Dove Intense Repair

Ik heb echt verschrikkelijk haar als ik het niet goed verzorg, het is altijd erg snel beschadigd. Dus daarom zoek ik altijd producten die beloven te helpen tegen beschadigd haar en/of die gespleten haarpunten tegen gaan. Ik heb echt al alle drogisterij merken gehad maar ben over geen enkele echt helemaal tevreden. Van Dove had ik wel gehoord dat ze een nieuwe shampoo lijn hadden maar het trok me niet zo, ik ben niet echt een Dove fan. Maar in mijn goodiebag van de Etos zat een fles shampoo en ik was echt blij verrast!

Zoals ik al zei was ik van te voren niet echt enthousiast over het product want ik was helemaal geen fan van de vorige Dove haar producten, dus ik koos er bewust voor om ze te laten staan. Wat een hele domme keuze was geweest want wat zijn deze producten fijn zeg! Ik stond er echt versteld van want dit had ik niet verwacht. Ze maken mij haar echt heerlijk zacht en ze ‘repareren’ mijn haar echt. Ik heb echt het idee echt sterk is en wat vooral een groot pluspunt is dat mijn haar niet zo snel meer uitvalt! Ik had hier echt verschrikkelijk last van en niks hielp maar deze shampoo heeft het echt een stuk verminderd!

Zoals je kan lezen belooft het product heel wat en ik vind persoonlijk dat hij dit goed waar maakt! Ook vind ik het echt heerlijk ruiken! De shampoo maakt mijn haar goed schoon, maar het wordt wel snel weer vet, dat vind ik wel een beetje een minpuntje. Voor mij niet zo zeer omdat ik het toch elke ochtend was, maar voor andere mensen kan het wel vervelend zijn. En de Conditioner maakt mijn haar ook echt heerlijk zacht en makkelijk doorkambaar! Nog een minpuntje is dat beide producten SLS bevatten, dus als je er niet goed tegen kunt is dit geen aanrader, maar ik heb daar zelf geen last van. De Intense Repair lijn heeft ook nog een haarmasker en een leave in conditioner maar die heb ik niet gekocht omdat ik daar nog een hele kast van vol heb staan.

Rechts hieronder zie je de shampoo wat erg vloeibaar is en erg goed schuimt in je haar. En links zie je de conditioner die licht romig is van structuur.

De beide producten kosten € 3,79 en zijn te koop bij de drogisterijen

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  Manon
  12 februari 2011 at 09:47

  Klinkt eigenlijk wel goed! Misschien eens proberen als mijn huidige shampoo en conditioner op zijn… Alhoewel ik was mijn haar 1x in de 2 dagen, dus weet niet of je haar er op dag 2 al vet van wordt?

 • Reply
  Claudia
  12 februari 2011 at 10:22

  Ik heb ze zelf ook en vind ze ook redelijk fijn.

 • Reply
  Tatjana
  12 februari 2011 at 11:33

  Klinkt goed!

 • Reply
  Silva
  12 februari 2011 at 11:38

  Lijken me best fijn!

 • Reply
  rana
  13 maart 2013 at 21:01

  ik heb gebruik die dove shampoo en conditioner ook hij is echt heel fijn en mijn haar is een stuk minder beschadigt

 • Laat een reactie achter