Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Dolce & Gabbana make-up in Nederland!

 photo DolceenGabbanaMakeup1_zps1200ec13.png

Luxe merken zoals Dior, Chanel, Burberry en ga zo maar door zijn al een tijdje te koop in Nederland, maar Dolce & Gabbana nog niet en dat is echt zonde want ze hebben prachtige producten. Maar goed nieuws, sinds 6 december heeft Bol.com een luxe collectie met merken zoals Dolce & Gabbana, Dior, Chanel, YSL, Armani en ga zo maar door! Ik laat jullie alvast deze prachtige producten van Dolce & Gabbana zien!

 photo DolceenGabbanaMakeup_zpsc9867060.png

Natuurlijk worden de geuren van Dolce & Gabbana al een tijdje in Nederland verkocht, maar de make-up producten waren tot nu nog nergens te koop. Gelukkig heeft Bol.com vrijwel het hele assortiment Dolce & Gabbana make-up in haar assortiment dus we kunnen helemaal los gaan maken deze mooie producten. Daarnaast hebben ze nog veel meer luxe producten in het assortiment, dus ik weet zeker dat er iets voor een luxe paardje tussen zit!

 photo DolceenGabbanaMakeup2_zps95be4358.png

Maar omdat er nog niet zoveel bekend is over de make-up van Dolce & Gabbana moet dat natuurlijk getest worden. Ik test deze vier prachtige producten voor jullie uit die me meteen een enorm gevoel van luxe geven. Een prachtig oogschaduw quad, lipstick, nagellak en mascara. De verpakkingen zien er echt fantastisch uit met de gouden verpakking en het Dolce & Gabbana logo. Alles wordt geleverd in een stevig doosje en daarin zit het product, het oogschaduw palette had zelfs nog een zacht hoesje om het te beschermen. De producten zijn er in veel verschillende kleuren te krijgen, dus voor iedereen zit er wel wat tussen!

 photo DolceenGabbanaMakeup5_zps1278b4af.png

Dolce & Gabbana Eyeshadow X4 Femme Fatale – € 48,99

Het pure gevoel van luxe krijg je wel bij dit prachtige oogschaduw palette. Het zit palette zit in een mooi en stevig doosje die je heel snel wil open maken. Als je het doosje open hebt gemaakt kom je een fluwelen hoesje tegen waar het gouden doosje stevig in verpakt zit, alles om het product zo goed mogelijk te beschermen. Maar naast het beschermen ziet het er ook ontzettend chique uit! Het palette heeft een prachtige klassieke inhoud met vier mooie kleuren, twee lichte shimmer kleuren en twee matte donkere tinten. Perfect om een klassieke en romantische look mee te maken.

 photo DolceenGabbanaMakeup6_zps205aae3f.png

De oogschaduws hebben een prima grootte pan, waar je gemakkelijk met de kwast in kan. Ook zitten er nog twee applicator in de verpakking die ik eigenlijk een beetje jammer vind. Voor dat geld had ik wel kwalitatief goede kwastjes verwacht, maar helaas. Maar aan de andere kant, ik gebruik ook liever mijn eigen kwasten en had ze anders toch niet aangeraakt. De oogschaduws hebben hele mooie kleuren die goed bij elkaar passen. De oogschaduws zijn echt ontzettend zacht, alsof je met je vingers over fluweel heen strijkt, echt heel bijzonder. Omdat de oogschaduw zo zacht is neemt het ook meteen veel pigment op en heeft het een geweldige kwaliteit. Hier wordt je echt gelukkig van.

 photo DolceenGabbanaMakeup7_zps2fa6ec11.png

Dolce & Gabbana Voluptuous Monica Collection Nude – € 33,99

Je hebt gewone Dolce & Gabbana lipsticks maar je hebt ook nog een exclusieve Monica collectie is geïnspireerd op de muse van de ontwerper; Monica Bellucci. Haar zelfverzekerde en elegante voorkomen vormt de basis voor deze lipstick die zorgt voor een intense kleur en prachtige lippen. Ik hou niet zo van opvallende lipsticks, dus deze mooie nude kleur komt echt als geroepen. De lipstick heeft een mooie en stevige huls die er echt fantastisch uitziet, hij knalt er meteen uit in je stash. De lipstick heeft een normaal formaat en ook nog eens een mooie D&G opdruk in de lisptick zelf.

 photo DolceenGabbanaMakeup13_zps1b30b23b.png

De lipstick voelt echt als boter aan op de lippen en geeft meteen een hele mooie kleur af. De lipstick laat mijn lippen er prachtig nude uitzien maar dat is niet het enige, het lijkt net zoals ik een lippenbalsem draag! Ik heb de laatste tijd echt enorm veel last van droge en trekkerige lippen maar met deze lipstick totaal niet, ik voel echt dat hij mijn lippen ook nog eens verzorgd. Ik vind hem echt fantastisch!

 photo DolceenGabbanaMakeup8_zpsdda71899.png

Links zie je eerst de swatches van het oogschaduw palette en rechts de swatch van de lipstick. De oogschaduws hebben een prachtige pigmentatie maar helaas valt dat een beetje weg op de foto. In het echt is het in ieder geval heel erg mooi en duidelijk! De lipstick heeft een nude kleur met een perzikkleurige ondertoon, heel erg mooi en bijzonder!

 photo DolceenGabbanaMakeup3_zpsfd8f1787.png

Dolce & Gabbana Mascara Passioneyes Terra – € 31,99

Bij een complete look kan natuurlijk de mascara niet ontbreken! Volgens mij is dit de meest luxe mascara die ik ooit heb gehad tenminste zo ziet hij er wel uit. Met de mooie gouden huls glanst hij me in ieder geval tegemoet, misschien word ik hier wel een beetje verlegen van. De Passioneyes mascara belooft mooie gekrulde wimpers met veel volume, dat klinkt goed. Hij is er in twee verschillende kleuren zwart en Terra, een mooie donkerbruine kleur die perfect staat bij blondines.

 photo DolceenGabbanaMakeup4_zps4bea272a.png

Het borsteltje is gemaakt van plastic haartjes en heeft een bijzondere vorm, het doet me meteen denken aan de Max Factor Clump Defy mascara die ik zelf ook heel erg fijn vind. Dus stiekem ben ik al erg enthousiast over deze mascara. De kleur kan je hier extra goed zien, een mooie diepbruine kleur die je wimpers een heel natuurlijk effect geeft. Op de borstel zit genoeg mascara om je beide ogen te voorzien van prachtige lange wimpers.

 photo DolceenGabbanaMakeup11_zps51037f71.png

De mascara werkt echt ontzettend fijn, de huls is heel erg mooi lang en heeft een inhoud van 7 ml wat niet echt heel erg veel is, maar gelukkig is deze mascara zuinig in gebruik. De mascara geeft mijn wimpers een mooie krul en volume, maar op een hele natuurlijke manier die ik erg mooi vind. Meestal hou ik van een mascara die ook nog wat body geeft, maar bij deze is dat helemaal niet nodig. Ook blijft de mascara gedurende de dag perfect zitten en vlekt niet onder de ogen en brokkelt niet af.

 photo DolceenGabbanaMakeup9_zpse7776447.png

Dolce & Gabbana Nail Polish Pink – € 24,99

Goedkoop is deze nagellak zeker niet en bijzonder vind ik hem eerlijk gezegd ook niet. Maar toch denk ik dat veel mensen zullen vallen voor de charme van deze lak. Hij is klassiek, eenvoudig en daarom erg mooi. Een mooie nude lak die je nagels net even iets extra’s geeft maar dan op een hele subtiele wijze. De lak heb ik aangebracht met twee laagjes en dekt heel subtiel roze. De lak werkt fijn en droogt vrij snel. Hij oogt heel groot maar met een inhoud van 11 ml valt het allemaal wel mee.

 photo DolceenGabbanaMakeup10_zps828c7ad6.png

Look met alle producten! Een mooie warme en klassieke look, ik houd van deze producten, kun je het aan me zien?

 photo DolceenGabbanaMakeup12_zpscf070670.png

Oké, dan nog even een hele serieuze blik, maar dat is om de oogschaduw even wat beter te kunnen zien. Ik vind de producten heel mooi maar vaak heb ik wel moeite matte kleuren goed te blenden, ik heb er goed mijn best op gedaan maar op mijn rechteroog zie je wel dat het niet helemaal egaal is gelukt, maar voor de rest vind ik het echt fantastische producten! En ik ben fan van de mooie lipkleur!

 photo DolceenGabbanaMakeup14_zps035b972b.png

Voor de luxe liefhebbers raad ik zeker aan even naar de luxe afdeling van Bol.com te surfen, ze hebben echt prachtige producten en met het vooruitzicht op de kerstdagen kun je hier vast van allerlei moois vinden. Ik vind de Dolce & Gabbana producten echt pareltjes voor mijn stash, pure luxe. Stiekem houd ik daar wel een beetje van!

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

35 reacties

 1. Het is echt wel fijn dat het nu wat makkelijker te krijgen is, wel is het natuurlijk behoorlijk duur waardoor ik nog steeds niet mijn winkelmandje vol zal laden…. maar toch. Dat palette vind ik echt wel heel mooi en die lipstick, die doet mij ook wel wat. xxx Lucinda

 2. Die lipstick staat je onwijs goed, lekker subtiel :) Het oogschaduw palette en de mooie bruine mascara vind ik ook gaaf, maar de nagellak doet me niet zo veel. Voor dat geld zou ik liever een goed dekkende, aparte kleur kopen! De verpakkingen van alles is dan wel weer geweldig :) x

 3. Ziet er mooi uit! Maarre, ze hadden een half jaar terug ook al Dolce & Gabbana make up, had er toen namelijk bijna iets van gekocht…

  xx

 4. Ik ben wel geïnteresseerd in de lipstick en het palette, mooi zeg! Ik heb een lipstick van Estée Lauder – Desirable. Die is ook zo lekker romig en goed gepigmenteerd. Ik zag deze producten al verschijnen via een ander blog, maar dat waren weer andere kleuren; leuk om zo de verschillende kleuren te zien van dezelfde collecties!

 5. De lipstick vind ik mooi maar ietwat saaiig voor dat geld! Zou ik net zo makkelijk een labello pakken ofzo :p
  Wel tof een keer bruine mascara! Vind ik steeds mooier worden :)

 6. Oke, je make-up look is super mooi geworden met deze producten! Ik ben helemaal weg van de lipstick en sowieso ook de oogschaduw!

 7. Wauw wat een mooie luxe collectie zeg. Ik vind vooral de lipstick echt een mooie verassing. Toen ik de kleur zag dacht ik: hmmm.. dat weet ik ook niet, maar hij staat je prachtig!!

 8. Hele mooie producten! De lipstick is echt een mooie nude en de kleuren van het oogpalette staan je super. Leuk dat bol het ook verkoopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *