Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Dolce & Gabbana Dolce

Dolce & Gabbana Dolce

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wat is de mooiste parfum van het land? Dat is natuurlijk Dolce, het mooiste flesje van Dolce & Gabbana als je het mij vraagt. Soms krijg je iets opgestuurd wat te mooi is om in een hoekje te stoppen. Op mijn nieuwe werkkamer staat hij dan ook eindelijk te pronken op mijn kast. En niet voor niets, want de geur is ook nog eens fantastisch! Ik vertel jullie snel meer over Dolce.

Dolce & Gabbana Dolce

Jammer maar helaas, deze prachtige spiegels krijg je er niet bij als je hem koopt en ze zijn helaas ook niet te koop. Maar des al niet te min krijg je wel de prachtige flacon in de winkel in een mooi luxe doosje. Die ik dan weer niet heb gekregen, maar deze spiegel maakt gelukkig veel goed. Maar het gaat natuurlijk niet alleen om de verpakking, de geur is ook heel erg belangrijk. En dat is een geur naar mijn hart, dat kan ik je al wel vast vertellen.

Dolce & Gabbana Dolce

Zoals je het misschien al wel een beetje kan raden is dit een echte vrouwelijke geur. Dat zie je eigenlijk wel meteen terug aan de verpakking, heel anders dan we gewend zijn van Dolce & Gabbana. Het is lief, vrouwelijk en vooral heel erg mooi! Het is een elegante en tedere geur, maar ook lief en bloemig. Een omschrijving die perfect bij de geur past, maar ook bij mijzelf.

Dolce & Gabbana Dolce

Topnoten: neroli en papaya
Hartnoten: witte waterlelie, witte narcis en witte amaryllis
Basisnoten: musk en cashmere

De geurnoten zijn zoals je ziet heel vrouwelijk en bloemig, vandaar natuurlijk ook de bloem als dop. In de basis zitten wat krachtigere en warme geuren zoals musk en cashmere, heel erg lekker.

Dolce & Gabbana Dolce

Ik vind de geur echt heerlijk, echt een geur voor iedere dag. Hij is niet zwaar of sterk aanwezig, maar juist heel subtiel en luchtig. Perfect voor de komende lente en zomer om met veel plezier te dragen. Ondanks dat het niet een krachtige geur is, is het wel een eau de parfum die de hele dag goed blijft hangen. Je kunt er dus wat royaler mee spuiten, maar dan blijft hij wel zeker de hele dag hangen.

Dolce & Gabbana Dolce

 

Alles bij elkaar maakt dit voor mij echt de perfecte geur voor overdag en voor mijn dagelijkse bezigheden. De geur is heerlijk zacht, vrouwelijk en bloemig, daar houd ik van! De flacon is elegant, lief, zacht en dromerig, precies wat bij de geur past. Dit alles maakt het echt tot een perfect plaatje. De geur is niet nieuw, want hij is er al vanaf vorig voorjaar, maar ik kon het niet laten deze heerlijke geur met jullie te delen als opfrisser.

Dolce & Gabbana Dolce

Prijzen:

Dolce & Gabbana Dolce Eau de Parfum 30 ml – € 64,70
Dolce & Gabbana Dolce Eau de Parfum 50 ml – € 88,03
Dolce & Gabbana Dolce Eau de Parfum 75 ml – € 116,64

Dolce is echt een geur voor de elegante vrouw van nu die van zachtheid en bloemen houdt, een echte geur voor overdag. Dolce van Dolce & Gabbana is te koop bij verschillende parfumerieën en bij bol.com.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

 

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

29 reacties

  1. Wat een mooie foto’s heb je gemaakt! Ik ben echt verliefd geworden op het flesje…ik ga de geur snel eens besnuffelen! :)

  2. Wauw, wat een prachtige foto’s! Jij weet wel hoe je een product moet verkopen aan je bezoekers, haha ;-) Ik ben inmiddels erg nieuwsgierig naar de geur geworden. Ik denk dat deze wel in mijn straatje past.

  3. Wat een prachtige flacon. Alleen al daarvoor zou je hem kopen :D De geur van deze nieuwe parfum spreekt mij ook erg aan :D Even gaan ruiken maar ^^

  4. Een prachtig flesje en het lijkt mij zeker een heerlijke geur, maar het zou Dolce & Gabbana niet zijn als het ook niet gigantisch duur zou zijn. Om de prijs laat ik hem dus al direct staan. xxx Lucinda

  5. Ik vind het echt heel jammer dat deze niet zo verkrijgbaar is met het mooie decor eromheen. De geur vind ik zelf heel lekker maar denk dat ik ‘m sneller zou kopen als die zo verkrijgbaar is met het decor eromheen haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *