Zoek
Sluit dit zoekvak.

Douglas Spring Look

Douglas Spring Look

Het is alweer een tijdje lente maar toch kreeg ik laatst deze collectie van Douglas opgestuurd. Douglas is sinds een tijdje heel erg met haar huismerk aan de weg aan het timmeren. En ik moet zeggen dat ze dat succesvol doen want de producten die ik tot nu heb getest waren echt van hele goede kwaliteit. Nu hebben ze speciaal voor het voorjaar een vrolijke spring look met daarbij bijbehorende producten die ik natuurlijk ga testen.

Douglas Spring Look

Douglas Spring Look

De collectie bestaat uit een aantal frisse producten die je een vrolijke look geven. Het zijn hele lieve en zachte kleuren die perfect bij de lente passen. Dit is vrijwel de hele collectie er missen alleen nog een aantal nagellakken en parels om het gezicht mee te egaliseren. Ik vind het een leuke en complete collectie waar je zeker mee uit de voeten kan. De producten zien er leuk uit maar doen me stiekem wel een beetje aan Essence denken. Helaas is de prijs niet te vergelijken met Essence en zijn de producten – vind ik – vrij aan de prijs voor een huismerk.

Douglas Spring Look

Douglas Spring Look

Douglas Spring Look

Douglas Spring Look PEARLS HARMONY, BLUSH PEARLS – € 12,99

De warme kleuren van een bronzer, de frisse kleur van een blush en de glans van een highlighter. Het is een drie in één product dat iedereen moet hebben volgens Douglas. Ik vind die parels er altijd heel erg tof uitzien maar in de praktijk niet zo fijn werken. Ik vind het altijd een gedoe met zo een verpakking en deze sluit ook nog eens niet stevig waardoor ik bang ben straks overal parels te vinden. Het aanbrengen kan gemakkelijk met de kabuki kwast die je erbij kunt kopen. Alleen het aanbrengen is zo makkelijk nog niet omdat de parels niet heel erg gepigmenteerd zijn en vrij poederig. Van de swatch zie je helaas ook niet al te veel terug. Nee, voor dat geld kan ik wel betere producten bedenken.

Douglas Spring Look FLOWER KABUKI PENSEEL – € 14,99

Om de parels handig aan te brengen heeft Douglas ook een handige kwast aan de collectie toegevoegd. Ik vind de kwast er ontzettend leuk uitzien en voelt ook echt super zacht aan. De kwast pakt het product makkelijk op en brengt het prima aan. Het is alleen jammer dat een kabuki brush niet meteen mijn voorkeur heeft. Maar mocht dat wel zo zijn is dit een prima exemplaar! Maar wederom denk ik dat er voor minder geld ook een vergelijkbaar alternatief te vinden is.

Douglas Spring Look

Douglas Spring Look

Douglas Spring Look

Douglas Spring Look OOGSCHADUW PALETTE – € 14,99

Voordat ik het doosje open had gemaakt dacht ik dat het een palette was met een blush en highlighter. Maar het bleek een doosje met vier kleuren oogschaduw te zijn. Alleen voor die vier verschillende tinten moet je wel goed kijken want de eerste drie kleuren lijken wel heel erg op elkaar. Zeker tijdens het aanbrengen zie je amper verschil omdat de oogschaduws best wel wat kleur verliezen tijdens het blenden. Het ontbreekt een beetje aan diversiteit in dit palette en ik vind de kwaliteit na het blenden niet om naar huis te schrijven. Nee, voor dit geld en wat je er voor terug krijgt zou ik het niet aanraden.

Douglas Spring Look

Douglas Spring Look

Douglas Spring Look

Douglas Spring Look FLOWER LIPSTICK – € 9,99

En dan hebben we als laatst deze twee lipsticks die frisse kleuren hebben en perfect zijn voor de lente. Het idee van de lipsticks vind ik leuk en origineel, alleen de uitwerking vind ik wat minder. He is ontzettend slecht afgewerkt waardoor ik het idee heb kindermake-up in handen te hebben. Het ziet er gewoon echt heel goedkoop uit, zonde! De kleuren hebben een subtiele kleur en brengen gelukkig wel heel erg prettig aan. Ook zitten ze erg fijn, net als een lippenbalsem. Alleen een representatief product vind ik het helaas niet.

Douglas Spring Look

Douglas Spring Look

Hier draag ik de producten uit de collectie. Helaas zie je niets terug van de blush op mijn gezicht, zelfs geen glansje. De oogschaduw is ook amper te bekennen en ik heb een hele subtiele kleur en glans op mijn lippen van de lipstick.

Douglas Spring Look

Ik ben niet snel negatief, maar deze collectie stelt me wel echt teleur. De producten zijn gewoon niet van goede kwaliteit en zien er vrij goedkoop uit, iets wat ik niet gewend ben van Douglas. Ik heb bijna het idee van kindermake-up terwijl de producten toch wel echt aan de prijs zijn voor een huismerk vind ik. De Douglas Spring Look producten zijn vanaf nu te koop bij de Douglas en online in hun webshop. Wat vinden jullie er van?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

  1. ik kende het huismerk niet en het ziet er leuk uit maar ik loop er eerlijk gezegd niet warm van. die pearls al helemaal niet want die vliegen bij mij alle kanten op hahah

  2. De verpakking vind ik er wel leuk uitzien, ook snap ik je mening daarin. Erg jammer dat de makeup niet van mooie kwaliteit is. Bedankt voor je eerkijke review. Liefs soraya

  3. Verbaast me niet dat de make-up producten tegenvallen. Douglas heeft veel pretenties maar maakt dat kwalitatief niet waar. In aanvankelijk goed vertrouwen heb ik producten uit de Douglas home spa serie gekocht om daarna te ontdekken dat ik voor een paar euro meer Rituals of The Body Shop had kunnen kopen die qua geurintensiteit VEEL BETER zijn!

  4. Jammer zeg. Ondanks dat de producten tegenvallen vind ik de look nog wel mooi geworden, maar voor de prijs verwacht je zeker wel wat meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *