Dit zijn de blogs die ik met veel plezier lees

Dit zijn de blogs die ik graag lees

Ik deed een paar dagen geleden een oproepje op Instagram met de vraag of er nog leuke blogs waren. Tegenwoordig maken veel de stap om over te gaan op YouTube of stoppen helemaal, iets wat ik super jammer vind! Ik ben iemand die graag leest, niet minuten lang iets moet kijken met geluid aan. Na het oproepje vroegen jullie massaal om tips omdat jullie de blogs ook missen. Dus hierbij mijn lijstje met favoriete blogs!

Bron afbeelding: Shutterstock

Dit zijn de blogs die ik graag lees

Cynthia.nl

Ik volg Cynthia al vanaf dat ze stukjes schreef voor Girlscene (daar heb ik het bloggen ooit van leren kennen). Toen keek ik meerdere keren per dag op Misslipgloss omdat ik hoopte dat er weer iets nieuws online zou staan. Tegenwoordig blogt ze op Cynthia.nl en kom ik zeker nog meerdere keren per week langs.

Dit zijn de blogs die ik graag lees

Elisejoanne.nl

Ik mag dan wel geen moeder zijn, maar ik vind het altijd heel erg leuk om bij mijn lieve vriendinnetje Elise te komen buurten op EliseJoanne.nl. Ze schrijft eerlijke stukken vanuit het hart, deelt mooie en minder mooie momenten en ik vind het heerlijk om te lezen!

Dit zijn de blogs die ik graag lees

Beautyill.nl

Helen ken ik ook al een hele tijd en blogt denk ik net zo lang als ik dat doe. Helen blogt op Beautyill.nl over beauty en af en toe het ziek zijn. Ze maakt echt de meest mooie foto’s van beautyproducten en uitgebreide artikelen. Hier word ik blij van!

Dit zijn de blogs die ik graag lees

Beautylab.nl

Serena volg ik natuurlijk ook al jaren en hou nog steeds van haar uitgebreide beautyreviews met prachtige foto’s op Beautylab.nl. Stiekem vind ik het jammer dat er wat minder online komt de laatste tijd omdat ik echt kan genieten van haar artikelen en vaak ook helemaal enthousiast raak.

Dit zijn de blogs die ik graag lees

Herhealth.nl

Herhealth.nl is een site met vooral veel diepgaandere artikelen die je vaak aan het denken zetten. Josine kan die artikelen maar wat goed schrijven en ik vind ze heerlijk om te lezen. Ook fijn is dat er lekker vaak wat nieuws online staat.

Dit zijn de blogs die ik graag lees

Ohmyfoodness.nl

De blog van OhMyFoodness vind ik ook super leuk en Sabine zelf trouwens ook. Ik volg Sabine al een aantal jaar en vind het altijd erg leuk om ideeën op te doen voor recepten en kijk ook graag haar persoonlijke artikelen.

Dit zijn de blogs die ik graag lees

Lekkerensimpel.com

Jorrit en Sofie hebben ooit in een heel ver verleden bij hetzelfde mediabureau gezeten en sinds dien zijn ze met Lekker & Simpel ontzettend gegroeid. Ik kijk niet dagelijks op hun blog maar wel af en toe om hun weekoverzicht te bekijken en inspiratie op te doen voor een lekker recept.

Dit zijn de blogs die ik graag lees

Marjolean.nl

Marjolein blogt op Marjolean.nl en deelt vooral haar leven in prachtige foto’s. Ik ken Marjolein al een hele tijd en vind haar foto’s altijd fantastisch. Ze post een paar keer per week maar ik word er elke keer weer blij van.

Dit zijn de blogs die ik graag lees

Sannetimmermans.nl

De blog van Sanne ken ik nog niet zo lang (eigenlijk pas sinds deze week) maar ik vind haar blog heel erg tof! Op SanneTimmermans.nl post ze allemaal verslagen van reizen en persoonlijke artikelen die goed geschreven zijn en ontzettend mooie foto’s hebben!

Dit zijn de blogs die ik graag lees

Travellab.nl

Ik ben niet echt een wereldreiziger (had ik het geld er maar voor) maar ik kijk wel heel erg graag naar anderen en doe inspiratie op voor mijn eigen reizen mochten die er ooit komen. Ik vind Travellab.nl, de blog van Serena, Larissa en Tara echt super tof en kijk hem ook altijd graag. De tips en foto’s zijn zeker aanraders.

Dit waren wel zo een beetje de blogs die ik iedere dag of eens per week bezoek. Ik ben er vast en zeker heel wat vergeten dus schroom je niet in de comments nog meer leuke blogs aan te raden! Wat zijn jullie favoriete blogs om te lezen of ben je ook meer van het YouTube geworden?

Dit vind je misschien ook leuk

23 reacties

 • Reply
  Suzanne
  31 januari 2019 at 08:32

  De link naar beautylab.nl klopt niet, je word gelinkt naar lekkerensimpel.nl

  • Reply
   Aranka
   31 januari 2019 at 08:39

   Oh oeps! Even aanpassen :)

 • Reply
  Jessica J.
  31 januari 2019 at 09:04

  Ik ben Helen en Marjolein meteen gaan volgen. Wat een mooie blogs! Bedankt voor de tips. De blog van Sanne heb ik ook pas toevallig ontdekt. Vond haar webstekje ook meteen tof. :-)

 • Reply
  Marjolein
  31 januari 2019 at 09:15

  Lief dat ik erbij sta, dank je wel! Ik lees denk ik nog maar 3-4 blogs.. Toch jammer dat veel blogs ermee gestopt zijn.

 • Reply
  rachel
  31 januari 2019 at 10:02

  ik ken ze en ik ben ook vaste stalker bij cynthia :D de rest lees ik soms maar is niet mijn vaste lees routine

 • Reply
  Elise Joanne
  31 januari 2019 at 10:49

  JIJ BENT ZO’N LIEVERD!! Tot zo! <3

 • Reply
  Dana
  31 januari 2019 at 12:25

  Leuk zo’n lijstje! De meeste bezoek ik inderdaad ook nog steeds en vaak :)

 • Reply
  Nicole
  31 januari 2019 at 12:35

  Wat een leuke blogs allemaal. Ik was vroeger altijd fan van cynthia haar blog maar om de een of andere reden kijk ik er de laatste tijd niet meer vaak op. Niet omdat ik het geen leuke blog vind hoor. Beautylab is ook een van mijn favorieten!

 • Reply
  Sanne
  31 januari 2019 at 13:02

  Hé wat super leuk! Heel erg bedankt, voel me vereerd dat ik in dit lijstje ben opgenomen. Ik zat dit artikel nietsvermoedend te lezen en wilde al reageren dat ik de blogs vanavond eens allemaal ga checken. Altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken :)

 • Reply
  Rachel
  31 januari 2019 at 15:44

  Sanne Marjolein en ohmyfoodness volg ik al een tijdje wat een heerlijke blogs heb je gedeeld!

 • Reply
  Sanne
  31 januari 2019 at 20:49

  En laviesanne dan? Vind haar ook super. Dacht dat jullie vriendinnen waren?!

  • Reply
   ABC123
   4 februari 2019 at 13:56

   akward.

 • Reply
  Helen
  31 januari 2019 at 21:30

  Ahh wat een enorme eer dat ik in dit lijstje mag staan! Super lief!
  Ik bezoek jouw blog ook nog steeds vaak maar ben een echte lurker ? oepsie!

 • Reply
  veronique
  31 januari 2019 at 22:59

  Ik volg inderdaad ook Elise en Cynthia. En de Maastrichtse Marjon van MamaToTheMax volg ik ook!

 • Reply
  Miranda
  1 februari 2019 at 10:56

  Dank voor je tips Aranka, er waren nog een paar die ik nog niet ontdekt had! Inderdaad jammer dat heel veel bloggers hun focus inmiddels hebben verlegd naar YT of Insta, blogs lezen is zo leuk!

 • Reply
  Mariska
  1 februari 2019 at 13:47

  Ik volg ook wel veel van dit lijstje :) En inderdaad, Helen en Marjolein maken prachtige foto’s!

 • Reply
  gea
  1 februari 2019 at 15:09

  Heel leuk om te zien welke je volgt! Ook veel grote blogs die al heel lang bestaan, en ik nog ken vanaf het begin dat ik ook begon. Zo leuk om te zien dat ze nog steeds zo actief zijn ook ^^ Lekker en simpel is ook hier wel een favoriete.

 • Reply
  gea / Glamview
  1 februari 2019 at 15:10

  Heel leuk om te zien welke je volgt! Ook veel grote blogs die al heel lang bestaan, en ik nog ken vanaf het begin dat ik ook begon. Zo leuk om te zien dat ze nog steeds zo actief zijn ook ^^ Lekker en simpel is ook hier wel een favoriete.

 • Reply
  Truusje - De Sandwichformule
  1 februari 2019 at 15:56

  Ik vind het ook jammer dat veel bloggers ermee stoppen. Ik vind bloggen nog veel te leuk! Ik heb de afgelopen maand zelf vrij weinig geblogd, maar ik probeer nu weer mijn ritme te vinden. :)

  Veel bloggers uit dit lijstje kende ik al, maar de blog van Sanne Timmermans nog niet. Wat een mooie blog zeg, leuk om te lezen.

  Zelf volg ik deze blogs graag:

  https://www.wimke.nl/
  https://acupoflife.nl/
  http://whensarasmiles.nl/
  https://guidedbycuriosity.com/
  http://www.travellab.nl/
  http://ikvrouwvanjou.nl/
  https://www.lastdaysofspring.com/
  https://uitpaulineskeuken.nl/

 • Reply
  Loes
  1 februari 2019 at 16:29

  Blogs worden helaas steeds minder of veranderen zo dat ik ze niet meer interessant vind. Lezen vind ik zo lekker rustgevend, hoewel ik ook veel vlogs kijk maar daar heb ik na een drukke dag niet altijd zijn in. Was in het verleden enorme fan van Elise Joanne, Selena en de voorloper van 2women (Martine en Willemijn) maar de focus van hun blogs ligt niet meer op beauty. Jammer, want daar kwam ik voor. Vind Vera Camilla ook erg goed maar die heeft een time-out. Lees en kijk nu vooral buitenlandse beautyb(v)loggers. Duitse beautybloggers zijn daarbij het interessantst omdat ik vaak bij Drogeriemarkt (DM) kom en ze in Duitsland vrijwel alle merken verkopen die in NL ook verkrijgbaar zijn. Meestal nog aanzienlijk goedkoper ook. Merken als Dove, Nivea, Garnier kosten de helft, L’oreal een derde minder.

 • Reply
  Lisa
  2 februari 2019 at 06:17

  Leuk zo’n lijstje. Cynthia en Beautylab volg ik wel. Verder lees ik graag blogs van Naoki, VakerVrolijk en SoChicken.

 • Reply
  Eveline Fleur
  30 oktober 2019 at 11:37

  Ik volg de meeste blogs uit deze lijst al en vind ze zelf ook erg leuk! Ik vind het echt heerlijk om blogs te lezen en inderdaad jammer dat velen de overstap maken naar YouTube of ineens uit het niets lijken te verdwijnen (zoals pinkypolish bijvoorbeeld). Gelukkig blijven er wel voldoende (leuke!) bloggers over. Hopelijk ben ik er ook eentje van hihi.

 • Reply
  Tomas
  13 maart 2022 at 12:21

  Bedankt voor het delen! Ik was via Google opzoek naar inspiratie. Ik heb weer een aantal leuke blogs ontdekt!

 • Laat een reactie achter