Dr. Dennis Gross Alpha Beta Glow Pad

 photo Dennis_zpsab4464b6.png

Zelfbruiner, ik vind het een super product maar aan de andere kant ben ik er wel heel erg bang voor. Een bevlekt lichaam is wel het laatste waar ik mee rond wil lopen. De laatste tijd heb ik fijne zelfbruiners gebruikt dus ik durfde dit avontuur aan na een goede review die ik gezien had. Mijn benen mochten wel iets bruiner, dus ik ging lekker te werk met deze Dr. Dennis Gross Alpha Beta Glow Pad doekjes!

 photo Dennis1_zpsd4cf5fcc.png

In de verpakking zitten vier doekjes, twee voor het lichaam en twee voor het gezicht. De doekjes bevatten Vitamine D als extraatje. Deze doekjes schijnen het helemaal te zijn in Amerika en schijnen je een geweldige kleur te geven! De doekjes werden zelfs bekroond met de Allure Best of Beauty Award. En na de enthousiaste reviews moest ik ze gewoon testen, nog wat bruiner is niet verkeerd toch?

Ook zitten er nog hydroxyzuren die je mee-eters verwijderen en je poriën kleiner maken!

 photo Dennis2_zps3f0e88de.png

Links de aanwijzingen en ingrediënten voor de pads voor het gezicht en rechts voor het lichaam!

 photo Dennis3_zps535a31cf.png

Ik besloot eerst het lichaam te doen en als dat goed bevalt het gezicht. Hierboven een handige verpakking voor het lichaam. Het doekje met self-tanning zit in een handig zakje dat je overal makkelijk mee naar toe kan nemen. Bijvoorbeeld voor mee op vakantie als je toch nog wat meer kleur wilt voor in bikini.

 photo Dennis5_zps5027ebc6.png

Het doekje als je hem eruit haalt is echt zeiknat en lekker groot. Je moet dus wel goed oppassen dat iets niet nat wordt of dat je ineens teveel op een bepaalde plek aanbrengt.

 photo Dennis4_zps87948936.png

Mijn benen voor het gebruik van de Dr. Dennis Gross Alpha Beta Glow Pad. Mijn ene been lijkt bruiner maar dat komt door het lichtinval. Tijd om ze te voorzien van nog een bruinere kleur. Ja, ik vind dat ik best bruine benen heb voor mijn doen!

 photo Dennis6_zpsc98692dc.png

Smeren maar! Ik ben echt een hele tijd bezig geweest en heb alles netjes ingesmeerd, ik wil niet rondlopen met vlekken. Het verdeelt heel makkelijk met het doekje.

 photo Dennis7_zps535bdfb9.png

Toen ik alles gehad was, was het doekje ook helemaal droog. Mijn huid voelde wel behoorlijk plakkerig aan na het aanbrengen en mijn benen stonden in fik. Jeetje, wat branden deze doekjes zeg, ik had er bijna tranen van in de ogen. Heb je dus een gevoelige huid, pas dan alsjeblieft op met deze doekjes. Na een paar uur waren mijn benen echt prachtig bruin, maar de volgende dag… OVERAL VLEKKEN!

 photo Dennis8_zps55a245f8.png

Mijn knieën hadden beide witte vlekken van het over elkaar zitten van de benen.

 photo Dennis9_zps69c344e9.png

De huid rondom mijn oksels was helemaal wit omdat deze schuurt langs de huid en kleren.

 photo Dennis10_zpsae81a8aa.png

De achterkant van mijn benen waar ik op heb gezeten was helemaal wit.

 photo Dennis11_zps678db119.png

En mijn voeten zaten onder de vlekken van de te natte doekjes. Al met al vind ik het dus echt een drama. Ik gebruik deze doekjes echt nooit meer. Je wordt er echt heel erg bruin van. Maar volgens mij moet je na het aanbrengen 24 uur stil staan en niks aanraken om geen vlekken te krijgen en ik ben echt niet meteen na het aanbrengen gaan zitten of heb mijn benen over elkaar gedaan!

Nee, deze doekjes zijn wat mij betreft echt een dikke fail en ik zal ze dan ook niemand aanraden. Mocht je toch willen gaan voor echte bruine benen en het risico nemen op vlekken dan kan je deze doekjes bij Red Carpet Queen kopen. Voor 20 doekjes betaal je dan € 29,95.

Dit vind je misschien ook leuk

32 reacties

 • Reply
  laura
  7 augustus 2013 at 17:04

  Wat erg! Dit hoeven we dus niet te kopen! ;)

 • Reply
  femketje
  7 augustus 2013 at 17:35

  omg dat is inderdaad wel een crappy resultaat >.<

 • Reply
  Moniek
  7 augustus 2013 at 17:40

  Wow, dat ziet er inderdaad niet uit!

 • Reply
  Joyce Nafzger
  7 augustus 2013 at 17:49

  Ah nee Aranka! :( Ik ben echt zo enthousiast over deze doekjes!! Wel moet ik zeggen dat ik ze anders gebruikt heb! Ik heb ze redelijk dun aangebracht, zodat het doekje ook nog nat was na gebruik, en dan ervoor gezorgd dat mijn huid elkaar niet te vaak raakte (pyjamashortje aan en gewoon even blijven staan) totdat het goed ingetrokken was. Zo had ik totaal geen vlekken! Misschien toch de moeite waard om nog eens te proberen op deze manier?

  • Reply
   Aranka
   7 augustus 2013 at 19:43

   Ik had ook een lang broekje aan en heb het echt goed laten indrogen voordat ik weer ging zitten. Maar misschien heb ik te lang alles ingewreven met het doekje. Maar weer gebruiken doe ik niet, want mijn huid kan er echt niet tegen.

   • Reply
    Joyce Nafzger
    8 augustus 2013 at 17:08

    Dat snap ik, wel zonde zeg! Zelf heb ik ook een behoorlijk gevoelige huid, die ik ook nog flink op de proef stel door dagelijks te scheren, maar ik heb zelf geen last gehad van overgevoeligheid. In tegendeel zelfs, heel vreemd! Misschien kun je er wel een vriendinnetje blij mee maken met de instructie het ietwat dunner aan te brengen? :)

 • Reply
  charile
  7 augustus 2013 at 18:12

  Oh jemig, wat jammer!

 • Reply
  Laura
  7 augustus 2013 at 18:15

  Ik had laatst ook overal vlekken van zelfbruinerdoekjes (van L’Oréal). Geef mij maar gewoon een lotion!

 • Reply
  Monique
  7 augustus 2013 at 18:19

  Ik ben ook echt heel erg enthousiast over deze doekjes. Heb er zelf ook een review over gemaakt op mijn blog. Jammer dat jou ervaring niet goed is. Ik heb het net als Joyce in haar comment verteld gedaan.

 • Reply
  Imme
  7 augustus 2013 at 18:28

  Tip zelfbruiner kan je verwijderen met ontharingscreme
  X

 • Reply
  Ashleey
  7 augustus 2013 at 18:50

  damn! wat jammer!

 • Reply
  dionne
  7 augustus 2013 at 18:57

  Wat een rotzooi zeg. Haha!

 • Reply
  Carolien
  7 augustus 2013 at 19:20

  Ah wat een slecht resultaat…

 • Reply
  Hester
  7 augustus 2013 at 19:31

  Oeh dat lijkt me echt heel vervelend! Kreeg je het nog wel een beetje goed snel weg?

 • Reply
  heartshapedrosepetals
  7 augustus 2013 at 19:49

  Heel jammer, de vlekken ;(

 • Reply
  Kim
  7 augustus 2013 at 19:52

  Heel jammer dat het geen goed resultaat gaf..

 • Reply
  Esther - Mango Sorbetto
  7 augustus 2013 at 20:05

  Oef dat is jammer zeg!

 • Reply
  Tirza
  7 augustus 2013 at 20:11

  Oh wat stom zeg!!

 • Reply
  Kaylani
  7 augustus 2013 at 20:42

  Jeetje, wat een rotzooi zeg, haha!

 • Reply
  Tea
  7 augustus 2013 at 21:55

  Jammer van je slechte ervaring, had er al best wat positieve dingen over gehoord maar dit klinkt niet echt best.

 • Reply
  Roxanne
  7 augustus 2013 at 22:33

  Ai :( Hier om durf ik geen zelfbruiner te gebruiken. Dan maar wat minder bruin ;)

 • Reply
  Martina
  7 augustus 2013 at 23:03

  Oeps! Balen! Hier ben ik dus ook altijd bang voor….

 • Reply
  Michelle
  7 augustus 2013 at 23:14

  Oeeehh nee dit ziet er inderdaad niet goed uit. xx

 • Reply
  Stephanie
  7 augustus 2013 at 23:25

  Wow wat duur en wat een slechte doekjes :( jammer!!

 • Reply
  Tara
  8 augustus 2013 at 09:39

  Wat jammer! Daarom gebruik ik geen zelfbruiner.. hehe. Dat het zo brandt zou ook niet mogen!

 • Reply
  MySimplySpecial
  8 augustus 2013 at 10:50

  Wat jammer en dat branden klinkt echt niet goed!

 • Reply
  allsweetbeauty
  8 augustus 2013 at 19:06

  Wow, dit is dus waarom ik het niet durf te gebruiken, Erg jammer!

 • Reply
  ik
  9 augustus 2013 at 14:25

  Ik heb nauwelijks pigment in mijn huid en ben al blij dat het inwitte er nu een beetje af is (ik geef nu tenminste geen licht in het donker hahaha). Ik sla dit soort dingen gewoon over, zeker als je erna er ook nog uitziet als een mislukte giraffe.

 • Reply
  Nadia
  9 augustus 2013 at 18:30

  Wat gek dat meningen zo kunnen verschillen he, ik ben echt ontzettend blij met deze doekjes, juist omdat ze niet vlekken en egaal bruin maken. Ook had ik niks van een branderig gevoel op mijn benen

 • Reply
  Stéphanie B.
  9 augustus 2013 at 22:41

  Wow kostelijk voor echt een pakje miserie. wel grappig resultaat.. Maar niet grappig om daar aan je geld te verkwisten.

 • Reply
  Eline
  12 augustus 2013 at 13:41

  jeetje, wat erg!

 • Reply
  Charlotte
  13 augustus 2013 at 15:11

  Dit is dus de reden waarom ik niet goed zelfbruiners durf gebruiken… Altijd bang voor vlekken!

 • Laat een reactie achter