Zoeken
Sluit dit zoekvak.

DIY: Gezellige Herfstschaal

 photo DIY Herfstschaal6_zpsd2zdjjfj.png

Het weer slaat totaal om, de blaadjes worden geel aan de bomen en het is alweer ontzettend vroeg donker. Ik moet er echt even aan wennen, maar vind het ook wel weer leuk. De kaarsjes mogen weer aan. Ik kan me weer verstoppen in warme truien en vesten en de warme gezelligheid is terug in huis. Met die gezelligheid en kaarsjes wilde ik iets doen, ik had ineens zin om een leuke herfstschaal voor op de salontafel te maken!

 photo DIY Herfstschaal_zpsxtuopabl.png

Wat je wilt gebruiken is natuurlijk heel persoonlijk. Als je even goed rondkijkt in het huis heb je waarschijnlijk al heel wat dingen die de schaal compleet kunnen maken. Zo had ik deze prachtige schaal, een leuk waxinelicht houdertje en de leuke lampjes op batterijen. Bij de Xenos en USCandles kocht ik er nog wat accessoires bij om de schaal compleet te maken en te vullen. Natuurlijk kun je zelf ook kastanjes of eikeltjes gaan zoeken.

 photo DIY Herfstschaal2_zpsmjqvde4t.png

Bedenk van te voren wel wat je wilt gebruiken. Zo wilde ik dit leuke geurbrandertje er in zetten (deze is trouwens van de USCandles) en mijn koekjespot. Deze pot staat normaal ook op de tafel en ik vond het wel een leuk idee om hem te vullen met wat donkerdere koekjes zoals koffieleutjes, maar pepernoten doen het er ook heel goed in!

 photo DIY Herfstschaal1_zpsbwdndgka.png

De schaal had misschien wel iets meer gevuld mogen zijn, maar ach, zo zien we de mooie onderkant van de schaal ook nog een beetje. En ik vind het wel een prettig idee dat het niet te vol is naast het brandertje. Er is toch vuur en het wordt heet.

 photo DIY Herfstschaal3_zpsj9lmdgm5.png

Ik had ook nog een leuk snoer met ledlampjes in leuke lampionnetjes. Die kon ik er ook prima in leggen. Wil je dan even niet de kaarsjes aan geeft het een leuk sfeervol effect!

 photo DIY Herfstschaal4_zpsveaiduus.png

En om de schaal natuurlijk af te maken moet er wel een lekkere geur in het brandertje! Dit is Winter Glow, een nieuwe geur van Yankee Candle. Deze kocht ik maar meteen bij het brandertje. Dit is trouwens een hele warme en huiselijke geur, heerlijk! Denk er nu ook aan om de kaars te kopen.

 photo DIY Herfstschaal7_zpsszsxur4t.png

Kijk nou hoe gezellig het er uit ziet! Je kunt natuurlijk de schaal op allerlei verschillende manieren vullen. Met mos en stompkaarsen is het bijvoorbeeld ook heel erg leuk. Maar ik vond het wel leuk om materialen te gebruiken die ik al had.

 photo DIY Herfstschaal5_zps2w3eygkm.png

Hebben jullie al een leuke herfstschaal op tafel staan en wat staat daar in? Ik ben wel benieuwd naar jullie tips of ideeën! Ik ben in ieder geval blij met mijn simpele, maar gezellige schaal op tafel!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

18 reacties

  1. Wat ziet de schaal er ontzettend gezellig en sfeervol uit! Ik ben gek op uilen, ik vind het uilenbrandertje helemaal leuk. Zelf heb ik geen (herfst)schaal staan, maar wel een leuke waxinelichthouder in de vorm van een uil.

  2. Ik vind het ook altijd erg leuk om het huis te decoreren en me te laten inspireren door het seizoen en/of de feestdagen. Vind je schaal erg tof geworden. Knus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *