Dove Invisible Dry

 photo Deodorant_zpsbe03a527.png

Ken je dat gevoel, je hebt net een kleurrijk niet shirtje en door je deodorant zitten er meteen vlekken onder de oksels in. Ik heb dat helaas heel vaak en dan vooral met bordeaux rode kleuren. Ik heb het zelfs zo erg dat een donker rood shirtje van de H&M gewoon helemaal zwart onder de oksels is geworden, daarom speel ik altijd liever op safe met zwart of wit. Maar dankzij de vernieuwde Dove Invisible Dry hoef ik me ook met kleur geen zorgen meer te maken!

 photo Deodorant7_zps97ed8506.png

De deodorant is door een behoorlijke test heen gegaan met 100 verschillende kleuren, Dove wil gewoon niet gezien worden. Vandaar ook de leuke 100 in kleuren op de verpakking. Dove belooft geen strepen of vlekken in de kleren achter te laten, ik ben erg benieuwd omdat dat mijn grootste erger punt altijd is met een deodorant! Ook beschermt de nieuwe formule tegen transpiratievocht en gaat natuurlijk vervelende geurtjes tegen. Daarnaast heeft de deodorant ook een hydraterende crème in zich zitten zodat de okselhuid ook verzorgd wordt.

 photo Deodorant1_zpsb2e73787.png

De Dove Invisible Dry is er in vier verschillende soorten te krijgen, een handige spray flacon van 150 ml en 250 ml, een roller en een stick. Ik testte voor jullie de spray en roller uit!

 photo Deodorant3_zps4a0b36a4.png

De spray’s heb ik altijd al prettig gevonden van Dove dus opzich had ik hier al hoge verwachtingen van. De deodorant ruikt lekker fris en het ruikt toch een beetje unisex, het heeft niet een kenmerkende mannen of vrouwen geur. Hij beschermt mij de hele dag goed tegen vervelende geurtjes en ik heb inderdaad geen last van vlekken in mijn kleding!

 photo Deodorant6_zpsd581bd8c.png

De spray laat een fijn laagje aan dat wel wat nattig aanvoelt. De deodorant heeft vind ik wel een lange tijd nodig om goed in te trekken waardoor je droge oksels hebt. Een tijdje heb ik wel last van natte oksels wat ik toch niet echt een heel prettig gevoel vind, toch even een klein minpuntje.

 photo Deodorant2_zps1692f6ea.png

Dan hebben we nog de roller, ik moet jullie eerlijk zeggen dat ik nooit zo een fan van een roller ben. Gewoon dat natte gevoel onder mijn oksels vind ik maar niks, maar we werken natuurlijk wel prima. Speciaal voor jullie testte ik ook deze deodorant uit. En volgens mij zijn rollers ook veel zuiniger in gebruik?

 photo Deodorant4_zps20b3c64b.png

Ingrediënten van de roller.

 photo Deodorant5_zps1a707900.png

De roller brengt makkelijk aan en laat inderdaad een nat laagje achter, ik vind dat hij vrij snel is ingetrokken en niet een plakkerig laagje achter laat. Ik heb dat vroeger wel eens gehad en dat was echt niet fijn. Ook deze deodorant beschermt mij goed tegen vlekken of andere ongewenste geurtjes gedurende de dag. Missie geslaagd!

 photo Deodorant9_zpsfcf2d7b3.png

Ik vind de nieuwe Dove Invisible Dry deodorants erg fijn van Dove en ik ben blij dat ik niet figuurlijk zweet hoef uit te slaan als ik weer een leuk nieuw gekleurd topje aan heb dat daar vlekken in komen.

Dove Invisible Dry Spray 150 ml – € 3,99
Dove Invisible Dry Spray 250 ml – € 4,89
Dove Invisible Dry Roller 50 ml – € 3,89
Dove Invisible Dry Stick 40 ml – € 3,99

De producten kan je al vinden in de schappen van de drogisterijen en supermarkten, wat is jullie favoriete deodorant?

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’ – Pinterest 

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reply
  Beautydagboek
  1 april 2014 at 08:50

  Ze lijken me heel erg fijn! Ik ben zelf erg van de rollers, die trekken beter in bij mij en gaan het zweten veel beter tegen dan een spuitflacon :)

 • Reply
  Ashleey
  1 april 2014 at 08:54

  Klinkt erg goed :D

 • Reply
  Kelly
  1 april 2014 at 09:43

  Deze ga ik zeker halen. Ik heb t ook vaak met mijn zwarte kleren.

 • Reply
  Alyssa
  1 april 2014 at 09:56

  Ik gebruik altijd een roller eigenlijk. Deze lijkt me erg fijn!

 • Reply
  AA Beautyaddicts
  1 april 2014 at 10:28

  Dove maakt echt de beste deo’s, de enige waar ik geen scheerbultjes meer door krijg!

 • Reply
  Frauke
  1 april 2014 at 10:38

  Klinkt wel lekker ja! Die van Garnier zijn mijn favoriete deo’s maar ik vind Dove zeker ook erg fijn :).

 • Reply
  IsabellaEliane
  1 april 2014 at 11:31

  Deze lijken me best fijn ! Ik gebruik zelf meestal een roller, omdat ik vaak een allergische reactie krijg op spuitdeo’s.

  X

 • Reply
  Tessa
  1 april 2014 at 11:55

  Ze lijken me fijn! Ik ben sowieso altijd wel fan van Dove deodoranten. Alleen ook minder van de rollers, ik hou niet van dat ”natte” gevoel.

 • Reply
  Tess Evea
  1 april 2014 at 15:53

  Ik vind ‘m zelf echt heerlijk!

 • Reply
  beautyjuf
  1 april 2014 at 17:59

  Dit lijkt me zo’n fijne deodorant! Ik heb vorig jaar een deodorant van Dove geprobeerd met een komkommerextract erin. Super!! Al gebruik ik nu al enige tijd een deodorant van Nivea.

 • Reply
  Beau
  1 april 2014 at 18:02

  Klinken allebei erg fijn!

 • Reply
  Ines
  1 april 2014 at 18:41

  Klinkt erg fijn!

 • Reply
  soapy
  1 april 2014 at 19:11

  leuke achtergrond! :-) wat is het? Een jasje?

 • Reply
  elegantic
  1 april 2014 at 20:13

  Lijken me fijne deo’s!

 • Laat een reactie achter