Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dove Purely Pampering Pistache & Meiklokjes

 photo Dove1_zpsf117712d.png

Even een momentje voor jezelf is tegenwoordig erg belangrijk, zeker in ons drukke leven. Jezelf even pamperen onder de douche is dus een lekker ontspan momentje. In 2012 kwam Dove met de Purely Pampering lijn, om lekker te genieten en ze kwamen meteen met een leuke campagne, maak jouw eigen Purely Pampering variant, en dit is de winaar: Pistache & Meiklokjes!

 photo Dove2_zps7e6a0d80.png

Met Dove Purely Pampering voedende douchecrèmes wordt elke douchebeurt een verwenmoment, een plezierige ervaring waar zowel lichaam als geest van opknapt! De romige douchecrème zorgt voor een weelderig rijk schuim dat de huid intens voedt en zijdezacht maakt; de verfijnde geuren bevorderen een ontspannen gevoel en een relaxte state of mind. En wie lekker in haar vel zit… is bovendien beter in staat het beste uit zichzelf te halen!

 photo Dove3_zps39625d43.png

De Pistache & Meiklokjes, een bijzondere combinatie van pistache, het nootje dat bekend staat als rijke bron aan essentiële vetzuren en anti-oxidanten, gemixt met de zachtzoete geur van meiklokjes, ook wel bekend als lelietjes-van-dalen. Het resultaat is een op en top vrouwelijke, elegante geur die perfect aansluit bij het verwengevoel dat je met Purely Pampering douchecrèmes kunt ervaren. De formule is uiteraard ook verrijkt met het voedende NutriumMoisture™ complex van Dove, een vooruitstrevende technologie die zorgt dat de huid tijdens het douchen gevoed wordt. Zo voelt de huid direct zacht en soepel aan en krijgt ze een mooie, gezonde uitstraling.

Toen ik de geurcombinatie zag was ik er niet meteen van onder de indruk, want ik hou helemaal niet van pistache, maar wel van de meiklokjes, dat brengt me meteen naar mijn jeugd. Vroeger – en nu nog steeds – had mijn oma deze bloemen in de tuin staan en mocht altijd een eigen bosje voor op mijn kamer plukken, en zo rook mijn hele kamer er dan naar. Maar bij het openen van de fles en het ruiken van de geur was ik verkocht, dit is echt een unieke en heerlijke geurcombinatie waarmee ik me met heel veel plezier ga wassen. Het is gewoon een geur die je geroken moet hebben en ik denk dat veel mensen het een hele lekkere geur zullen vinden.

 photo Dove4_zpsd7c5b25c.png

Ingrediënten van de douchecrème.

De Dove Purely Pampering Pistache & Meiklokjes bevat de NutriumMoisture™ technologie. Dit is een revolutionaire formule van Dove die ervoor zorgt dat de huid tijdens het douchen gevoed wordt. De huid krijgt een mooie, gezonde uitstraling en voelt zacht en soepel aan.

 photo Dove6_zps4d41ce32.png

Je hebt de Dove Purely Pampering Pistache & Meiklokjes in twee verschillende varianten, de 250 ml € 3,55 en een lekkere grote fles van 500 ml € 5,79. De nieuwe geur ligt vanaf nu in de winkels bij de supermarkten en drogisterijen. Ik kan je zeker aanraden om hem eventjes te ruiken en ik denk dat hij dan snel in je winkelmandje verdwijnt!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

26 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *