Dolce & Gabbana Dolce

Dolce & Gabbana Dolce

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wat is de mooiste parfum van het land? Dat is natuurlijk Dolce, het mooiste flesje van Dolce & Gabbana als je het mij vraagt. Soms krijg je iets opgestuurd wat te mooi is om in een hoekje te stoppen. Op mijn nieuwe werkkamer staat hij dan ook eindelijk te pronken op mijn kast. En niet voor niets, want de geur is ook nog eens fantastisch! Ik vertel jullie snel meer over Dolce.

Dolce & Gabbana Dolce

Jammer maar helaas, deze prachtige spiegels krijg je er niet bij als je hem koopt en ze zijn helaas ook niet te koop. Maar des al niet te min krijg je wel de prachtige flacon in de winkel in een mooi luxe doosje. Die ik dan weer niet heb gekregen, maar deze spiegel maakt gelukkig veel goed. Maar het gaat natuurlijk niet alleen om de verpakking, de geur is ook heel erg belangrijk. En dat is een geur naar mijn hart, dat kan ik je al wel vast vertellen.

Dolce & Gabbana Dolce

Zoals je het misschien al wel een beetje kan raden is dit een echte vrouwelijke geur. Dat zie je eigenlijk wel meteen terug aan de verpakking, heel anders dan we gewend zijn van Dolce & Gabbana. Het is lief, vrouwelijk en vooral heel erg mooi! Het is een elegante en tedere geur, maar ook lief en bloemig. Een omschrijving die perfect bij de geur past, maar ook bij mijzelf.

Dolce & Gabbana Dolce

Topnoten: neroli en papaya
Hartnoten: witte waterlelie, witte narcis en witte amaryllis
Basisnoten: musk en cashmere

De geurnoten zijn zoals je ziet heel vrouwelijk en bloemig, vandaar natuurlijk ook de bloem als dop. In de basis zitten wat krachtigere en warme geuren zoals musk en cashmere, heel erg lekker.

Dolce & Gabbana Dolce

Ik vind de geur echt heerlijk, echt een geur voor iedere dag. Hij is niet zwaar of sterk aanwezig, maar juist heel subtiel en luchtig. Perfect voor de komende lente en zomer om met veel plezier te dragen. Ondanks dat het niet een krachtige geur is, is het wel een eau de parfum die de hele dag goed blijft hangen. Je kunt er dus wat royaler mee spuiten, maar dan blijft hij wel zeker de hele dag hangen.

Dolce & Gabbana Dolce

 

Alles bij elkaar maakt dit voor mij echt de perfecte geur voor overdag en voor mijn dagelijkse bezigheden. De geur is heerlijk zacht, vrouwelijk en bloemig, daar houd ik van! De flacon is elegant, lief, zacht en dromerig, precies wat bij de geur past. Dit alles maakt het echt tot een perfect plaatje. De geur is niet nieuw, want hij is er al vanaf vorig voorjaar, maar ik kon het niet laten deze heerlijke geur met jullie te delen als opfrisser.

Dolce & Gabbana Dolce

Prijzen:

Dolce & Gabbana Dolce Eau de Parfum 30 ml – € 64,70
Dolce & Gabbana Dolce Eau de Parfum 50 ml – € 88,03
Dolce & Gabbana Dolce Eau de Parfum 75 ml – € 116,64

Dolce is echt een geur voor de elegante vrouw van nu die van zachtheid en bloemen houdt, een echte geur voor overdag. Dolce van Dolce & Gabbana is te koop bij verschillende parfumerieën en bij bol.com.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

 

Dit vind je misschien ook leuk

29 reacties

 • Reply
  husnapolat
  19 januari 2015 at 15:04

  Ik vind het een stralende verpakking, alleen daar om al zou ik het kopen maar jammer dat het niet zo verkrijgbaar is.

 • Reply
  Annette - Ann Ages Gracefully
  19 januari 2015 at 15:34

  Ik vind hem ook heerlijk. Toevallig schreef ik er ook vorige week een review over. Flesje is uber-cute inderdaad.

 • Reply
  inspiredbylifee
  19 januari 2015 at 15:35

  Oh die flacon is echt super leuk! eerder cute eigenlijk, ben benieuwd naar de geur.

 • Reply
  Kirsten
  19 januari 2015 at 15:38

  Dat ziet er super uit, ik ben benieuwd naar de geur! Wat jammer van die barst :[

 • Reply
  Corinne
  19 januari 2015 at 15:50

  Aan het flesje kan het niet liggen. Als ik weer eens bij een parfumerie kom, ga ik er naar op zoek.

 • Reply
  marieke
  19 januari 2015 at 15:55

  heel mooi zo die verpakking, zal zeker heel tof staan in je kamer! :)

 • Reply
  Kelly
  19 januari 2015 at 15:56

  Lijkt me een heerlijk lchtje!

 • Reply
  Margot
  19 januari 2015 at 15:58

  Wat mooi zo met die spiegel!

 • Reply
  Bianca
  19 januari 2015 at 16:01

  Vind de verpakking echt super mooi eruit zien ben benieuwd naar de geur x

 • Reply
  Derek
  19 januari 2015 at 16:33

  Super leuke verpakking. Ga de geur snel even een keer ruiken.

  XDerek

 • Reply
  Iffy | DiaryOfAMua
  19 januari 2015 at 16:54

  Die verpakking is juist zo leuk! Jammer dat die niet verkrijgbaar is

  Xo

 • Reply
  Nathalie Eline
  19 januari 2015 at 17:00

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt! Ik ben echt verliefd geworden op het flesje…ik ga de geur snel eens besnuffelen! :)

 • Reply
  Saffia
  19 januari 2015 at 17:15

  Ik ben erg benieuwd naar de geur! Ik vind het flesje zelf er wel erg mooi uitzien.

 • Reply
  marloes
  19 januari 2015 at 17:37

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt. Ziet er goed uit! Ik ben benieuwd naar de geur!

 • Reply
  Beautyjuf
  19 januari 2015 at 17:42

  Wauw, wat een prachtige foto’s! Jij weet wel hoe je een product moet verkopen aan je bezoekers, haha ;-) Ik ben inmiddels erg nieuwsgierig naar de geur geworden. Ik denk dat deze wel in mijn straatje past.

 • Reply
  femketje
  19 januari 2015 at 18:33

  cute flesje ook!

 • Reply
  Blogging MiKa by Michelle Kaiser
  19 januari 2015 at 19:22

  WAUW! Prachtige flacon zeg. Geweldig.
  Een lust voor het oog, letterlijk en figuurlijk in dit geval.

 • Reply
  chucky1012
  19 januari 2015 at 19:45

  Wat is dat mooi ;-)
  Ik zal eens snel langs de parfumerie shop gaan om een tester te halen.

 • Reply
  Jana
  19 januari 2015 at 19:57

  Wat een prachtige flacon. Alleen al daarvoor zou je hem kopen :D De geur van deze nieuwe parfum spreekt mij ook erg aan :D Even gaan ruiken maar ^^

 • Reply
  Edith
  19 januari 2015 at 20:13

  Wauw mooie flacon, ben benieuwd naar de geur!

 • Reply
  lucindainwonderland
  19 januari 2015 at 20:26

  Een prachtig flesje en het lijkt mij zeker een heerlijke geur, maar het zou Dolce & Gabbana niet zijn als het ook niet gigantisch duur zou zijn. Om de prijs laat ik hem dus al direct staan. xxx Lucinda

 • Reply
  Linda
  19 januari 2015 at 20:38

  Ik vind hem echt prachtig en hoop dat de geur net zo lekker is! <3

 • Reply
  xkusdenisee
  19 januari 2015 at 21:19

  Lijkt me echt onwijs lekker!

 • Reply
  Sara
  19 januari 2015 at 21:28

  Ik ga snel eens snuffelen aan dit geurtje! En wat een prachtige foto’s. Echt ontzettend mooi <3.

 • Reply
  Anita
  19 januari 2015 at 21:40

  Ik heb hem al getest in de winkel, hij ruikt zo lekker!

 • Reply
  Joika
  19 januari 2015 at 22:15

  Wat een mooie flacon!! :o xx

 • Reply
  beautifulday4makeup
  20 januari 2015 at 09:50

  Wat ziet dat er super uit met de spiegels. Wat jammer dat je die er niet bijkrijgt

 • Reply
  Iris
  20 januari 2015 at 11:33

  Wat een prachtige parfum en hij ruikt ook echt heel lekker vind ik, goede review Aranka!

 • Reply
  Kimberly
  20 januari 2015 at 16:23

  Ik vind het echt heel jammer dat deze niet zo verkrijgbaar is met het mooie decor eromheen. De geur vind ik zelf heel lekker maar denk dat ik ‘m sneller zou kopen als die zo verkrijgbaar is met het decor eromheen haha!

 • Laat een reactie achter