Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dit zijn mijn favoriete kledingstukken voor de lente

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2019

Ik ben iemand die graag kleding koopt, maar wel van mijzelf maar een beperkt aantal dingen mag hebben. Als mijn kast vol zit (Danny en ik delen een kast), mag er niets meer bij of moet er ook wat uit. In de loop der jaren heb ik wel een aantal dingen verzameld waar ik heel erg blij mee ben en met veel plezier draag. Ik laat je dus graag mijn favoriete kledingstukken voor de lente zien.

Mijn favoriete winkels om met maat 44 of XL te winkelen

Laat ik bij de basics beginnen, de jas! Ik heb een aantal jassen voor in de lente/zomer die ik graag draag en deze twee zijn mijn absolute favorieten. Ik heb ze beiden denk ik al 3 jaar en zijn nog steeds erg mooi. De eerste jas is een echt leren jasje van de C&A die flared uitloopt aan de onderkant, super leuk! Hij is gemaakt van suede en heeft een donkerblauwe kleur, past eigenlijk overal bij.

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2019

Een andere favoriete jas van mij is de okergele jas van de Steps (niet meer te koop). Ik denk dat als jullie mij volgen op Instagram, jullie deze jas al heel wat keren voorbij hebben zien komen. Het blijft echt een van mijn favoriete jassen en ik word er ook meteen vrolijk van als ik er naar kijk.

Volgen jullie mij ook op Instagram?

Lief dagboek en lezeressen week 26 – 2019

Een ander favoriet item is het spijkerjasje. Ik kocht deze eind vorig jaar bij de Only en vind het echt een heerlijk jasje. Is het net even te koud om korte mouwen te dragen? Dan doe ik er dit spijkerjasje overheen! Dit jurkje (van Sisters Point) is trouwens ook favoriet, maar misschien meer voor de zomer.

Lief dagboek en lezeressen week 33 – 2018
Lief dagboek en lezeressen week 20 – 2018
Lief dagboek en lezeressen week 32 – 2019

Ik denk dat jullie inmiddels wel weten dat ik groot fan ben van de kledingstukken van Fabienne Chapot. Ik draag heel graag haar jurkjes en katoenen shirts. Ze zitten heerlijk en zijn vooral ook lekker vrolijk. Ze zijn wel behoorlijk prijzig, maar ik scoor ze altijd in de sale met 50% korting, dan zijn ze ineens een stuk beter te betalen.

Automatische concepten

Broeken die ik heel erg graag draag zijn van de H&M, de welbekende shaping jeans. Helaas zijn ze altijd te kort voor mij (ik heb lengte maat 36 nodig) dus moet ze wel oprollen, maar in de lente of zomer maakt dat niet zoveel uit. Andere fijne broeken vind ik van G-Star, maar dan praat je wel meteen over een ander budget.

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2019

Blousjes zijn ook groot favoriet van mij! Mijn kast hangt vol met blousjes van onder andere de Steps, Tommy Hilfiger, Sissy Boy, Scotch & Soda en dergelijke. In de lente heb je dan toch nog even lange mouwen, maar blousjes zijn wel een stuk koeler, heerlijk! Dit vrolijke blousje is trouwens van Tommy Hilfiger.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Leuke kleding draag je!!
    Het jurkje van Fabienne Chapot staat je heel leuk en is echt een schattig jurkje met al die hartjes en die licht blauwe kleur, echt cute 😍

  2. Een goede jeans met een t-shirt.. een jurk over mijn knieën en verder ben ik ook gek op korte jasjes.. ideaal en maken een outfit vaak af! Dat jurkje staat je trouwens ook erg leuk.. heerlijk he weer met dit weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *