Douglas Sensation’Eyes Volumizing & Defining Mascara

Douglas Sensation'Eyes Volumizing & Defining Mascara

Ik hoor eigenlijk nooit iemand over de mascara’s van Douglas eigen merk, maar elke keer als ik er weer eentje test ben ik laaiend enthousiast. Zo is de Douglas Lash Augmented False Lashes Mascara een groot favoriet en de Douglas Panoram’Eyes Flexible mascara was ook erg goed. Nu is er weer een nieuwe mascara bijgekomen, de Douglas Sensation’Eyes Volumizing & Defining Mascara en ik ben super benieuwd.

Douglas Sensation'Eyes Volumizing & Defining Mascara

Volgen jullie mij al op Instagram?

Ik moet eerlijk toegeven, Douglas heeft niet de meest inspirerende verpakkingen, maar het ziet er prima maar basic uit. De afgelopen tijd heb ik best wat eigen merk make-up van Douglas getest en daar was ik eigenlijk altijd heel erg over te spreken. Jammer dat het niet meer aandacht krijgt of meer in the picture wordt gezet door het merk zelf. De Douglas Sensation’Eyes Volumizing & Defining Mascara zit in een vrij simpele zilveren verpakking met daarop het logo bedrukt.

Douglas Sensation'Eyes Volumizing & Defining Mascara

Heel veel meer dan de naam en wat het product belooft vind je niet op de verpakking. Maar wat we willen weten staat er, de mascara belooft volume en mooi gescheiden wimpers. Op het internet vind ik eigenlijk niet heel veel meer informatie over het product. Laten we het dus maar kort en bondig houden. Laten we het dan maar bij Douglas zijn eigen woorden houden “de mascara wikkelt je wimpers in een intens zwarte kleur en geeft ze maximale volheid.” 

Douglas Sensation'Eyes Volumizing & Defining Mascara

Als ik naar het borsteltje kijk word ik in ieder geval al enthousiast, want het is een siliconen borsteltje. Daar krijg je vaak veel volume mee. Voor de rest kan ik niet echt iets bijzonders aan de mascara vinden. Het borsteltje heeft voor de rest geen bijzondere vorm of iets dergelijks. Ik ben heel benieuwd wat de mascara gaat doen.

Douglas Sensation'Eyes Volumizing & Defining Mascara

Mijn wimpers zonder mascara.

Douglas Sensation'Eyes Volumizing & Defining Mascara

Mijn wimpers met de Douglas Sensation’Eyes Volumizing & Defining Mascara.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik best onder de indruk ben van deze mascara. Alhoewel ik het volume een beetje mis, heeft de mascara mijn wimpers wel mooi gesepareerd en hebben ze ontzettend veel lengte gekregen!

Douglas Sensation'Eyes Volumizing & Defining Mascara

Ik vind dit oprecht een mooie mascara, mijn wimpers zien er super natuurlijk en lang uit. Aan het eind van de dag zit er wel een heel klein beetje een waas onder mijn ogen en is de lengte er een beetje af gesleten maar dat is gelukkig maar minimaal. De mascara is makkelijk te verwijderen met een make-up remover.

Douglas Sensation'Eyes Volumizing & Defining Mascara

Als je opzoek bent naar een mascara die je wimpers goed verlengt en separeert is dit zeker een mascara voor jou. Zelf hou ik van iets dikkere wimpers, maar ik denk dat dit effect ook veel mensen aanspreekt. De Douglas Sensation’Eyes Volumizing & Defining Mascara is vanaf nu te koop bij de Douglas voor € 17,99.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  chucky1012
  30 april 2019 at 07:10

  Prachtig resultaat geeft deze mascara.
  Mooie look had je gemaakt.

  Xoxo

 • Reply
  Tessa
  30 april 2019 at 08:22

  wat een mooi resultaat!

 • Reply
  rachel
  30 april 2019 at 09:41

  ik raak hier ook enthousiast over en vooral het borsteltje!! heb eigenlijk niks van douglas make up dus ik ga mij er maar een keer aan wagen ;)

 • Reply
  Ingrid
  30 april 2019 at 13:45

  Echt mooi! Wordt het volume ook niet meer als je 2e laagje aanbrengt?

  Ik ga zeker even kijken!

 • Reply
  Kelly
  1 mei 2019 at 16:12

  Ik vind hem eigenlijk wel heel mooi!

 • Laat een reactie achter