Dove Beauty Finish Deodorant

Een product wat ik elke dag gebruik is deodorant, zonder deodorant ga ik ook echt de deur niet uit. Vaak heb ik ook nog een fles in mijn tas zitten voor als er onverwachts wel geurtjes vrij komen, om dan eventjes bij te spuiten. Of gewoon om mezelf een beetje op te frissen. Ik test vaak deodorant’s uit omdat ze vaak in de aanbieding zijn en ik er gewoon nieuwschierig naar ben, dus ook deze. En ik kan je alvast vertellen ik ben er erg blij mee!

Jullie kennen deze deodorant misschien wel van de reclame, want het is namelijk Dove’s nieuwste deodorant die verrijkt is met een beauty mineraal die je oksels moet laten opleven. Alleen dat ze er stralender uit gaan zien heb ik nog niet gezien na een fles leeg te hebben gespoten, maar misschien had ik al prachtige oksels of zijn ze zo slecht dat er niks meer tegen helpt.

Jammer dus van dat beauty mineraal, maar over de rest ben ik zeker te spreken! Hij moet je 24 uur beschermen en dat doet hij dan ook zeker, deze fles hoef ik helemaal niet met me mee te nemen om in het geval dat bij te spuiten. Ook maakt hij mijn oksels lekker zacht en totaal niet trekkerig of kleverig. Sommige deodorants laten een hele kleverige laag achter en dat vind ik altijd heel erg vies aanvoelen.

Alleen anti-transpirant is hij niet, maar ik heb er zelf nooit zo erg last van dus voor mij is het niet echt een probleem. Maar voor meiden die dat wel hebben is dit dan denk ik niet de juiste deodorant. Ook ruikt de deodorant lekker fris en zoet, alleen ik moest in het begin wel eventjes aan de geur wennen. Hij was niet vies, maar vond hem wel een beetje appart, ik kon de geur niet echt plaatsen.

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reply
  Miranda
  26 juli 2011 at 13:06

  Dit lijkt me een fijne deodorant, dove vind ik meestal wel erg fijn :)

 • Reply
  Astrid
  26 juli 2011 at 13:10

  Lijkt wel fijn maar jammer dat het je oksel niet mooier maakt, had ik wel graag een keer willen zien, een deo die je mooier maakt ;-)

 • Reply
  Nynke BBS.
  26 juli 2011 at 13:14

  Klinkt fijn! Deze ga ik maar eens halen als mijn huidige deodorant op is!

 • Reply
  Mariska
  26 juli 2011 at 13:19

  Heb hem ook gebruikt en vind hem op zich wel heel fijn.

 • Reply
  Style Influencia
  26 juli 2011 at 13:23

  Deze ruikt echt heel erg lekker, maar ik blijf toch altijd bij de Natural Dove zonder geur..

 • Reply
  kimberly
  26 juli 2011 at 13:59

  Ben ook meer van de deo zonder geur… maar ben wel erg benieuwd naar deze

 • Reply
  Marleen
  26 juli 2011 at 17:10

  Ik heb deze deo ook! Ik heb ook nog de roller hiervan, die is ook erg fijn! :mrgreen:

 • Reply
  Silva
  26 juli 2011 at 17:47

  Jammer dat ie niet echt werkt…

 • Reply
  onbekend!
  26 juli 2011 at 18:27

  wat betekent anti-transpirant? (sorry voor de domme vraag :$)

  • Reply
   Aranka
   26 juli 2011 at 18:42

   Dat je geen natte plekken krijgt ;)

 • Reply
  Rianne
  26 juli 2011 at 19:08

  oeh dat klinkt wel als een fijne deo!
  het is trouwens ‘nieuwsgierig’ in plaats van ‘nieuwschierig’

 • Reply
  Paola
  26 juli 2011 at 19:16

  Leuk artikel!

 • Reply
  Marjolein
  27 juli 2011 at 10:06

  Dankjewel, deze wil ik misschien ook een keer proberen. Ik varieer altijd met dove deodorants, want ik kan niet tegen heel veel merken. Maar wel jammer van dingen die hij belooft en niet waarmaakt ;(

 • Reply
  Joyce
  1 augustus 2011 at 15:39

  Leuke review! Ik kan alleen niet tegen Dove producten, krijg er ontzettende uitslag van! Moest wel erg lachen over hoe je praatte over je oksels haha!

 • Laat een reactie achter