Douglas Baked Marbellized Powder Pink Nude

Waarom vriendschap zo belangrijk is voor mij

Douglas heeft afgelopen najaar het assortiment helemaal op de kop gezet en heel wat mooie nieuwe make-up producten toegevoegd aan het assortiment. Zo ook deze prachtige gebakken highlighter met een marble patroon. Het is een zacht roze kleur die perfect als highlighter gedragen kan worden. Ik laat jullie dit pareltje zien, want dat is het zeker als je er alleen al naar kijkt.

Waarom vriendschap zo belangrijk is voor mij

Er bestaat een hele collectie van Baked Marbellized Powder’s in wel 10 verschillende tinten. Het gaat van highlighter naar bronzer in de meest gekke kleuren, zodat er voor iedereen wel iets tussen zit. De poeders zijn gebakken en dat houdt in dat ze meestal een goede pigmentatie hebben. De verpakking ziet er mooi maar simpel uit en is stevig zodat het makkelijk in gebruik is. Ook vind ik het mooi dat de deksel transparant is en je meteen het mooie product ziet.

Waarom vriendschap zo belangrijk is voor mij

Op de achterkant van de verpakking vind je zoals gewoonlijk meer informatie over het product. Daar kom ik al snel te weten dat dit de Pink Nude variant is. De poeder is geschikt voor het hele gezicht maar ik zou hem toch echt plaatselijk gebruiken. De verpakking heeft een inhoud van 7 gram wat prima is.

Waarom vriendschap zo belangrijk is voor mij

Als ik het doosje open maak droom ik wel even weg bij de print, ik vind het er echt heel erg mooi uitzien. Dit trekt mij echt meteen in de winkel en wil het dan ook meteen hebben. Maar of de kwaliteit ook zo goed is, is nog maar af te wachten. Alleen het oog heeft alles gekregen wat het wilde. Alle kleuren hebben trouwens zo een mooie marble print met twee verschillende tinten.

Waarom vriendschap zo belangrijk is voor mij

De poeder heeft een prachtige glans en de koele roze kleur wordt gecompenseerd met de warme bronzen kleur, ik vind het een hele mooie en toegankelijke combinatie.

Waarom vriendschap zo belangrijk is voor mij

De poeder heeft ook een hele zachte structuur die de huid of kwast heel gemakkelijk opneemt zonder losse poeder achter te laten. Dat vind ik ook wel een prettig gegeven.

Waarom vriendschap zo belangrijk is voor mij

Alleen tijdens het aanbrengen op de huid valt me de glans al snel tegen en is die eigenlijk nergens te bekennen. Het is bijna een matte matterende poeder als je het zo ziet, super jammer. Ik had gehoopt dat het mijn gezicht echt zou laten glanzen, maar mijn hoop zakt me een beetje in de schoenen.

Waarom vriendschap zo belangrijk is voor mij

Mijn wang met alleen bronzer.

Waarom vriendschap zo belangrijk is voor mij

Mijn wang met bronzer en de Douglas Baked Marbellized Powder in Pink Nude. Je moet er echt even je bril bij op zetten maar dan zie je heel erg subtiel de glans. Als ik eerlijk moet zijn vind ik het resultaat behoorlijk teleurstellend. Nee, dit is niet een highlighter waar mijn hart sneller van gaat kloppen.

Waarom vriendschap zo belangrijk is voor mij

Full face zie je er ook amper wat van, alleen de appeltjes van mijn wangen hebben iets meer glow, maar daar blijft het ook bij. Ik denk dat deze mijn stash niet haalt en ik liever mijn BECCA of Urban Decay highlighters er bij pak.

Waarom vriendschap zo belangrijk is voor mij

Ik vind het echt super jammer dat deze highlighter amper iets doet. En als ik je de prijs van € 16,95 vertel vind ik het helemaal om te huilen, wat een extreem hoge prijs voor een huismerk dat niet eens kwaliteit levert dit keer. Nee, laat deze highighter maar lekker in het schap verstoffen wat mijn betreft, er zijn vele betere voor veel minder geld. De Douglas Baked Marbellized Powder’s zijn te koop bij de Douglas winkels en online in hun webshop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reply
  chucky1012
  3 januari 2017 at 09:58

  Het staat je goed en het is een mooi product!

  Xoxo

 • Reply
  Daniëlle Springer
  3 januari 2017 at 10:13

  Wat jammer dat hij wat tegenvalt. Ik wordt er ook niet echt warm van als ik de swatch zie.

 • Reply
  Varenka
  3 januari 2017 at 11:26

  Ik gebruik dit om af te poederen en dan heb je een hele mooie subtiele glow op ge gezicht. Je ziet ’t niet echt maar als ik het gebruik krijg ik wel altijd complimentjes dat ik er zo gezond uit zie :-)

 • Reply
  Kelly
  3 januari 2017 at 11:26

  Op je hand vind ik ‘m niet heel erg bijzonder, maar op je gezicht vind ik ‘m toch wel erg mooi moet ik zeggen!

 • Reply
  Laura J
  3 januari 2017 at 12:03

  Ik vraag me af of deze uberhaupt als highlighter bedoeld is… Er zijn veel verschillende kleuren beschikbaar: bij sommige staat duidelijk highlighter, bij sommige bronzer, bij anderen nude powder. Misschien werkt een andere kleur/finish beter bij je?

  • Reply
   Myrthe
   3 januari 2017 at 12:17

   Inderdaad, dit product is volgens mij een poeder en geen highlighter. (:

 • Reply
  nicolished
  3 januari 2017 at 12:40

  Wauw dit is best overpriced voor zo een product zeg. Ik vind dat Douglas soms echt hele toffe dingen uitbrengt qua makeup maar soms ook echt enorm de plank misslaat. En ik vind dat ze vaak echt iets te los gaan met de prijzen.

 • Reply
  Fleur
  3 januari 2017 at 16:23

  Dit is geen highlighter. Als je goed op hun website kijkt, zie je dat het poeders zijn en dat er twee highlighters bij zijn, gold en white. Zo zit er bijvoorbeeld ook een groen poeder bij dat bedoeld is om roodheden te camoufleren.

 • Reply
  rachel
  3 januari 2017 at 17:48

  beetje jammer idd voor die prijs ook, nee laat hem ook liggen

 • Reply
  Unicorn_ Style (Sabrina)
  3 januari 2017 at 18:51

  Het is indd ook geen highlighter he maar een poeder de naam zei t miss al “powder” wel jammer dat t er zo onduidelijk bij staat

 • Reply
  Nicole Sczasny
  3 januari 2017 at 19:10

  Hmm een highlighter is het zeker niet. Als blush vind ik hem ook te subtiel maar ik denk dat hij als poeder over het hele gezicht wel mooi is zoals Varenka hierboven al zei.

 • Reply
  femketje
  3 januari 2017 at 20:47

  jammer dat je er niet zo veel van ziet :(

 • Reply
  aboutsbstyle
  4 januari 2017 at 15:59

  wat een domper zeg de combinatie prijs, merk verhouding en dan nog de kwaliteit die niet echt veel is. Ieder geval koop ik dit product helaas niet, maar ik wil even zeggen dat de foto’s werkelijk waar fantastisch zijn. liefs soraya

 • Reply
  Vanessa
  8 januari 2017 at 21:10

  Hmm, ik had er ook meer van verwacht. De verpakking ziet er zo mooi uit!

 • Laat een reactie achter