Search
Close this search box.

Dit zijn de leukste Nederlandse series

Dit zijn de leukste Nederlandse series van nu

Ik vind het heerlijk om series te kijken, ik kan mij daar uren mee vermaken. Maar ik moet toegeven, meestal zijn de series die ik kijk in het Engels (of Spaans zelfs) terwijl Nederland tegenwoordig ook hele leuke series heeft om te volgen. Ik moet zeggen dat wij samen steeds vaker naar Nederlandse series kijken en fan zijn. Er zijn tegenwoordig echt super veel toffe Nederlandse series. Ik deel de leukste met jullie.

Bron afbeelding: Shutterstock

Flikken Maastricht

Ik denk dat velen van jullie deze serie wel kennen, Flikken Maastricht. Maastricht is het decor van deze politieserie. Het gaat vooral om de personages Floris Wolfs en Eva van Dongen die hun werk voor de politie in Maastricht doen. Naast het politiewerk komt ook hun privéleven aan bod en speelt dat weer mee in de zaken. Een succesvolle serie met al 15 seizoenen. Heb je nooit Flikken Maastricht gezien? Flikken Maastricht terugkijken is heel gemakkelijk via NLZIET! Je kunt hier alle 15 seizoenen terugkijken, dus daar ben je wel een tijdje zoet mee.

PENOZA

Nog een hele bekende Nederlandse serie is PENOZA en deze gaat ook al heel wat jaren mee. Helaas is de serie al wel afgelopen, maar je kunt het natuurlijk altijd nog terugkijken. Die serie gaat over Carmen die een man heeft in de onderwereld. Ze komt erachter dat die rol veel groter is dan ze eerst dacht. Ze wil dat haar man stopt en dan gaat het fout. Carmen komt voor een moeilijke keuze te staan die haar leven voor goed zal veranderen, wat zal ze kiezen?

Undercover

Dé hit van afgelopen jaren, Undercover. Een Belgisch en Nederlandse serie dat zich afspeelt in het zuiden van Nederland en in België. Twee undercover agenten doen zich voor als stel om de drugsbaas Ferry in de gaten te houden. De serie is ontzettend leuk maar vooral ook erg spannend. Het leuke aan de serie is de soorten karakters die met elkaar samen komen. Wat mij betreft een dikke aanrader om te kijken.

Meisje van Plezier

Angela Schijf is niet alleen bekend in Flikken Maastricht, maar ook speelt ze de hoofdrol in de serie Meisje van Plezier. De serie kent drie seizoenen en de serie gaat over Nadine die na een scheiding weer haar eigen boontjes moet doppen. Ze kiest ervoor om aan de slag te gaan als escort maar niemand mag dit weten. Je komt in een wereld van seks en geheimen terecht. Het is erg leuk om naar te kijken.

De K van Karlijn

Een nieuwe serie is De K van Karlijn. Karlijn krijgt de diagnose borstkanker. Iets wat helaas voor veel vrouwen of mensen in hun omgeving herkenbaar is. Ze gaat de strijd met de ziekte aan en besluit dit met een dosis humor te doen. Ik hoor van mensen die ook kanker hebben gehad dat de serie ontzettend echt en geloofwaardig overkomt. Ik vond het echt een mooie serie om te zien.

Mocro Maffia

Mocro Maffia is een serie over de Amsterdamse onderwereld. Romano en de Paus hebben samen een succesvolle drugshandel maar na een ruzie gaan ze beiden voor zichzelf werken. Dat zorgt natuurlijk voor veel spanningen en concurrentie. Gevolg? Moorden, complotten en verraad. Een spannende serie om te volgen dus!

Zelf kijk ik veel Nederlandse series (en andere TV programma’s) via NLZIET. Je kunt van 34 Nederlandse zenders vrijwel alles terugkijken. Van de populaire series Flikken Maastricht en Penoza zijn alle seizoenen terug te kijken. Maar ook kijk ik programma’s terug zoals Wie Is De Mol en Married at First Sight. Ik vind het super prettig werken, de app is heel overzichtelijk en ik kan snel verbinding maken met de TV wanneer ik het op een groot scherm wil zien. Ook werkt de website goed wanneer ik met mijn laptop op schoot even iets terug wil kijken.

Je kunt NLZIET via de Apple en/of Android app kijken op je telefoon en tablet, overschakelen naar de TV kan met een Chromecast en de smart tv app. Natuurlijk kun je ook alles terugkijken via de website op de laptop of PC.

Kijken jullie wel eens Nederlandse series en wat zijn jullie favorieten? Ik vind het altijd leuk om weer een nieuwe serie te leren kennen dus mochten jullie nog tips hebben hoor ik die natuurlijk graag.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

  1. Vind “Lieve Mama” op Videoland verrassend spannend, aanrader! Ook niet idioot veel afleveringen, dus makkelijk in het weekend te bingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *