Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Dove Purely Pampering Pistache & Magnolia

 photo Pamper_zpsdfae2d9d.png

Het is bijna lente en daar moeten de geuren ook op aangepast worden en dat vind Dove ook. Jullie kennen vast nog wel de heerlijke lente variant die ontworpen is door Wendy Versteeg met een heerlijke Pistache en Meiklokjes geur. Maar nu is er ook een bijpassende romige bodylotionmet pistache en magnolia.

 photo Pamper5_zps9fdec77b.png

Na het succes van de pistache en meiklokjes vond Dove het tijd voor een bijpassende bodylotion om je helemaal met deze lentegeur te verkwikken! De bodylotion heeft het bekende DeepCare Complex dat ervoor zorgt dat de huidconditie op niveau blijft. De bodylotion dringt door tot in de eerste laag van de huid en verzorgt deze optimaal waardoor je meteen het verschil voelt.

 photo Pamper8_zpsb6bdd47a.png

Dove Purely Pampering Pistache & Magnolia Bodylotion

Zoals ik al vertelde komt Dove met een bijpassende bodylotion voor bij de showergel dat verrijkt is met het DeepCare Complex.

 photo Pamper3_zps401a82d5.png

De bodylotion is een vrij rijke crème die ik bijna met een body butter wil gaan vergelijken. Maar op de huid smelt hij tot een heerlijk voedende en geurende crème.

 photo Pamper4_zps5770cccd.png

De ingrediënten zien er prima uit. Op de parabenen na dan.

 photo Pamper9_zpsacabdcd6.png

Dove Purely Pampering Pistache & Meiklokjes Douchecrème

Hier heb ik al een keer over geschreven en het is tot nu toe echt mijn favoriete lente en zomergeur. Heerlijk fris en je denkt meteen aan een tuin die net in de bloei staat!

 photo Pamper7_zps290d8b51.png

 photo Pamper6_zps99773f3f.png

Ingrediënten van de douchecrème.

 photo Pamper2_zpse21940a7.png

Ik ben heel enthousiast over de producten, ze zijn lekker basic maar voelen ontzettend lekker op de huid aan. Heel romig en ruikt vrij krachtig naar de geur van de verpakking. De douchecrème schuimt niet echt onder de douche maar maakt wel goed schoon en voelt zacht aan onder de douche op de huid. De bodylotion is vrij rijk en laat een heerlijke geur achter op de huid. Na het insmeren trekt de lotion snel in de huid en laat geen vervelende laag achter wat vettig of stroef aanvoelt. Gewoon precies perfect.

 photo Pamper1_zpsfd3e8f2c.png

Ik kan je zeker aanraden de producten in de winkel te ruiken en waarschijnlijk ervaar je dan de heerlijke geur van de lente. De bodylotion kost voor 250 ml € 7,11 en de douchecrème van 250 ml € 3,55 en 500 ml voor € 5,99. Dove is te koop bij vrijwel alle drogisterijen en supermarkten.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

19 reacties

  1. Ik heb de bodylotion mogen testen als lid van een testpanel. Inmiddels heb ik hem alweer een paar weken niet gebruikt en sinds gisteravond weet ik weer waarom. Ik heb de bodylotion gisteren weer gebruikt en heb hem een kwartier in laten trekken. Toen ik in bed ging liggen voelde ik al dat ik vast bleef plakken aan de lakens. In de hoop dat het nog niet helemaal ingetrokken was ben ik toch gaan slapen. Nu zijn we zo’n 16 uur verder en kan ik nog steeds met mijn armen een papiertje oppakken. Niet omdat ik magische krachten heb, maar omdat simpelweg mijn hele lichaam plakt van de bodylotion. Echt vreselijk. Ik gooi hem meteen in de prullenbak als ik thuis kom. Dit nooit meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *