Douglas Mini Best Of Colors Palette

Douglas Mini Best Of Colors Palette

Een tijdje geleden schreef ik al over Douglas eigen merk make-up en dat vond ik prima, maar was er niet laaiend enthousiast over. Maar nu is dat wel even anders, ik ben dat nu wél. Ik kreeg een hele doos met nieuwe make-up producten van het merk toegestuurd en daar zat onder andere dit palette tussen. Een klein en basic oogschaduw palette dat me eigenlijk wel aansprak. Ik pakte het erbij voor een dagelijkse look en was verbluft over de kwaliteit!

Douglas Mini Best Of Colors Palette

Beautify you! Met deze belofte lanceerde Douglas vorig jaar haar allereerste make-up collectie. Douglas had het doel om kwalitatief hoogwaardige make-up aan te bieden met altijd een onverwachte twist op het gebied van kleur, verpakking of formule. Eén jaar later is het tijd om veel nieuwe make-up te lanceren: meer producten, meer beauty, meer wow! Ik kreeg zoals ik al zei een hele doos vol met nieuwe producten en er zit echt heel veel moois tussen. Vandaag laat ik jullie dit ontzettend leuke oogschaduw palette zien.

Douglas Mini Best Of Colors Palette

Het palette zit verpakt in een leuk doosje met op de achterkant wat meer informatie over het palette en een afbeelding van de kleuren en inhoud. Van deze Best Of Colors Mini Palette zijn er twee verschillende kleurvarianten deze met warme roze tinten en natuurlijk eentje met natuurlijke bruine tinten, erg mooi!

Douglas Mini Best Of Colors Palette

Het palette zelf is gemaakt van stevig plastic en ziet er best prima uit, helemaal niet goedkoop. Het design is misschien wat minder spannend, maar het gaat natuurlijk om de binnenkant. Het doosje is dun en heel erg handzaam, ook prima om mee te nemen en compleet.

Douglas Mini Best Of Colors Palette

En dit is de binnenkant, op het eerste gezicht ziet het er echt prachtig uit! Het palette bestaat uit zes verschillende kleuren oogschaduw en qua design doet het me een beetje denken aan de Urban Decay Naked paletten. Naast de zes kleuren oogschaduw zit er nog een handige spiegel in de deksel en een dubbele applicator met een kwastje en sponsje.

Douglas Mini Best Of Colors Palette

De kleuren zijn warm van kleur en hebben allemaal een roze/paarse kleur, perfect voor de herfst en winter. De kleuren hebben allemaal een shimmer finish en ik kan er maar naar blijven kijken, zo mooi vind ik het. Ook passen de kleuren erg goed bij elkaar en zijn ze perfect te matchen.

Douglas Mini Best Of Colors Palette

Toen ik de oogschaduws ging swatchen was ik met de aanraking in de pan nog niet zo enthousiast, de oogschaduws zijn namelijk vrij hard en niet zacht en romig wat ik prefereer. Maar al snel werd ik beloond met een prachtige intense kleur en een knaller van een swatch. Zie hieronder de bizar goede swatches!

Douglas Mini Best Of Colors Palette

De kleuren van links naar rechts, ik hoef niets meer te zeggen toch? Dit is echt fantastisch, wat een intense kleuren, wat een pigment en wat een kwaliteit. Hier word ik blij van en jij ook als ik je straks de prijs vertel.

Douglas Mini Best Of Colors Palette

Douglas Mini Best Of Colors Palette

De oogschaduws brengen heel makkelijk aan en blenden super makkelijk met elkaar zonder kleur en glans te verliezen. Het is gewoon erg prettig werken met dit palette en je kan er ook nog eens prachtige warme looks mee maken, ideaal voor deze herfst en winter.

Douglas Mini Best Of Colors Palette

Het is duidelijk, ik ben lyrisch enthousiast over dit prachtige Douglas Mini Best Of Colors Palette. En zal ik jullie de prijs vertellen? Het palette kost maar € 7,95 en dat vind ik echt een hele goede prijs voor zo een mooi product. Ik kan nu niet wachten alle andere nieuwe producten te testen! De nieuwe make-up producten van Douglas shop je natuurlijk in de winkel maar ook online in hun webshop. Wat vinden jullie van dit palette?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

32 reacties

 • Reply
  Yvonne
  4 november 2016 at 06:35

  Dat ziet er inderdaad heel goed uit! De Douglas wordt hier in Hoofddorp verbouwd, er komt namelijk een Mac-counter. Yes! Ik ga ook eens kijken naar dit palette!

 • Reply
  thebeautyblognl
  4 november 2016 at 06:36

  Wat een mooi palette en een mooi prijsje! De kleuren zijn prachtig! Echt kleuren die ik graag draag! xoxo

 • Reply
  Bianca
  4 november 2016 at 07:45

  Dit ziet er echt heel erg goed uit, en ook nog eens leuk betaalbaar x

 • Reply
  Sandra
  4 november 2016 at 07:48

  Wat een prachtig palette zeg en zeker voor dat kleine prijsje :)

 • Reply
  Susan
  4 november 2016 at 07:55

  Wat een ontzettend goed pigment en dat voor die prijs!

 • Reply
  Mariëlle
  4 november 2016 at 08:30

  Oh wow, dit had ik helemaal niet verwacht! Hij ziet er echt goed uit ;)

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  4 november 2016 at 08:30

  Wauw, wat een prachtig palette!!

 • Reply
  Varenka
  4 november 2016 at 08:38

  Heb al genoeg van deze kleurtjes….maar misschien kan 1 klein palletje er nog wel bij als ik het zo zie :-)

 • Reply
  Vanessa
  4 november 2016 at 08:53

  Wauw, wat een mooie palette en dat voor maar € 7,95! Prachtige swatches!

  • Reply
   Vanessa
   4 november 2016 at 08:58

   Ik kan de palette niet meteen terug vinden in de webshop?

   • Reply
    Mvrpatriesje
    4 november 2016 at 10:39

    Ik was ook direct opzoek, maar kan het palette ook niet vinden!

   • Reply
    Aranka
    4 november 2016 at 12:00

    Ik kan hem inderdaad ook niet vinden, in de maand november wordt het uitgerold. Het grote palette is al wel te koop dus hopelijk deze snel ook!

    • Reply
     Mvrpatriesje
     4 november 2016 at 17:13

     Dan ga ik de Douglas pagina goed in de gaten houden. :)

 • Reply
  Eva Anna
  4 november 2016 at 09:02

  Ik kan m ook niet vinden in de webshop!

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  4 november 2016 at 09:14

  Oeh, dat ziet er super mooi uit! Wat leuk dat Douglas ook een eigen merk heeft, dat wist ik helemaal niet. Prachtige kleuren, ik hou er van!

 • Reply
  mvds0906
  4 november 2016 at 09:35

  Wauw die pigmentatie had ik niet verwacht! Wat een fijne verassing! Heel mooi palette voor een super prijsje

 • Reply
  Daphne
  4 november 2016 at 09:57

  Ja wat een mooi en goed palette, zeker voor deze prijs! Ook een leuke nieuwe foto op je site Aranka!

 • Reply
  BeautyOpinie
  4 november 2016 at 10:03

  Toen ik het artikel begon te lezen was ik heel nieuwsgierig waarom je zo enthousiast was want het leek mij niet heel bijzonder eerlijk gezegd. Maar inderdaad, wauw die swatches! Wat een fijne budgettip, bedankt voor het delen!

 • Reply
  Diolifestyle.nl
  4 november 2016 at 10:10

  Wauw! Wauw! Wat een pigmentatie! En wat een mooie kleuren! Prachtig!

 • Reply
  rachel
  4 november 2016 at 10:17

  dit is zeker een koopje voor zo’n mooi palette!! vind de kleuren helemaal super:D

 • Reply
  Monica
  4 november 2016 at 11:14

  Wauw die swatch ziet er echt echt mooi uit. Is dit gewoon droog aangebracht?

  • Reply
   Aranka
   4 november 2016 at 11:30

   Ja! Bizar goed hè?

 • Reply
  femketje
  4 november 2016 at 11:15

  de swatches zien er super veelbelovend uit :D

 • Reply
  Tania
  4 november 2016 at 11:36

  Wat een prachtige pigmentatie en zo’n mooie kleurtjes. En dat voor die prijs.

 • Reply
  Ann Ages Gracefully
  4 november 2016 at 19:24

  Oh my Lord deze wil ik *rent naar de winkel*

 • Reply
  Carola
  4 november 2016 at 19:31

  Wauw, wat een prachtig palette!

 • Reply
  Sara
  4 november 2016 at 20:20

  Wauw, wat een super mooi en budgetproof palette. De pigmentatie is prachtig. Als ik geen oogschaduwpalettes had, dan had ik deze gekocht en had ik daar gewoon echt genoeg aan gehad. Prachtige basic kleuren.

 • Reply
  Marielle
  4 november 2016 at 23:13

  Wauw, ik had er eerlijk gezegd niet zoveel van verwacht, maar het pigment is prachtig. Mooie look heb je gemaakt!

 • Reply
  chucky1012
  5 november 2016 at 10:14

  Wauw….
  Prachtige kleuren die zeer goed gepigmenteerd zijn ;-)

 • Reply
  ~*Henny Smeenk*~
  5 november 2016 at 13:21

  Helaas, nog niet in de webshop. :'(

 • Reply
  nicolished
  5 november 2016 at 14:00

  Oh wauw ik ben echt heel erg onder de indruk. Dit is echt zo een mooi product!

 • Reply
  Mariska
  8 november 2016 at 19:55

  Die is inderdaad wel echt heel erg mooi, wow!

 • Laat een reactie achter