Dit zijn de zonnebrillen trends op een rijtje

shutterstock 1166425843

De zomer komt er weer aan en ik zet wanneer het kan, mijn zonnebril op. Ik vind het leuk om af te wisselen met zonnebrillen en heb er dan ook best wat. Ik kies liever wel voor een mooie zonnebril van de opticien waar ik jaren wat aan heb dan een goedkopere van bijvoorbeeld de drogist. Maar wat zijn de zonnebrillen trends nou eigenlijk? Ik deel ze met je!

Roze zonnebril

Roze zonnebrillen voor dames zijn dit jaar helemaal hot! Of je nu kiest voor een roze montuur of voor roze glazen, het kan allemaal! Je hoeft natuurlijk niet meteen voor knal roze te gaan, de roze tinten, zoals zachtroze, perzik en nude doen het ook fantastisch.

Vierkante ombre glazen

Terug van weggeweest, de zonnebril met ombre glazen. De zonnebril met het vierkante glas met vaak gouden pootjes is weer helemaal terug. De jaren 2000 komen weer helemaal terug. Om de look helemaal af te maken kun je er ook nog een diamantje bij doen.

Retro zonnebrillen

Ik zie het ontzettend vaak voorbij komen, ik vind het heel leuk staan bij anderen, maar zelf vind ik het helemaal niets, de retro zonnebril. Vooral de brillen met een cateye vorm zijn populair (ik moet daarbij altijd aan de Barbie zonnebril denken) en zijn zeker een eyecatcher tijdens het dragen. Het maakt je look helemaal af en hip.

Sportbril

We zijn tegenwoordig allemaal ontzettend sportief bezig, we hebben de mooiste sportoutfits en daar hoort natuurlijk met het mooie weer ook een zonnebril bij! Een sportbril is vaak zo gemaakt dat het goed aansluit op je gezicht zodat je geen last hebt van zonlicht, wind, water, vuil, stof en vliegjes. 

Ray-Ban zonnebrillen

Het merk Ray-Ban blijft ontzettend populair wat betreft (zonne)brillen. Eerst kon de pilotenbril niet ontbreken aan je collectie en was het model Erika en de Clubmaster ook erg populair. Tegenwoordig is het model 3447 erg populair en ik heb er zelf ook een zonnebril en normale bril op sterkte van. Love it!

Hexagon zonnebrillen

De hexagon tegels zijn razend populair in de badkamer, maar de hexagon vorm zonnebril ook! Je ziet steeds vaker zeshoekige monturen voorbij komen en ik vind het echt super leuk! Misschien dat ik deze vorm zonnebril ook nog wel wil toevoegen aan mijn collectie.

Hebben jullie al een (nieuwe) zonnebril voor dit jaar en wat is jouw favoriete merk/model? Ik ben nog steeds heel erg blij met mijn nieuwe Ray-Ban en een hexagon vorm staat nog wel op de wishlist.

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  Handige Tips
  25 mei 2022 at 11:49

  Leuk om te weten. En grappig daar Rayban het jaar in, jaar uit goed blijft doen.

 • Reply
  Serkan
  27 mei 2022 at 09:29

  So, when are you going to post your article about the trip to Instanbul?

 • Reply
  Alice
  1 juni 2022 at 16:51

  Ik heb ook vernieuwd dit jaar en als ik het lees zal ik helemaal in de mode zijn :-)

 • Reply
  Seran
  9 juni 2022 at 09:10

  Seran is offering elegant latest lawn Eid arrivals 2022 dresses to make your outfit fancy.

 • Reply
  Chinyere
  8 juli 2022 at 08:10

  Chinyere is offering best ladies trouser design for women. Visit our website to make your outfit fashionable and trendy.

 • Laat een reactie achter