Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dove Shower Mousse

Dove Shower Mousse

Een mousse voor onder de douche, ik wil niet meer zonder en merk dan ook dat ik elke keer weer naar een foam of mousse grijp als de ‘zeep’ voor onder de douche op is. Dove vind ik echt een heerlijk merk als het om verwennerij in de douche gaat. Het is niet duur, ze hebben leuke producten en het ruikt meestal ook nog eens heerlijk. En nu hebben ze iets nieuws, shower mousse! Ze hadden al een shower foam waar ik niet heel erg van onder de indruk was, maar ik ben hier heel erg benieuwd naar!

Dove Shower Mousse

Allereerst, de verpakkingen vind ik er echt prachtig uitzien. Mooi clean maar het straalt wel meteen warmte en de Dove sfeer uit! Je ziet het misschien al aan de verpakking maar de shower mousse van Dove is verrijkt met essentiële oliën die de huid verzorgen. Volgens de verpakking moet het de huid ook 24 uur lang hydrateren en dat klinkt goed! Ze zijn er in drie verschillende varianten:

  • Argan Olie
  • Kokosnoot Olie
  • Rozen Olie

En zoals de naam al doet vermoeden, zo ruiken de producten ook. En ik kan je verklappen dat ze alle drie echt heerlijk ruiken!

Dove Shower Mousse

Dove Shower Mousse Argan Oil – € 6,99

Deze mousse ruikt echt heerlijk, het heeft een hele warme geur die natuurlijk groot en deels naar argan ruikt. De mousse is heerlijk rijk en dik en verdeelt makkelijk over de huid. Ik begeef me echt in een heerlijke laag zeep en die geur, geweldig! Ik merk na het afspoelen inderdaad dat mijn huid heerlijk zacht en gehydrateerd aanvoelt! Dit is echt mijn favoriete geur!

Dove Shower Mousse

Dove Shower Mousse Coconut Oil – € 6,99

De kokosnoot variant is wat frisser en ruikt natuurlijk naar kokos, maar niet de typische kokoslucht. Hij heeft een heel dik en lekker schuim en laat mijn huid ook heerlijk zacht achter. Pas trouwens wel op met deze producten als je niet zo goed tegen parfum kunt want er zitten in alle drie behoorlijk wat parfum. Zelf heb ik daar geen last van, maar weet dat mensen hier op letten omdat het kan gaan irriteren.

Dove Shower Mousse

Dove Shower Mousse Rose Oil – € 6,99

Als laatst hebben we de rose oil variant die naar rozen ruikt, maar gelukkig niet zo muf of ouwelijk zoals je misschien zou verwachten van een rozengeur. Nee, ik vind deze ook echt heel erg lekker en zomers! Op de verpakking staat trouwens (bij elke variant) dat je hem ook kan gebruiken als scheerschuim. Het schuim is hier inderdaad rijk genoeg voor en het werkt voor mij erg fijn! Niet zo fijn als een echte scheergel maar het is een prima alternatief als je hem dan toch al in de douche hebt staan.

Dove Shower Mousse

Het schuim komt er meteen uit als een schuim en is niet eerst een gel wat je bij veel vergelijkbare producten ziet. Het is echt een dik en lobbig schuim dat zich wel makkelijk over de huid laat verdelen. Zoals ik al zei kun je het ook als scheerschuim gebruiken en dat gaat prima. Maar aan de andere kant vind ik € 6,99 wel duur voor scheerschuim en een echt scheerproduct vind ik wel fijner werken. Maar aangezien ik toch mijn oksels was met de mousse haal ik wel daarna even snel het scheermes eroverheen, dat is ideaal!

Dove Shower Mousse

Ik vind de Dove Shower Mousse een goede uitbreiding op het Dove assortiment en ik vind het ook leuk dat ze het met drie lekkere geuren doen in plaats van de standaard geuren van Dove (die trouwens ook erg lekker zijn). Goedkoop vind ik ze alleen niet met € 6,99 maar gelukkig is een merk zoals Dove vaak in de aanbieding en kun je het zeker voor minder kopen. De Dove Shower Mousse is vanaf nu te koop bij de drogisterijen.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

  1. Lijken mij lekkere foams! Bij de kruidvat is dove nu 1+1! Dus dan heb je er 2 voor 3,50! Dat is dan weer een schappelijker prijsje… Actie is tot 24 juni ♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *