Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dove Shower Foam

Sleek Solstice Highlighting Palette

Sinds we geen bad meer hebben, moet ik het maar onder de douche zo lekker mogelijk maken met fijne douche producten. Ik ben groot fan van douchefoams – je ziet ze bijna altijd voorbij komen in mijn ‘opgemaakt’ video’s – en de producten van Dove. Alleen voorheen ging die combinatie nog niet samen. Tot nu, want Dove komt met een shower foam uit in drie verschillende varianten. Je kunt je voorstellen dat ik hier heel erg benieuwd naar was!

Sleek Solstice Highlighting Palette

We weten het allemaal: niet langer dan vijf minuten douchen, nooit te warm water gebruiken, je lichaamshuid voorzichtig droog wrijven en ga zo maar door. Als je dan ook nog producten gebruikt die de huid niet hydrateren is dat allemaal samen niet heel goed voor de huid. Met deze kennis in gedachten heeft Dove een hydraterende Shower Foam ontwikkeld op basis van milde reinigende bestanddelen en de bekende NutriumMoisture technologie van Dove. De samenstelling van voedende extracten zorgt dat de natuurlijke lipiden in de huid worden aangevuld – tot tien laagjes diep in de hoornlaag van de opperhuid – om je huid tijdens het douchen optimaal te voeden.

De shower foams zien er mooi uit in een handige pompflacon die je makkelijk in de badkamer neer kan zetten. Wel was ik meteen erg benieuwd naar de structuur van het schuim omdat ik toch andere verpakkingen bij shower foams gewend ben. Er zijn dus drie varianten, de klassieke Dove variant en de geuren Revitalising Pear en Pampering Pistachio.

Sleek Solstice Highlighting Palette

Dove Shower Foam Revitalising Pear – € 5,99

Dit is de opwekkende geur van peer met een verfrissende touch van aloë vera. Ik vind dit echt een hele lekkere geur die heel subtiel naar peer ruikt en in combinatie met de aloë vera wordt het heel fris!

Sleek Solstice Highlighting Palette

De milde Shower Foam formule bevat één van de belangrijke lipiden voor de huid: stearinezuur, een lipide die van nature in de huid voorkomt en bekend staat om de verzorgende eigenschappen. Deze lipide is een populair ingrediënt in high end huidverzorgingsproducten en is nu ook te vinden in de Dove Shower Foams.

Sleek Solstice Highlighting Palette

Dove Shower Foam Pampering Pistachio – € 5,99

Deze geur heeft een kalmerende werking van romige pistache met bloemige zweem van magnolia. Hou je echt van bloemige en warme geuren dan is deze geur echt iets voor jou.

Sleek Solstice Highlighting Palette

Leuk dat je ook in deze variant de magnolia tussen de ingrediënten ziet staan!

Sleek Solstice Highlighting Palette

Dove Shower Foam Deeply Nourishing – € 5,99

Dit is de bekende geur van Dove met een intens diepwerkende voeding voor de droge huid. Heb je dus een huid die wel wat extra’s kan gebruiken, naast die andere twee met een heerlijke geur, dan is deze variant echt iets voor jou. Ook extra lekker met de koude dagen waarbij je huid wel wat extra hydratatie kan gebruiken!

Sleek Solstice Highlighting Palette

En ook hier de ingrediënten, ik zie alleen niet zo snel welke ingrediënten nou intensiever zijn dan de voorgaande varianten.

Sleek Solstice Highlighting Palette

En het schuim, hoe is dat dan? Het is heel erg anders dan een foam uit een bus, dat er vaak als een gel uitkomt of meteen als een dikke dot schuim. De vloeistof in de verpakking is zo dun als water en komt er dus ook uit als een vrij waterig en dun schuim. Dat vind ik wel jammer, want ik ben echt fan van het dikke en romige schuim, dat is dit niet. Wel laat het een zacht schuimlaagje achter op de huid dat heerlijk ruikt. En normaal doe je helemaal niet zo lang met een shower foam, maar deze verpakking is goed voor 130 pompjes en gaat dus veel langer mee dan een shower foam uit een spuitverpakking.

Sleek Solstice Highlighting Palette

Ben je op zoek naar een echte en dik schuimende shower foam, dan kan je deze nieuwe shower foams van Dove misschien beter overslaan. Hou je gewoon van een subtiel schuim, dat ook nog eens heel erg lekker ruikt, dan is deze nieuwe shower foam echt iets voor jou! De Dove Shower Foam is vanaf nu te koop voor € 5,99 bij verschillende drogisterijen en supermarkten.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

  1. van de week 2 gekocht…. wat een tegenvaller…. het schuimt totaal niet, ik gebruik graag producten van Dove maar dit valt echt tegen! En dan ook die prijs… erg teleurstellend… hetleek me erg handig zo’n pompje…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *