Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Dit zijn de best gelezen artikelen van 2018

About

Het jaar is bijna voorbij en dan gaan we altijd even terugblikken of afgelopen jaar. Natuurlijk kan ik niet achterblijven en ben ik even de statistieken in gedoken. Wat waren de best gelezen artikelen van 2018, ik zette ze op een rijtje!

Soms zakt de moed mij in de schoenen

10. SOMS ZAKT DE MOED MIJ IN DE SCHOENEN

Ik schreef dit artikel een paar weken geleden op een avond waarbij ik er helemaal doorheen zat. Het ging niet zo lekker met mijn blog, de opdrachten vielen tegen en mijn bezoekers zijn niet meer wat het geweest is. Met andere woorden, de moed zakte mij in de schoenen. Ik deelde eerlijk mijn stuggles en bevindingen.

Dit zijn de beste en fijnste panty’s

9. DIT ZIJN DE BESTE EN FIJNSTE PANTY’S

Een tijdje geleden vroeg ik jullie op Instagram wat nou de beste en fijnste panty’s zijn. Ik kreeg mega veel berichtjes en jullie vroegen ook of ik de tips wilde delen, dus hierbij het lijstje met de beste en fijnste panty’s.

Essence Herfst/Winter Update 2018

8. ESSENCE HERFST/WINTER UPDATE 2018

Ze blijven altijd ongekend populair, de Essence en Catrice updates met nieuwe producten en collecties. Deze Essence update voor de herfst en winter heeft het rijtje van best gelezen artikelen in 2018 gehaald!

HEMA Skin Protecting Illuminating Foundation

7. HEMA SKIN PROTECTING ILLUMINATING FOUNDATION

Ook deze beauty review over de HEMA Skin Protecting llluminating foundation heeft het goed gedaan dit jaar. Blijkbaar waren jullie heel erg benieuwd naar mijn mening over deze budgetvriendelijke foundation.

Dior Diorskin Forever Undercover Foundation

6. DIOR DIORSKIN FOREVER UNDERCOVER FOUNDATION

Begin dit jaar testte ik de Dior Forever Undercover foundation en was erg onder de indruk (maar helaas was het mijn kleur niet), zeker met een vette huid. Ik was hem een beetje vergeten maar misschien kan ik in de zomer weer gebruiken als ik wat bruiner ben.

NIVEA Micellar Shampoo

5. NIVEA Micellar Shampoo

De review van de NIVEA Micellar Shampoo is echt ontzettend vaak bekeken en word nog steeds heel erg vaak bekeken. Hij is natuurlijk heel veel op de reclame geweest en denk dat daardoor mensen nieuwsgierig waren en naar reviews gingen zoeken.

Wat als je droom toch niet jouw droom is?

4. WAT ALS JE DROOM TOCH NIET JOUW DROOM IS?

In het begin van 2018 plaatste ik een heel persoonlijk artikel, wat als je droom toch niet jouw droom is waarin ik aangaf het zelfstandige werken niet alles te vinden en weer opzoek ging naar een baan. Ik heb dit een paar maanden volgehouden maar kwam tot de conclusie dat je bloggen op dit ‘niveau’ met veel afspraken en reisjes niet kan combineren met een baan. En aangezien ik toch net iets gelukkiger werd van bloggen dan werken voor een baas stopte ik er weer mee.

MAC geeft gratis lipsticks weg op 28 juli

3. MAC GEEFT GRATIS LIPSTICKS WEG OP 28 JULI

Het is niet heel gek dat het artikel MAC geeft gratis weg hoog in de lijst is geëindigd, ik bedoel, als zo een merk gratis lipsticks gaat weggeven is toch iedereen nieuwsgierig?

YLONN – tegen scheerirritatie

2. YLONN – TEGEN SCHEERIRRITATIE

Dit jaar waren ook heel veel mensen erg benieuwd naar de Ylonn producten die scheerirritatie tegen gaan. En ik moet zeggen terecht, want het zijn erg fijne producten.

Cien Cellular Beauty review – top crème van de Lidl

1. CIEN CELLULAR BEAUTY REVIEW

Dit artikel is pas een paar weken oud maar staat gewoon al op nummer 1, de review over de Cien Cellular Beauty producten. Hij ging compleet viraal via Facebook en Google wat zorgde voor de beste plek in deze lijst.

Dit is trouwens niet het echte top 10 lijstje met best gelezen artikelen, dit is het lijstje met artikelen die in 2018 geplaatst zijn en het best zijn gelezen. De echte top 10 van alle artikelen is:

 1. Kipfilet uit de oven met mozzarella, pesto en tomaat
 2. Monchou toetjes met lange vingers
 3. Gevuld stokbrood
 4. Havermoutkoek met noten, banaan en chocolade
 5. Griekse yoghurtcake met blauwe bessen
 6. Snel bruin worden en de kleur lang behouden doe je zo
 7. Klaar voor de zomer met de Kruidvat zelfbruiners!
 8. Gezonde Griekse yoghurt muffins met banaan
 9. Mijn tips en aanraders om te bezoeken op Zakynthos
 10. Wat betekent de factor van zonnebrand?

En dat was hem, ik ben benieuwd wat volgend jaar goed gaat scoren! Welk artikel is jullie het meest bijgebleven?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

 1. Ook ik heb ze (bijna, alleen die van Essence niet) allemaal gelezen en kijk uit naar je posts in 2019! Ik herken veel van jouw struggels toenik dezelfde leeftijd had. Ben nu 45+.

  Fijne jaarwisseling en een positief nieuw jaar gewenst! Ik geloof in je. Nu jij nog ?

 2. Altijd leuk, mooie mix van artikelen. Heb ze allemaal gelezen, die over panties vond ik top en de Nivea shampoo heb ik ook gekocht. Top gedaan, ga zo door! Fijne jaarwisseling.

 3. Ik plaats nooit iets op je site maar lees wel vaak mee. Vergeet niet dat er altijd mensen zijn die iets te klagen hebben of een artikel niet leuk vinden. Je kunt gewoonweg niet iedereen tevreden houden. Ik lees je blogs graag omdat je echt en oprecht bent ondanks dat sommige blogs gesponsord zijn. Volg je eigen pad en ga zo door! De beste wensen voor het nieuwe blogjaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *