Dove Purely Pampering Sweet Cream With Peony

Dove Purely Pampering Sweet Cream With Peony

Het pioenrozen seizoen is eindelijk weer begonnen! Ik ben persoonlijk groot fan van pioenrozen want ze zijn zo verschrikkelijk mooi als ze bloeien. En ik weet dat ik daar niet de enige in ben, want ze verkopen als warme broodjes bij ons in de winkel. Maar ze zijn niet alleen heel erg mooi, ze ruiken ook nog eens fantastisch. En dat is Dove ook niet ontgaan, want vanaf nu is er een nieuwe Purely Pampering geur met pioenroos!

Dove Purely Pampering Sweet Cream With Peony

Ik vind Dove altijd een heel prettig merk douche gel met hele lekkere geuren en een heerlijke substantie. De Purely Pampering lijn is dan ook groot favoriet bij mij. De verpakking is de standaard en herkenbare verpakking van Dove. Met de grote NEW sticker kun je deze nieuwe geur in het schap zeker niet missen. Het is dan zeker even een aanrader hem te ruiken, want hij ruikt echt hemels!

Dove Purely Pampering Sweet Cream With Peony

De Dove Purely Pampering lijn is verrijkt met Nutrium Moisture. Dit is een innovatie van Dove zelf die ervoor zorgt dat de huid tijdens het douchen intens gevoed wordt. De huid krijgt een mooie en gezonde uitstaling en voelt zacht en soepel aan. Het droogt de huid dus zeker niet uit of laat het trekkerig aanvoelen. Dat vind ik altijd heel prettig aan Dove.

Dove Purely Pampering Sweet Cream With Peony

Op de achterkant vinden we wat meer informatie over het product. Het is een zoete douche crème met pioenroos en zorgt dus voor een zachte en soepele huid. Ook de ingrediënten van het product zien er goed uit!

Dove Purely Pampering Sweet Cream With Peony

De substantie van de douche crème voelt echt aan als een hele rijke en zachte crème, ik zou er bijna een hapje van willen eten. De geur die trouwens vrij komt is heerlijk. Het is vrij aanwezig, maar de geur is vrij ‘subtiel’ waardoor die echt onweerstaanbaar is. Echt als je hem ziet staan in de winkel, ruik hem zeker eventjes!

Dove Purely Pampering Sweet Cream With Peony

En uitgesmeerd voelt hij nog zachter aan! Tipje van Dove, breng een lekkere hoeveelheid aan op een shower puff of je handen en laat het heerlijk schuimen. Geursensatie gegarandeerd! Wisten jullie dat de geur van pioenrozen je helpen te relaxen en ontspannen?

Dove Purely Pampering Sweet Cream With Peony

Ik ben trouwens niet de enige die de geur van pioenrozen heerlijk vindt, Mila is ook fan! Schattige foto hè, haha.

Dove Purely Pampering Sweet Cream With Peony

De nieuwe Dove Purely Pampering Sweet Cream With Peony is vanaf nu te koop voor € 3,79 met 250 ml en € 6,99 voor 400 ml bij drogisterijen, supermarkten en online. Ik vind de geur echt fantastisch! Mocht je hem tegen komen, ruik dan zeker even, ik weet zeker dat je hem heerlijk vindt!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reply
  Mariska
  4 juni 2016 at 16:06

  Deze heb ik laatst geroken en vond hem zó lekker! Die ga ik zeker kopen als ik weer nieuwe nodig heb!

 • Reply
  femketje
  4 juni 2016 at 17:37

  ben wel benieuwd naar de geur :D

 • Reply
  Varenka W
  4 juni 2016 at 18:05

  Super mooie foto van Mila zeg :-)
  Ik zag deze Dove geur al op tv langs komen en werd meteen nieuwsgierig.
  Leuk dat je hier een review van plaatst nu.
  Ga er zeker eens aan ruiken…..

 • Reply
  Chantalle
  4 juni 2016 at 18:05

  Ik ben nu wel heel erg benieuwd naar de geur! Dove is altijd fijn in gebruik.

 • Reply
  chucky1012
  4 juni 2016 at 18:42

  Prachtige foto’s!
  Ben er nu zo benieuwd naar.

 • Reply
  Annette
  4 juni 2016 at 19:24

  Lijkt me heerlijk, pioenrozen zijn mijn (en bij velen) favoriet

 • Reply
  Vanessa
  4 juni 2016 at 19:30

  Lijkt mij een heerlijke douchecrème!

 • Reply
  Astrid
  4 juni 2016 at 20:03

  Ik kocht deze laatst al bij Kruidvat inderdaad vanwege de geur, hmm! Sowieso is de douchegel van Dove altijd fijn.

 • Reply
  Marijke
  4 juni 2016 at 21:09

  Oh, deze lijkt me héérlijk!

 • Reply
  Hilde
  4 juni 2016 at 22:15

  Ik heb van de purely pampering de bodylotion van met pistache geur, die vind ik verslavend lekker! Deze ga ik zeker binnenkort eens ruiken in de drogist.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  5 juni 2016 at 11:00

  Ik heb deze al eens mogen ruiken en deze was zo heerlijk van geur

 • Reply
  Wies | Nature of Happiness
  5 juni 2016 at 19:51

  Klinkt als een fijn product, zelf vind ik Dove ook vaak fijn als het gaat om douchegels. Ik ben nu wel heel benieuwd naar de geur!

 • Reply
  Mieke | Mieksmind
  6 juni 2016 at 13:35

  Jammer dat je via een artikel geen geur kunt ruiken (wie weet in de toekomst) want ik ben zo benieuwd naar de geur. Ik zou deze wel eens willen proberen! Mooie foto’s

 • Laat een reactie achter