Zoeken
Sluit dit zoekvak.

DIY: Kaarsenplateau maken

Het is helaas al weer veel te snel donker en dat vind ik niet zo gezellig. Tijd dus om daar iets aan te doen. Je kan heel makkelijk met wat kaarsen en lampjes sfeer brengen op de donkere avonden. Voor heel weinig geld heb je al een leuk blad en waxinelichthoudertjes! Ik laat je zien waar je cheap deze dingen kunt kopen!

Ik vind het leuk om een schaal te hebben met allemaal verschillende soorten houdertjes en kaarsen. Ik heb er een lekkere geurkaars tussen zitten, stompkaarsen en natuurlijk de nodige waxinelichtjes! En dat hoeft helemaal niet duur te zijn, want ik denk dat ik nog geen tien euro uit heb gegeven aan alle houders (uitgezonderd de geurkaars van Rituals).

Je kan namelijk ontzettend goedkoop bij de Action, Blokker, Albert Heijn (in de 35% bak) en Xenos houdertjes kopen voor je kaarsen. Vaak hebben ze ook nog in deze winkels leuke schalen waar je ze op kan zetten. Ik ben in ieder geval helemaal happy met mijn schaal maar wil er denk ik nog wel één of twee houdertjes bij om een lekker vol geheel te krijgen!

Wat vinden jullie van een kaarsenplateau?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

32 reacties

 1. Dat ziet er super gezellig uit! Vooral nu het sneller donker wordt vind ik het heerlijk om het huis vol met kaarsjes te vullen. Lekker knus, en ik krijg ook zo’n feestelijk kerstgevoel erbij. Zo’n plateau is ook erg leuk, ga ik ook eens naar zoeken!

 2. Het geeft zo’n gezellige sfeer! Ik heb het zelf ook met leuke vintage thee kop en schotel erbij waarin ik nog heerlijke soyscents in bewaar!
  Elke avond steek ik ze aan en maakt me helemaal gelukkig!

 3. Het ziet er heel leuk uit. Zelf ben ik niet zo van de kaarsen.
  Ik heb drie geurkaarsen en dat is het. Ik ben opzich best onhandig dus met voor bij mij in de buurt is niet handig ;D

 4. Oh wat leuk gedaan dit, ik ben zelf dol op kaarsen hihi! Het geeft zo een heerlijke sfeer waar ik van hou, ik vind dat altijd eventjes lekker genieten. <3 Wij steken 's avonds ook altijd wat kaarsjes aan, en soyscents zijn ook altijd heerlijk. Die vind ik geweldig en aaah ja ook een leuke tip. :D

 5. Tof idee! Ik heb een hele rij kaarsen op een kast staan hier. Durf nooit zo’n blad op tafel te zetten, bang dat de hond er langs zwiept met haar staart en haar staart in de fik vliegt…. Ik houd mijn kaarsjes op de kast ;)

 6. Dat staat echt heel leuk, zo gezellig! Je hebt me op een idee gebracht ;) Ik denk dat ik dit ook ga doen, zo met dat dienblad enzo. Dit had ik voordat ik mijn wishlist opnoemde voor Sinterklaas moeten bedenken.. ;)

 7. Het ziet er super cosy uit! Ik brand altijd geurkaarsen maar die zet ik eigenlijk altijd ‘kaal’ op mijn nachtkastje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *