Search
Close this search box.

Dolce & Gabbana The One Essence

Dolce & Gabbana The One Essence

Als blogger heb ik het geluk de mooiste merken en producten te mogen testen en laten zien. Vorige week kwam er weer iets betoverends binnen, de nieuwe geur van Dolce & Gabbana. Als je post krijgt van Dolce & Gabbana weet je dat het feest is. Dit keer is het de nieuwe The One geur, Essence.

Dolce & Gabbana The One Essence

Dolce & Gabbana The One Essence

Dolce & Gabbana The One Essence

Elke keer is het weer feest, want de geuren van Dolce & Gabbana worden in de mooiste verpakkingen toegestuurd. Wel jammer dat je ze zo niet in de winkel kan kopen, maar het zijn werkelijk prachtige exemplaren. The One is natuurlijk Dolce & Gabbana’s bekendste en populairste geur. Dit maal hebben ze alleen een nieuwe variant, Essence.

Dolce & Gabbana The One Essence

Het woord Essence doet meestal denken aan de basis, de kern van iets, puurheid. En daar zit ik dan ook meteen goed mee. De geconcentreerde puurheid van The One Essence vind je terug in de rijke geur van barnsteen en zachte maar zoete vanille. De geuren zijn heel duidelijk te ruiken en maken het een luxueuze signature geur waar je zeker niet omheen kunt.

Dolce & Gabbana The One Essence

De verpakking is hetzelfde als alle andere The One geuren, alleen dan natuurlijk wel iets anders. Er is gekozen voor een donkerdere vloeistof die beter past bij de warmheid en kracht van deze geur. De grove glazen flacon met zwarte dop ziet er dan ook ontzettend luxe en klassiek uit. Dit is echt zo een geur als je dit als kind ziet weet je dat je er vanaf moet blijven.

Dolce & Gabbana The One Essence

The One Essence is een eau de Parfum en dat ruik je heel duidelijk terug, hij is namelijk echt heel erg krachtig. De geur opent met bergamot, mandarijn, lychee en perzik, maar dan in een hele prikkelende vorm, totaal niet zacht en fris. Het hart van de geur gaat verder met een boeket van witte bloemen waar we Madonnalelienoten terug ruiken de jasmijn en de lelietjes-van-dalen. Het hart van de geur bestaat uit een zwoele zoete vanille en barnsteen.

Dolce & Gabbana The One Essence

Ik vind de geur heel verrassend en vernieuwend, ik heb nog nooit eerder zoiets geroken. Het is echt een siganture geur die je niet snel ergens anders ruikt. Omdat hij zo krachtig en aanwezig is moet je er wel van houden. Ik vind de geur lekker, maar het is niet de geur die bij mij past denk ik. Het is echt een hele warme en klassieke geur die bij bepaalde personen past, net zoals Chanel No. 5. De geur is er trouwens niet mee te vergelijken.

Dolce & Gabbana The One Essence

Ben jij een klassieke persoonlijkheid die houdt van een uitgesproken geur die niet iedereen heeft, dan is deze geur zeker iets voor jou. Ik vind hem erg lekker, maar het zal niet mijn signature geur worden, het past op één of andere manier niet bij mij. De geur is er in een 40 ml variant die € 89,00 kost en een 65 ml variant die voor € 119,00 te koop is bij de parfumeriën. Wat vinden jullie van deze geur?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

12 reacties

  1. Oh wauw! <3 Wat een beauty. Leuk dat Dolce en Gabanna hun klassieker telkens in een nieuwe versie op de markt brengt. Ik ben heel erg benieuwd naar deze geur. Ik draag The One zelf dagelijks, dus ik ga hier ook eens aan snuffelen als hij in de winkels te koop zal zijn.

  2. Ik ben wel heel erg benieuwd geraakt naar deze geur eigenlijk, klinkt wel echt prima en net zoals een geur waar ik voor zou kiezen. Prachtige foto’s heb je gemaakt ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *