Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dove Winter Care

 photo Winter3_zps74a18230.png

De winter is in aantocht en daarbij kan je lichaam wel wat extra verzorging gebruiken. Vaak voelt je huid dan wat droog en ruw aan en dat willen we natuurlijk niet. Tijd om jezelf eens lekker te verwennen en te verzorgen met deze Dove Winter Care producten die er speciaal voor zijn om jouw huid een goede oppepper te geven met het koude weer!

 photo Winter1_zpsbdbe99ea.png

Dove Winter Care biedt jou een rijke verzorging aan met een heerlijke warme geur waar iedereen wel van houdt. Ideaal om de koude winterdagen goed mee door te komen. Maar het mag dan nu wel niet hartje winter zijn, voor nu zijn de producten ook al heerlijk!

Doordat je lichaam zich continu moet aanpassen van warm naar koud met dit weer heeft het toch wel wat te voorduren. Vocht in de opperhuid verdampt en kan de huidbarrière kwetsbaar maken. De huid is ook nog eens bedekt met een dikke laag kleren, wat een irriterend en schurend effect kan hebben waar de huid niet echt vrolijk van wordt. Het goed verzorgen is dus zeker een must deze tijd van het jaar.

 photo Winter_zpsbe74e544.png

Het leuke is aan deze Winter Care lijn, dat er ook een super leuke cadeau verpakking te krijgen is met heerlijke warme winter sokken voor warme voetjes!

 photo Winter2_zps0e62c55c.png

In het pakket zit onder andere de voedende douche crème en een body cream. De volledige Winter Care collectie bestaat uit een douchecrème, bodylotion, bodycrème en handcrème.

De Dove Winter Care collectie is een limited edition lijn die eigenlijk elk jaar weer terug komt en heeft een warme geur van amber die ontzettend populair is in dure parfums. De geur heeft een ontspannend cocooning effect op de zintuigen.

 photo Winter7_zpsf82a5eee.png

Dove Winter Care Bodycrème

Begin de dag lekker met het insmeren van je lichaam met deze heerlijke voedende bodycrème. Deze stevige en dikke crème bied echt een goede hydratatie voor je huid en ruikt ook nog eens heerlijk. Het is echt die typische warme geur waarvan je echt meteen aan een lekker dik dekentje en een warme kop thee denkt.

 photo Winter4_zps7554ff62.png

Je krijgt een lekker grote verpakking met crème waar je zeker een hele tijd mee kan doen. Het zit in een simpel maar toch heel erg Dove kenmerkend blik.

 photo Winter5_zpsdcd09420.png

De crème is lekker dik en smeert zich toch heel makkelijk over de huid heen. Het trekt niet heel erg snel in de huid, maar het laat zeker geen irriterende vette laag achter maar juist een hele zachte en gehydrateerde huid. Perfect voor de droge winter benen!

 photo Winter6_zpsec43a0a1.png

Dove Winter Care Body Wash

Naast het goed hydrateren van de huid hoort het lekker wassen er ook bij. Dankzij de toegevoegde NutriumMoisture wordt de huid ook intensief gevoed door deze body wash. Ook hier komt de heerlijke en warme geur je tegemoet. De body wash schuimt licht en laat een heerlijke zachte huid achter onder de douche, echt het luxe gevoel!

Prijzen:
Douchecrème – € 3,55
Bodylotion – € 7,11
Bodycrème – € 2,33
Handcrème – € 2,99
Cadeaupakket – € 9,99

De Dove Winter Care producten zijn bij alle drogisterijen te koop. Bij de Kruidvat is er zelfs nog een ander cadeaupakket met een body wash, bodycrème en een lekkere douche puff voor € 7,69.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

28 reacties

  1. Ik ben gek op de winterlijn(en) van Dove. Andere jaren heb ik er altijd nog wat van gekocht/gekregen en ik denk dat dat dit jaar ook weer ’t geval is. Altijd fijne zachte winterse geuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *