextracten en zes verzorgende oliën. Zo weet dat de huid dat er genoeg vet is aangemaakt en de eigen productie kan worden teruggeschroefd. Wat je fijn zult vinden aan deze olie: Dr. Hauschka Gezichtsolie trekt snel in zonder een vet, glanzend laagje achter te laten. De olie kan lang worden gebruikt en in de winter kun je deze over elke andere dagverzorging als aanvullende bescherming tegen de kou aanbrengen.

Automatische concepten

Normaal zal ik hier heel terughoudend in zijn omdat ik een vette huid heb en bang ben om olie te gebruiken omdat het dan misschien nog wel erger maakt. Ik moet je alleen toegeven dat ik er pas achter kwam dat er olie ik zat tijdens het schrijven van de review, want ik heb het helemaal niet doorgehad, het voelt totaal niet als een olie aan.

Ik spray de lotion na het reinigen over mijn gezicht en het ruikt ten eerste echt heerlijk en ten tweede trekt het snel in en maakt mijn gezicht absoluut niet vet, ook niet vetter gedurende de dag. Ik vind dit product echt geweldig en erg prettig om na mijn reiniging en voor mijn verzorging te gebruiken.

Automatische concepten

Dr. Hauschka Oogmake-up Remover 75 ml – € 22,95

De oogmake-up remover bevrijdt de gevoelige huid rond de ogen zacht en grondig, ook van waterproof oogmake-up. In dezelfde stap verzorgt hij de huid met lichte, snel intrekkende oliën. Je huid voelt lekker soepel en zuiver aan. De samenstelling van kostbaar rozenwater en extracten van de heilzame planten ogentroost en venkel harmoniseren en kalmeren de zeer tere en gevoelige huid rond de ogen. 

Automatische concepten

Dit product is echt geweldig, beter gezegd, de beste make-up remover die ik ooit heb gebruikt. Het is niet een heel groot glazen potje met daarin een twee fasen remover die grondig je make-up belooft te verwijderen op een milde wijze en dat doet het. Ik heb 0 last en irritatie van deze remover en het maakt echt heel goed mijn gezicht en ogen schoon. Ook van de olie heb ik totaal geen last met mijn lenzen en het voelt totaal niet vet aan. Je hebt trouwens ook niet veel nodig, dat is ook erg prettig.

Ben je dus nog opzoek naar een hele goede make-up remover? Dan is dit zeker iets wat je moet proberen!

Automatische concepten

Ik geef eerlijk toe dat ik niet alles even fijn in gebruik vind en het best een prijzig merk is, maar de Gezichtslotion en de Oogmake-up Remover zijn echt geweldig en het geld dubbel en dwars waard. Dr. Hauschka is onder andere bij de VitaminStore.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

  1. Wat jammer dat je de producten in de verkeerde volgorde hebt gebruikt. Waarschijnlijk had je bij een Dr.Hauschka Therapeute betere informatie gekregen :) Ik weet zeker dat je dan zeer tevreden zou zijn geweest. xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *