Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Douglas Lash Augmented False Lashes Mascara

Douglas Lash Augmented False Lashes Mascara

Eigen merk Douglas make-up, je hoort er eigenlijk niet zo heel erg veel over. Ik moet ook eerlijk toegeven dat ik er eigenlijk nooit naar kijk om het te kopen. Maar toch ben ik in het verleden, toen Douglas de boel helemaal omgooide erg enthousiast geweest over hun make-up producten. Ze hebben een goede kwaliteit en kosten niet al te veel geld. Nu hebben ze een nieuwe mascara dat echt een topper moet zijn, de Lash Augmented False Lashes Mascara. Ik ben benieuwd.

Douglas Lash Augmented False Lashes Mascara

Zoals de naam al zegt geeft deze mascara het effect van nepwimpers maar zonder ze te dragen. De Lash Augmented mascara belooft een 3-in-1 resultaat: extreem volume, extreme lengte en extreme intensiteit. Ik hou van het woordje extreem wat betreft mascara dus je kan je voorstellen dat ik heel erg benieuwd ben naar deze mascara. De verpakking vind ik er trouwens ook best oké uitzien, simpel maar wel aantrekkelijk.

Douglas Lash Augmented False Lashes Mascara

De mascara geeft met één laagje al veel volume. Volgens de mascara zelf zorgt het voor veel volume en ongelofelijk lange en dikke wimpers. Ook worden de wimpers prachtig zwart (of een andere kleur als je die koopt, hij is er namelijk ook in het paars en blauw) en beloven niet te klonteren of af te brokkelen.

Douglas Lash Augmented False Lashes Mascara

Douglas Lash Augmented False Lashes Mascara

De mascara heeft een borsteltje met normale haren die wel wat korter zijn dan normaal. Het eerste wat mij ook opvalt is dat de borstel heel erg nat is en veel product bevat. Voor sommigen een nachtmerrie maar ik ben daar altijd wel fan van omdat je dan inderdaad lange en dikke wimpers krijgt (waar ik van hou). Wel moet je met zulke ‘natte’ borstels opletten dat je niet smeert of knoeit. Ik kan niet wachten om de mascara te testen!

Mijn wimpers zonder mascara.
Douglas Lash Augmented False Lashes Mascara

Mijn wimpers met de Douglas Lash Augmented False Lashes Mascara

Douglas Lash Augmented False Lashes Mascara

De mascara brengt inderdaad heel makkelijk aan (je moet wel opletten dat je niet knoeit) en zorgt meteen voor veel volume en lekker dikke wimpers. Ik zelf vind het resultaat heel erg mooi en is het precies wat ik zoek, maar ik kan me wel voorstellen dat sommige dit misschien iets te veel vinden. Wat me wel opvalt is dat door het natte borsteltje de wimpers alsnog goed van elkaar separeren, vaak blijft alles dan aan elkaar plakken.

Douglas Lash Augmented False Lashes Mascara

Ik ben echt enthousiast over deze mascara, hij doet wat hij belooft en werkt voor mij erg goed. Als ik dan misschien nog een minpuntje moet noemen is de krul, die is er amper, maar dat belooft de mascara ook niet dus kan het de mascara ook niet kwalijk nemen. De Douglas Lash Augmented False Lashes Mascara is te koop voor € 14,99 bij de Douglas in de winkel en online in zwart, waterproof, paars en blauw.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

  1. Ik heb hier eens een sample van gekregen die ik eigenlijk gelijk in een lade heb gegooid, maar wil hem nu toch wel eens proberen! Ziet er mooi uit :)

  2. wow great result! do not really expect that Douglas product can do such an amazing work. Thanks for sharing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *