Douglas Panoram’Eyes Flexible Mascara

Douglas Panoram’Eyes Flexible Mascara

Weten jullie nog dat ik een review over de Douglas Lash Augmented False Lashes schreef? Dat was een mascara van het eigen merk van Douglas en ik vond hem toch fijn! Toen ik mijn kantoor aan het opruimen was kwam ik een pakketje van Douglas tegen met daarin weer een nieuwe mascara. Je snapt natuurlijk dat ik meteen benieuwd was naar deze mascara, zou dit ook zo een goede zijn?

Douglas Panoram’Eyes Flexible Mascara

Dit is de nieuwe Panoram’Eyes Flexible mascara van Douglas dat volgens hun een revolutionaire mascara is. Dat komt omdat het borsteltje 90 graden kan buiten. Echt revolutionair vind ik het niet aangezien ik dit al wel vaker bij andere merken voorbij het zien komen. Maar zelf heb ik het nog nooit geprobeerd, dus ik ben erg benieuwd.

Doordat de mascara 90 graden kan draaien belooft het volume, lengte en krul te bieden. Precies de drie dingen die ik belangrijk vind aan een mascara.

Douglas Panoram’Eyes Flexible Mascara

Douglas Panoram’Eyes Flexible Mascara

De mascara ziet er op het eerste gezicht chique uit en voelt heel luxe aan. Hij is zwaar en dat komt door de aluminium huls. Het zwarte dopje kun je trouwens draaien en hiermee buigt het borsteltje, heel handig. Hier kwam ik later pas achter trouwens toen ik er per ongeluk aan zat. Voor de rest is het een simpele huls met niet te veel poespas. Je vind de naam van het product op de verpakking en wat het doet.

Douglas Panoram’Eyes Flexible Mascara

Douglas Panoram’Eyes Flexible Mascara

Zoals de naam je al doet vermoeden kun je het borsteltje 90 graden draaien, dit doe je dus door aan de zwarte punt van de dop te draaien. Het borsteltje is gemaakt van siliconen haartjes wat ik altijd prettig vind, want dat geeft vaak volume en lengte. De mascara borstel bevat genoeg product om ook echt voor volume te gaan zorgen. Dit kan wel eens een succesnummer gaan worden als je het mij vraagt.

Douglas Panoram’Eyes Flexible Mascara

Mijn wimpers zonder mascara.

Douglas Panoram’Eyes Flexible Mascara

Mijn wimpers met de Douglas Panoram’Eyes Flexible mascara.

Douglas Panoram’Eyes Flexible Mascara

Wow, dit is echt bizar. Mijn wimpers hebben ontzettend veel volume en krul, maar vooral de lengte is wat mij opvalt. Als ik iets omhoog kijk voel ik gewoon mijn wimpers zitten, dat is toch bizar! De mascara werkt heel makkelijk en na een paar keer over je wimpers kammen heb je al het gewenste effect. De mascara blijft zo vast als een huis zitten en loopt niet uit of brokkelt af. Het is trouwens een tubing mascara waardoor het met verwijderen allemaal kleine klontjes geeft, hier moet je wel van houden.

Douglas Panoram’Eyes Flexible Mascara

Ik vind de mascara echt geweldig en het gebogen borsteltje werkt echt heel erg fijn, fijner dan dat ik eerst had verwacht. Je kunt inderdaad heel gemakkelijk overal bij en het brengt veel natuurlijker aan met een gebogen borstel. Wel is het nadeel dat er mascara in het schanier gaat zitten en na een paar keer wil het steeltje niet meer recht.

Helaas is de mascara niet heel goedkoop, hij kost namelijk € 19,99 en is natuurlijk bij de Douglas te koop. Maar wat mij betreft is hij zijn geld zeker waard! Wat vinden jullie van deze mascara? De reacties op Instagram waren in ieder geval al heel erg enthousiast.

Dit artikel bevat gekregen producten

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  2 november 2018 at 09:29

  Oeh mooi resultaat!! Klinkt als een hele fijne mascara.

 • Reply
  racheltjuh
  2 november 2018 at 09:48

  ik was gister al enthousiast en die gaan we halen het weekend :D thnx voor de review Meis!

 • Reply
  Marjolein
  2 november 2018 at 11:37

  Hmm.. prijzig voor een “eigen merk” product maar het ziet er wel goed uit!

 • Reply
  Evelien ♥ Oh My Lush
  2 november 2018 at 12:53

  Wat een mooie wimpers krijg je ervan! Wat een lengte inderdaad.

 • Reply
  face2beauty
  2 november 2018 at 15:22

  Wauw wat een super mooi effect met deze mascara! Die lengte, I love it <3 Vind de prijs nog wel goed te doen eigenlijk aangezien die van bijvoorbeeld Maybeline tegenwoordig ook al rond dat bedrag gaan.

 • Reply
  Lisa
  3 november 2018 at 06:24

  Fijne review en mooie mascara!

 • Reply
  Claudia
  3 november 2018 at 13:54

  Is de mascara zelfs beter dan de Essence Lash Princess….all time favorite

 • Reply
  Mariska
  4 november 2018 at 08:42

  Oh die ziet er zeker wel goed uit ja! Zelf heb ik nog niks gebruikt van Douglas dus ben wel benieuwd.

 • Laat een reactie achter