Search
Close this search box.

Dit zijn de tofste adventskalenders van 2021

Advent 2021 13

Het is bijna zover, we kunnen gaan aftellen naar de kerstdagen! Tegenwoordig doen we dat natuurlijk met een adventskalender en die zijn er in vele vormen en maten te koop. Aangezien ik ze niet meer unbox (zoals vroeger in mijn adventskalender unboxing week) deel ik met jullie de leukste varianten!

Advent 2021

Rituals Adventskalender – € 59,90

Dit is toch wel één van mijn favoriete adventskalenders, die van Rituals! Hij is er in verschillende varianten en dit is de meest basic versie. De inhoud is altijd goed en maakt mij ook echt blij. Je shopt hem hier.

Advent 2021 8

Action Max & More Adventskalender – € 12,95

Wil je niet al te veel geld uitgeven voor een adventskalender maar wel elke dag verrast worden door leuke beauty producten? Dan is wellicht deze adventskalender van de Action iets voor jou! Je shopt hem hier.

Advent 2021 1

Axe & Dove Adventskalender – € 56,00

Ben je opzoek naar een adventskalender die je samen met je man of vriend kan delen? Dan is deze adventskalender vol met producten van Axe en Dove iets voor jullie! Je shopt hem hier.

Advent 2021 3

Easytoys Adventskalender – € 129,00

Opzoek naar een wat spannendere adventskalender voor jou en je partner samen? Deze adventskalender zit vol speeltjes en accessoires voor een onvergetelijk avontuur. Je shopt hem hier.

Advent 2021 2

Essie Adventskalender – € 54,99

Fan van nagellak? Dan is de Essie adventskalender zeker iets voor jou! Hij zit vol met mooie lakken en verzorgende producten van het merk Essie. Je shopt hem hier.

Advent 2021 12

Beerwulf Adventskalender – € 62,99

Als echte liefhebber wil je natuurlijk wel aftellen naar kerst met elke dag naar biertje. Beerwulf heeft een super toffe adventskalander met speciaalbiertjes. Je shopt hem hier.

Advent 2021 9

Action Katten Adventskalender – € 4,77

Dit is geen adventskalender voor jezelf of je partner, nee voor je kat! Deze adventskalender zit vol lekkere snoepjes voor je harige vriendje. Reken maar dat hij er elke dag blij mee is! Je shopt hem hier.

Advent 2021 4

The Body Shop Adventskalender – vanaf € 55,00

Ik vind de adventskalender van The Body Shop altijd geweldig, ze zijn een beetje te vergelijken van die van Rituals maar dan met hun heerlijke fruitige geuren. Je hebt ze in drie varianten en je kan het zo luxe maken als je zelf wilt. Je shopt hem hier.

Advent 2021 5

Lush Adventskalender – € 235,00

Volgens mij komt LUSH dit jaar voor het eerst met een adventskalender die voor de hele maand bedoeld is. Er hangt een behoorlijk prijskaartje aan, maar wanneer je een echte LUSH fan bent is het het zeker waard. Je shopt hem hier.

Advent 2021 6

Douglas Adventskalender – € 37,49

Douglas heeft elk jaar weer een super leuke adventskalender met daarin de merken die ze zelf verkopen. Ik vind ze altijd een goede prijs hebben met een erg leuke inhoud! Je shopt hem hier.

Advent 2021 11

Pickwick Adventskalender – € 9,99

Ik ben een echte theeleut en deze adventskalender vind ik echt heel erg leuk! Gedurende 24 dagen kun je elke dag een ander smaakje thee van Pickwick proberen. Deze wil ik wel hebben! Je shopt hem hier.

Advent 2021 7

Kneipp Adventskalender – € 65,99

Volgens mij is dit de eerste keer dat Kneipp met een adventskalender komt. Hij ziet er in ieder geval prachtig uit en zit vol heerlijk geurende producten. Je shopt hem hier.

Hebben jullie al een adventskalender in huis?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *