Search
Close this search box.

DIY: Liquid Sand Manicure

OPI komt deze maand met een nieuwe collectie en in die collectie zitten vier prachtige liquid sand, heel beautywereld heeft het er al over, want deze nagellakjes moeten we hebben (als je er van houdt tenminste). Helaas zijn er dan nog maar 4 kleuren te krijgen en wellicht zijn dat net niet jouw kleurtjes of wil gewoon je eigen nagellak omtoveren tot een liquid sand manicure? Dan heb ik voor jullie een hele leuke DIY!

Wat heb je nodig?

– Nagellak
– Embossing poeder (te koop bij de Pipoos voor een euro of 2-3)
– Kwastje

Helaas had ik een te fijne embossing poeder gebruikt voor deze tutorial, het is dus aan te raden er eentje te gebruiken met deze structuur, met deze was het effect mooier.

We beginnen simpel, met een kale nagel.

Breng daarna een laagje nagellak aan.

Dip hem in de embossing poeder.

En ga zo al je nagels af.

Klaar!

Probeer dan zo goed mogelijk je vingers schoon te maken. En dan houd je dit over, ook leuk toch? Alleen we zijn er nog niet!

En dan breng je nog een dun laagje nagellak aan. Helaas heb ik een verkeerde nagellak uitgezocht waar je het effect niet echt heel goed van ziet op de foto’s maar in het echt is het effect heel mooi en subtiel. En zo heb je dus in een handomdraai liquid sand nails, wil je ze nog iets matter? Breng dan een laagje matte topcoat aan :)!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

39 reacties

  1. Ha, ik heb ze ook al gemaakt met echt zand. Was wel leuk met de onregelmatige structuur.
    Anyways, ik hou van de nieuwe trend!

  2. Wauw, ziet er mooi uit! Jammer dat dat die winkel bij mij in de buurt failliet is gegaan, kan je die poeder nog bij andere winkels krijgen?

    x

  3. Ohhhh ik vond dat matte effect juist zo gaaf. Zou die lak er niet overheen doen, maar dat gaat zeker niet? geeft af of niet?? .. Misschien nog een update hoe je het eigenlijk had bedoeld.. ben zo nieuwsgierig :) hihihi

  4. Ah, wat een supertoffe nailart dit! Ziet er echt superawesome uit. Kreeg je er ook veel complimentjes over? Denk ’t wel, niet? :D

  5. Ik vond het effect, maar ik heb liever pluche nagels, is schattig en heeft een leuk effect. maar ik kan niet veel zeggen, omdat ze nog niet meegemaakt. maar zeker ik zal proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *