Dolce & Gabbana Dolce Floral Drops

 photo Dolce amp Gabanna Dolce Floral Drops7_zpsx33silxz.png

Het zonnetje schijnt heerlijk buiten en ik voel het langzaam warmer worden. Tijd om al de zomerse producten uit de kast te halen. De zware geuren kunnen terug in de kast en de frisse geuren komen weer tevoorschijn. Ik was al groot fan van de Dolce geur van Dolce & Gabbana, maar nu komen ze met een nieuwe variant, Floral Drops. Een heerlijke frisse en lichte geur, ik vind hem hemels.

 photo Dolce amp Gabanna Dolce Floral Drops_zpsg63w06i7.png

“Dolce Floral Drops is een fris en licht, en toch net zo kostbaar als een liefkozing in de vroege morgen.” – Domenico Dolce en Stefano Gabbana

 photo Dolce amp Gabanna Dolce Floral Drops3_zpsjj2n0u35.png

Als ik ergens gelukkig van word zijn het wel de perspakketten van Dolce & Gabbana, denk maar niet dat je de parfum in een doosje toegestuurd krijgt. Nee, dan krijg je er het hele rattenplan bij. Dolce zat al een geweldige doos, maar Dolce Floral Drops kan er ook wat van. Deze verpakking is echt geweldig, zo mooi zelfs dat hij naast Dolce een ereplaatsje krijgt op mijn kast. Is het niet geweldig zo een luxe verpakking?

 photo Dolce amp Gabanna Dolce Floral Drops8_zpsxw41s2uc.png

Als je de leren doos open maakt komt er een prachtige fles tevoorschijn. Dezelfde fles als Dolce alleen dan met matglas. De fles vind ik helemaal geweldig, hij straalt precies uit waar de geur voor staat. Fris en luchtig.

 photo Dolce amp Gabanna Dolce Floral Drops2_zpsckm84mcf.png

 photo Dolce amp Gabanna Dolce Floral Drops1_zpsbls3u5cq.png

Dolce Floral Drops is zoals jullie misschien al wel raden een frisse, bloemige geur. Dolce Floral Drops is een eau de toilette, maar eigenlijk merk ik daar vrij weinig van, want ik blijf hem echt de hele dag door perfect ruiken. De geur is natuurlijk geïnspireerd op Dolce zelf. De kenmerkende geurnoten zoals Neroli bladeren blijven ook in deze geur erg belangrijk.

 photo Dolce amp Gabanna Dolce Floral Drops6_zpsewcwpo2y.png

Topnoten: Neroli bladeren en Papaya Bloem
Hartnoten:
Witte Amaryllis, Witte Narcis en Witte Waterlelie
Basisnoten: Cashmeran, Muskusachtige noten en Sandelhout

Kort samengevat is dat een frisse, bloemige geur en ik vind hem héérlijk. Maar de geurnoten van de originele Dolce zijn precies hetzelfde, daar stond ik wel even van te kijken. Het is dus een frissere variant omdat het een eau de toilette is en geen eau de parfum.

 photo Dolce amp Gabanna Dolce Floral Drops4_zps6d8g2hhj.png

De flacon is natuurlijk vrijwel een duplicaat van de originele Dolce. Deze heeft alleen een matte uitstraling, dat is expres gedaan. Alsof de vroege morgendauw op de fles staat als symbool voor de frisheid.

 photo Dolce amp Gabanna Dolce Floral Drops9_zpsaqxbtyup.png

Prijzen:

Dolce & Gabbana Dolce Floral Drops eau de toilette 30 ml – € 59,00
Dolce & Gabbana Dolce Floral Drops eau de toilette 50 ml – € 77,00
Dolce & Gabbana Dolce Floral Drops eau de toilette 75 ml – € 99,00

 photo Dolce amp Gabanna Dolce Floral Drops5_zps5456zsu7.png

De geur is vanaf nu te koop bij luxere parfumerieën en natuurlijk online voor bovengenoemde prijzen. Ik vind het echt een geweldige geur en ik weet zeker dat ik hem vaak ga dragen deze lente en zomer! Wat vinden jullie van de Dolce geur?

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

22 reacties

 • Reply
  Saskia
  16 maart 2015 at 15:26

  De flacon is echt prachtig zeg! Ik ben erg nieuwsgierig naar de geur!

 • Reply
  Maaike
  16 maart 2015 at 16:17

  Ondanks dat ik niet zo heel veel van bloemige geuren hou, lijkt me deze wel de moeite waard! <3

 • Reply
  Sandra (beautybysandra)
  16 maart 2015 at 16:25

  Wauw, de verpakking alleen al is prachtig!

 • Reply
  Margot
  16 maart 2015 at 16:33

  Wat een geweldige verpakking zo met dat doosje!

 • Reply
  Sophie Hol
  16 maart 2015 at 17:17

  Wat een plaatje! Alleen daarom wil je hem al hebben!

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  16 maart 2015 at 17:17

  Wat een prachtige flacon! Deze zou ik ook tentoonstellen in mijn kast! Ik ben benieuwd naar de geur.
  Liefs, Iris

 • Reply
  Denise
  16 maart 2015 at 17:21

  Ik vind deze geur echt zo fijn en ook nog eens onwijs pretty! <3

 • Reply
  Manon
  16 maart 2015 at 17:25

  Die flacon is echt geweldig!

 • Reply
  Justkristel
  16 maart 2015 at 17:46

  De verpakking van deze parfum is echt geweldig! Wie wil dat nou niet op zijn make-up tafel hebben staan.

 • Reply
  Ismay
  16 maart 2015 at 19:41

  Waaauuww! Ik vind de flacon echt zo ontzettend mooi. Mintgroen is sowieso al mijn favoriete kleur en dat matte effect vind ik echt prachtig. En dan nog die dop. Waauuwww zo pretty!!

 • Reply
  Anouk
  16 maart 2015 at 19:51

  Wauw, ik ben echt onder de indruk van deze verpakking. Dit is net een klein sprookje, echt prachtig!

 • Reply
  Tania
  16 maart 2015 at 20:03

  Alleen al voor de mooie verpakking zou je het kopen

 • Reply
  Iffy | DiaryOfAMua
  16 maart 2015 at 21:19

  Wauw die verpakking! Hele mooie parfum

  XO

 • Reply
  Joyce
  16 maart 2015 at 21:45

  Wauw de verpakking! Het is een hele belevenis op zich zelf!

 • Reply
  Cindy | Life meets Beauty
  16 maart 2015 at 22:14

  Ik vermoed dat hij mij te fris is, maar wat een mooie fles zeg!

 • Reply
  Rachel
  16 maart 2015 at 22:58

  lijkt mij echt een heerlijke parfum om te dragen straks in de zomer!

 • Reply
  lucindainwonderland
  17 maart 2015 at 07:14

  Prachtige flacon, alleen al daarom zou ik hem al wel willen hebben. De geur kan ik nog niet zo goed onderscheiden als ik het zo lees, dus dat wordt gewoon even eens een keertje ruiken. xxx Lucinda

 • Reply
  Dagmar
  17 maart 2015 at 07:57

  Waaauw die flacon <333 Liefde op het eerste gezicht!

 • Reply
  Saartje
  17 maart 2015 at 08:30

  Wauw wat een mooierd om te zien! Ik ben echt gek op de parfums van D&G deze lijkt me ook weer heerlijk ruiken!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  17 maart 2015 at 13:46

  Wat werd hij prachtig naar je opgestuurd. Jammer dat je dit zo niet kunt kopen in de winkel

 • Reply
  Nicole
  19 maart 2015 at 19:23

  Omg super mooi!

 • Reply
  Samanthaaa
  13 maart 2016 at 12:51

  Dus als je Geweldige geur bestelt dan krijg je de verpakking erbij? Want daar ben ik niet helemaal uit …. Heb jij hem dus gekocht bij bol.com en zo niet kan je me alsjeblieft een link geven waar jij hem hebt gekocht? Ik ben heel benieuwd

 • Laat een reactie achter