Douglas 24H Super Power Long Lasting & Volume Mascara

Douglas 24H Super Power Long Lasting & Volume Mascara

Jullie weten ondertussen wel dat ik groot fan ben van de Douglas eigen merk make-up producten. Ze brengen mooie producten uit voor niet al te veel geld en vooral met een hele goede kwaliteit. Het merk zit niet stil en er komen steeds meer nieuwe producten bij, zo ook deze Douglas 24H Super Power Long Lasting & Volume Mascara.

Douglas 24H Super Power Long Lasting & Volume Mascara

De Douglas Collection 24H Super Power Mascara is een langdurige mascara die jouw beste partner is tijdens de meest drukke dagen, volgens het merk. Klinkt best goed toch?

Volgen jullie mij al op Instagram?

De huls ziet er wat mij betreft een beetje saai uit, maar de kleur is wel pakkend. Van de verpakking word ik niet echt wijzer, dit is het enige wat er op staat en aan de andere kant het Douglas logo. Volgens de verpakking moet het dus een mascara zijn die 24 uur lang blijft zitten en volume geeft.

Douglas 24H Super Power Long Lasting & Volume Mascara

Niets is te gek met deze mascara, sporten, feesten of gewoon een dagje kantoor. Je hoeft je geen zorgen te maken dat deze mascara uitlekt of niet blijft zitten. Dit in combinatie met een intense zwarte kleur en het volume dat de mascara geeft zou het een ideale mascara zijn voor iedere dag, maakt niet uit wat je gaat doen.

Douglas 24H Super Power Long Lasting & Volume Mascara

De buitenkant van de mascara ziet er niet heel boeiend uit, de binnenkant is ook niet veel spannender. Het is een siliconen borsteltje dat subtiel een vorm van een zandloper heeft. Douglas belooft dat je door de vorm van deze mascara sneller volume hebt. Laten we hem gaan testen.

Douglas 24H Super Power Long Lasting & Volume Mascara

Mijn wimpers zonder mascara.

Douglas 24H Super Power Long Lasting & Volume Mascara

Mijn wimpers met de Douglas 24H Super Power Long Lasting & Volume Mascara.

Douglas 24H Super Power Long Lasting & Volume Mascara

Een siliconen borsteltje vind ik altijd fijn, vaak zorgt dat voor veel volume. Maar ik zag van te voren al dat de borstel niet veel mascara bevatte, dus dan kun je de volume vaak wel vergeten. En dat is ook zo, desondanks dat het effect best mooi is, vind ik het persoonlijk wel een hele subtiele mascara, het verschil is er amper.

Dan hebben we natuurlijk nog de houdbaarheid die ze beloven. En ik kan je vertellen, die 24 uur halen ze inderdaad. Ik krijg namelijk met geen mogelijkheid de mascara van mijn ogen. Een gewone make-up remover haalt niets uit. Je moet echt onder de douche met een olie of olie make-up remover de mascara verwijderen en zelfs dan moet je boenen.

Nee, volgens mij zijn ze vergeten waterproof op deze mascara te zetten, want dat is het gewoon een waterproof mascara. Maar wel eentje die inderdaad niet uitloopt of afbrokkelt en netjes op zijn plek blijft zitten. Het is dus ook een ideale mascara voor vakantie of een dagje naar het zwembad.

Douglas 24H Super Power Long Lasting & Volume Mascara

Het effect van de mascara is mij iets te magertjes, maar het langhoudende effect maakt de mascara zeker waar, de mascara zit muurvast op je wimpers. De Douglas 24H Super Power Long Lasting & Volume Mascara kost € 17,33 en is te koop bij de Douglas.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  chucky1012
  30 augustus 2019 at 07:29

  Prachtig resultaat.

  Xoxo

 • Reply
  Marloes
  30 augustus 2019 at 07:29

  Toch vind ik het resultaat wel mooi! Ik ben ook nog op zoek naar goede mascara die vooral mijn wimpers meer volume en lengte geeft.

 • Reply
  rachel
  30 augustus 2019 at 09:59

  jammer, hij geeft wel een mooi subtiel resultaat en het borsteltje vind ik fijn maar ik laat hem lekker in de winkel liggen voor die prijs ;)

 • Reply
  Bettie
  30 augustus 2019 at 11:03

  Ik vind het resultaat eigenlijk wel heel mooi! Tenminste voor mijzelf vind ik het resultaat wel prima. Al verwacht je voor die prijs toch wel meer

  Bettie
  http://www.thewildflowerhippie.com

 • Reply
  Ria Meeuse
  30 augustus 2019 at 16:29

  Ook ik ben er vorig jaar samen geweest met mijn zus en gaan er zeker nog eens heen heerlijk varen op het meer.
  Ook hadden wij fietsen gehuurd om richting de dorpjes in de bergen te gaan en daar boodschappen doen waar het nog goedkoper was,en hoe dankbaar die arme mensen zijn als je ze een flinke fooi geeft.
  Het alleen vervelend dat er mensen lopen die je overal naar binnen willen krijgen om je af te zetten ook al heb je
  Het idee om er een fooi te geven ( bij hand gemaakte schoenen waar een oude man bezig was).
  En ben ik zo weer weg. Wij verbleven bij hotel Jordan logies en een prima ontbijt met ook lokale gerechten.
  15 hotelkamers dus er knus, beide eigenaren willen alles voor je regelen.
  Ons plan is er zeker nog vaker heen te gaan

 • Reply
  Tessa
  30 augustus 2019 at 17:21

  Mooi effect. De kleur van de verpakking vind ik ook erg mooi

 • Reply
  Mariska
  31 augustus 2019 at 12:04

  Zonde dat het effect er niet helemaal is, maar op zich een voordeel dat je echt moet boenen om het eraf te krijgen. Al vind ik teveel boenen meestal wel weer irritant

 • Laat een reactie achter