Douglas Pink Nudes Eyeshadow Palette

Douglas Pink Nudes Eyeshadow Palette

Ik val maar meteen met de deur in huis binnen, ik ben in geen tijden zo enthousiast geweest als over een make-up product. Douglas eigen merk make-up timmert behoorlijk aan de weg en sinds kort hebben ze ook prachtige paletten. Ik kan je in ieder geval vast vertellen dat de pigmentatie geweldig is.

Douglas Pink Nudes Eyeshadow Palette
Automatische concepten

Douglas heeft twee nieuwe oogschaduw paletten in het assortiment: Pink Nudes en Caramel Nudes. Twee paletten met in totaal 14 verschillende kleuren oogschaduw die perfect bij de naam van het palette passen. Ik heb het Pink Nudes palette gekregen met daarin dus vanzelfsprekend nude tinten met een roze accent.

Het palette zit in een apart doosje verpakt en ziet er erg chique uit. Op de achterkant van het doosje vind je meer informatie over de inhoud en afbeeldingen van de kleuren. Handig voor als je snel wilt weten wat er in het doosje zit.

Automatische concepten
Douglas Pink Nudes Eyeshadow Palette

Qua uitstraling doet het me een beetje aan de oogschaduw paletten van Anastasia denken. Het doosje is gemaakt van stevig karton en voelt degelijk aan. Het palette bevat 14 verschillende kleuren oogschaduw, een dubbele applicator (waarvan ik de kwaliteit niet geweldig vind) en een spiegel in de deksel.

Douglas Pink Nudes Eyeshadow Palette

De kleuren in het palette vind ik heel erg mooi gekozen. Ze zijn divers, passen goed bij elkaar en er is een mooie balans tussen glanzende en matte tinten. Als ik dit zo op het eerste gezicht zie word ik hier wel echt blij van. De perfecte kleuren voor een look die je elke dag kunt dragen.

Douglas Pink Nudes Eyeshadow Palette

Dit is de bovenste rij in swatches, als je het mij vraagt zien de kleuren er erg goed uit, ben echt onder de indruk van de pigmentatie. De oogschaduws zijn ook zacht en romig zodat je er maar heel lichtjes overheen hoeft te gaan voor de juiste gewenste hoeveelheid, ook met je kwast.

Douglas Pink Nudes Eyeshadow Palette

En de onderste rij swatches. Ook deze kleuren hebben een hele goede pigmentatie. Het valt me ook op dat de matte kleuren ook goed meekomen. Vaak zie je dat de matte kleuren beduidend minder van kwaliteit zijn, maar dat zie je hier helemaal niet terug.

Douglas Pink Nudes Eyeshadow Palette
Douglas Pink Nudes Eyeshadow Palette

Op het oog doen de oogschaduws het ook fantastisch. Zoals ik al zei hoef je alleen maar heel licht je kwast in de oogschaduw te dippen voor de gewenste hoeveelheid. De kleuren brengen makkelijk aan en blenden ook erg fijn zonder intensiteit te verliezen. Als je het mij vraagt echt een geweldig palette met hele mooie kleuren oogschaduw.

Douglas Pink Nudes Eyeshadow Palette

Ik ben echt onder de indruk van Douglas eigen merk make-up de afgelopen jaren. De verpakkingen zijn vernieuwd en stralen nu zoveel luxe uit. Ook de kwaliteit is om vrolijk van te worden, dit is gewoon wat je wil als je een oogschaduw palette koopt.

Het Douglas Pink Nudes Eyeshadow Palette is te koop voor € 19,99 wat ik best aan de prijs vind voor een ‘huismerk’, maar je krijgt ook echt waar voor je geld. Op dit moment is het palette ook in de aanbieding voor € 14,99 dus dat is een stuk beter te doen. Wat vinden jullie van dit oogschaduw palette?

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  chucky1012
  16 juli 2019 at 06:44

  Prachtige look.
  Zo een mooie palette met zeer goed gepigmenteerde kleuren….

  Xoxo

 • Reply
  Tessa
  16 juli 2019 at 07:57

  dit palette is echt prachtig. echt wat voor mij. deze komt op mijn wenslijst

 • Reply
  Marjolein
  16 juli 2019 at 09:15

  Dat lijkt inderdaad op Anastasia! Best een mooi palette.

 • Reply
  Daphne
  16 juli 2019 at 09:17

  Ik had toevallig afgelopen zaterdag dit palette gezien, zag er prachtig uit. er is ook een mini variant met 6 kleuren.
  Bedankt voor het review.

 • Reply
  rachel
  16 juli 2019 at 09:41

  ik zeg wauw!! vind de kleuren heel mooi! en ja de kwastjes die erbij zitten zijn negen van de tien keer ruk haha

 • Reply
  Simone
  16 juli 2019 at 09:50

  Hier word ik blij van! Helemaal mijn kleurtjes en ook de matte kleuren pigmentatie. Wauw!

 • Reply
  Joyce - SomedayTodayNL
  16 juli 2019 at 10:43

  Wat een mooi palette!

 • Reply
  Marije
  16 juli 2019 at 11:07

  Interessant palette :)
  En wat staat deze haarkleur je prachtig!

 • Reply
  Kelly
  16 juli 2019 at 17:02

  De swatches vind ik héél erg mooi. Op de ogen vind ik hem wel wat tegenvallen. Dan blijf ik toch lekker bij mijn Urban Decay Naked Cherry palette. :)

 • Reply
  Bianca
  17 juli 2019 at 10:34

  Mooie palette he? We hebben aan de artikelen/reviews te zien beetje dezelfde smaak, ik wil de Caramel Nudes (het zusje van dit palette haha) ook nog graag aan mijn collectie toevoegen x

 • Reply
  Lien
  17 juli 2019 at 10:47

  Prachtig palette! Ik ga er eens naar kijken als ik nog eens in Nederland ben ?

 • Reply
  Rachel
  18 juli 2019 at 16:57

  wauw wat een pigmentatie, ziet er goed uit! die 2e en 3e zijn echt erg mooi

 • Laat een reactie achter