Search
Close this search box.

Douglas Sensation’Eyes Volumizing & Defining Mascara

Douglas Sensation'Eyes Volumizing & Defining Mascara

Ik hoor eigenlijk nooit iemand over de mascara’s van Douglas eigen merk, maar elke keer als ik er weer eentje test ben ik laaiend enthousiast. Zo is de Douglas Lash Augmented False Lashes Mascara een groot favoriet en de Douglas Panoram’Eyes Flexible mascara was ook erg goed. Nu is er weer een nieuwe mascara bijgekomen, de Douglas Sensation’Eyes Volumizing & Defining Mascara en ik ben super benieuwd.

Douglas Sensation'Eyes Volumizing & Defining Mascara

Volgen jullie mij al op Instagram?

Ik moet eerlijk toegeven, Douglas heeft niet de meest inspirerende verpakkingen, maar het ziet er prima maar basic uit. De afgelopen tijd heb ik best wat eigen merk make-up van Douglas getest en daar was ik eigenlijk altijd heel erg over te spreken. Jammer dat het niet meer aandacht krijgt of meer in the picture wordt gezet door het merk zelf. De Douglas Sensation’Eyes Volumizing & Defining Mascara zit in een vrij simpele zilveren verpakking met daarop het logo bedrukt.

Douglas Sensation'Eyes Volumizing & Defining Mascara

Heel veel meer dan de naam en wat het product belooft vind je niet op de verpakking. Maar wat we willen weten staat er, de mascara belooft volume en mooi gescheiden wimpers. Op het internet vind ik eigenlijk niet heel veel meer informatie over het product. Laten we het dus maar kort en bondig houden. Laten we het dan maar bij Douglas zijn eigen woorden houden “de mascara wikkelt je wimpers in een intens zwarte kleur en geeft ze maximale volheid.” 

Douglas Sensation'Eyes Volumizing & Defining Mascara

Als ik naar het borsteltje kijk word ik in ieder geval al enthousiast, want het is een siliconen borsteltje. Daar krijg je vaak veel volume mee. Voor de rest kan ik niet echt iets bijzonders aan de mascara vinden. Het borsteltje heeft voor de rest geen bijzondere vorm of iets dergelijks. Ik ben heel benieuwd wat de mascara gaat doen.

Douglas Sensation'Eyes Volumizing & Defining Mascara

Mijn wimpers zonder mascara.

Douglas Sensation'Eyes Volumizing & Defining Mascara

Mijn wimpers met de Douglas Sensation’Eyes Volumizing & Defining Mascara.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik best onder de indruk ben van deze mascara. Alhoewel ik het volume een beetje mis, heeft de mascara mijn wimpers wel mooi gesepareerd en hebben ze ontzettend veel lengte gekregen!

Douglas Sensation'Eyes Volumizing & Defining Mascara

Ik vind dit oprecht een mooie mascara, mijn wimpers zien er super natuurlijk en lang uit. Aan het eind van de dag zit er wel een heel klein beetje een waas onder mijn ogen en is de lengte er een beetje af gesleten maar dat is gelukkig maar minimaal. De mascara is makkelijk te verwijderen met een make-up remover.

Douglas Sensation'Eyes Volumizing & Defining Mascara

Als je opzoek bent naar een mascara die je wimpers goed verlengt en separeert is dit zeker een mascara voor jou. Zelf hou ik van iets dikkere wimpers, maar ik denk dat dit effect ook veel mensen aanspreekt. De Douglas Sensation’Eyes Volumizing & Defining Mascara is vanaf nu te koop bij de Douglas voor € 17,99.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *