Zoek
Sluit dit zoekvak.

DIY: Waxinelicht houder!

Jullie gaven aan dat jullie meer do it yourselfs wouden zien, nou dat kan! Alleen ik ben niet zo een held met beauty DIY’s dus het worden wel andere soort DIY’s die naar mijn mening ook erg leuk kunnen zijn om bijvoorbeeld je kamer mee op te fleuren en ze hoeven helemaal niet moeilijk te zijn. Vandaag laat ik jullie zien hoe je heel erg simpel een hele leuke waxinelicht houder kan maken!

Wat heb je nodig?

– Wasknijpers
– Leeg tonijnblikje of ananasblikje (of een ander blikje in dit formaat)
– Klein glaasje waar een waxinelichtje of geurkaarsje in past

Oké, deze DIY is echt te makkelijk voor woorden maar ik vind hem echt ontzettend leuk. Je was het blikje goed schoon en haalt het label eraf en knijpt alle wasknijpers er omheen. Doe het glaasje in het midden en je hebt een ontzettend leuke waxinelicht houder!

kijk hoe ontzettend leuk dit eruit ziet!

En zo een klein glaasje voor geurkaarsjes (te koop bij de Blokker, Tuinen, Action en andere vergelijkbare zaakjes) past er precies in en beschermd de knijpers tegen brandgevoeligheid. Ik vind het echt ontzettend leuk en het staat echt ontzettend gaaf in stoere kamers of in kamers waar veel hout wordt gebruikt. Ik heb er helaas maar eentje kunnen maken maar als ik het volgende bakje tonijn aanbreek komt er zeker een tweede voor op mijn nachtkastje!

Maar eerst staat hij erg gezellig tussen mijn parfum en geurstokjes!

Nu ben ik wel benieuwd, vaker dit soort DIY’s of was dit voor eenmalig leuk?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

23 reacties

  1. Leuk hoor ik zag dez DIY ook op pinterest hij is dus goed zelf te maken. Ik vind DIY altijd leuk dus van mij mag je door gaan.

  2. Erg leuk, een DIY hoeft tenslotte niet altijd met beauty te zijn. ik heb laatst ook een waxinelichtjeshouder gemaakt die op me blog staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *