Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dit zijn dé Rituals Adventskalenders van 2022

2022 Rituals AdventCalendar Premium UX 038

Misschien moet je er nog niet aan denken, maar Kerst staat alweer sneller voor de deur dan je denkt! Ik vind dit altijd een magische tijd van het jaar en ik word altijd helemaal wild als ik de adventskalenders zie. Stiekem vind ik het fantastisch elke dag een vakje open te mogen maken en te kijken wat er voor een cadeautje in zit. Rituals is toch wel één van mijn favoriete merken en dit jaar komen ze maar liefst met 3 verschillende adventskalenders uit!

2022 Rituals AdventCalendar 3DGlobal Packaging

Rituals Adventskalender & premium variant

Rituals Cosmetics lanceert de nieuwe The Ritual of Advent kalenders voor de feestdagen. De feestdagen zitten vol feestelijke momenten en tradities waaronder de adventsperiode, waarin je aftelt tot Kerstmis. Als dagelijkse herinnering en moment van feestvreugde bevat elke tak van de nieuwe The Ritual of Advent kalender een luxe cadeautje voor jou of iemand van wie je houdt. Er is dit jaar voor het eerst een Premium Adventskalender, met feestelijke kerstlichtjes, gevuld met luxe producten. Tel af tot de feestdagen en geniet samen van 24 betekenisvolle momenten.

Lees ook: Rituals Adventskalender unboxing

2022 Rituals AdventCalendar Premium NoProducts

Rituals Premium Adventskalender

Ontdek de allereerste Premium Adventskalender met kerstlichtjes, voor een feestelijke schittering in huis. Deze showstopper bevat producten in mini- en full-size formaat om lichaam en geest te verwennen. De kalender kost € 149,50 en bevat luxe producten ter waarde van € 250,-, waaronder een aantal full-size artikelen waarvan je nog lang na de feestdagen kunt genieten.

Je shopt hem hier

2022 Rituals AdventCalendar 3DGlobal UX 008

Rituals 3D-Adventskalender

Versier deze 3D-Adventskalender met ornamenten voordat je aan het aftellen begint. Dit juweeltje wordt geleverd met kerstlichtjes en brengt de kerstsfeer in je huis. Deze kalender kost € 99,50 en bevat producten ter waarde van € 160,-, met een grote verscheidenheid aan persoonlijke verzorgingsproducten, exclusief voor deze 3D-editie.

Je shopt hem hier

2022 Rituals AdventCalendar 2DHeroes UX 015

Rituals Basic Adventskalender

Verwen jezelf of iemand waar je om geeft met de 2D-Adventskalender en ontdek de luxe cadeautjes achter elk deurtje. Deze kalender is gemaakt van hergebruikt PET, kost € 69,50 en bevat producten die samen € 130,- waard zijn. Inclusief vier kaarsen voor elke Adventszondag.

Je shopt hem hier

Zijn jullie al in de stemming voor kerst gekomen? Ik denk wel dat ik snel een adventskalender ga aanschaffen, want anders vis ik weer eens achter het net en zijn alle mooie al uitverkocht.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *