Dit was byAranka in 2015

 photo Aranka_zps88b59d37.jpg

2015 was voor mij een best spannend jaar, voor mijn blog gezien tenminste. Er waren een aantal wat grotere veranderingen achter de schermen die ervoor hebben gezorgd dat het dit jaar alleen maar beter met mijn site ging. Voor de rest neem ik jullie mee door dit artikel om even alles weer op te halen, best gelezen artikelen te laten zien en gewoon even lekker in de cijfertjes te neuzen.

Van de week kreeg ik weer mijn jaarlijkse overzicht te zien van een plugin van WordPress die alles bijhoudt. Zo vertelde het mailtje mij dat mijn site dit jaar meer dan 3.000.000 keer bekeken is en ik 599 nieuwe berichten tot nu toe plaatste, bizar! Niet alleen met de statistieken ging het beter, met mijn bankrekening ook. Eind 2014 nam ik de grote stap (dat vond ik toen heel spannend) om van media bureau te veranderen. Sinds dien heb ik een nieuw mediabureau en gaat het echt een stuk beter met mijn inkomsten, heel fijn! Dat geeft echt een stukje vrijheid en de mogelijkheid tot leuke dingen doen en sparen.

Maar goed, dat waren een aantal cijfers waar ik heel trots op ben en hopelijk gaat dat alleen maar beter in 2016. Laten we eens naar de beste 10 berichten van afgelopen jaar gaan kijken! Verrassend genoeg heel veel recepten, haha!

 photo Griekse yoghurtcake met blauwe bessen6_zpswrt7drap.png

10. GRIEKSE YOGHURTCAKE MET BLAUWE BESSEN

Deze snap ik wel, deze cake was echt heerlijk, moet je zeker eens een keer proberen!

9. Jodenkoeken bakken

Eigenlijk hoort deze niet in het rijtje thuis, want ik plaatste hem in 2014, maar in 2015 werd hij nog ontzettend vaak bekeken! Logisch, want ze waren ontzettend lekker, snel weer eens maken!

 photo Primarrkkk_zpse2bc909f.png

8. Primark Lente en Zomer collectie

Noem het woordje Primark en je hebt meteen een kijkcijferhit te pakken als je het online deelt. Daarom is het ook niet zo gek dat dit artikel zo ontzettend vaak bekeken werd.

 photo Kipsalon4_zpsw9pytkuo.png

7. Kipsalon

Het blijft ongekend populair dit recept, kipsalon. De iets wat gezondere versie op de kapsalon. Ik moet ook stiekem bekennen dat we dit dit jaar heel vaak hebben gegeten!

 photo Speculaascakemetkruidnoten7_zps6e2a2bde.png

6. SPECULAASCAKE MET KRUIDNOTEN

Vorig jaar stond hij ook al in mijn overzicht van best gelezen artikelen van 2o14 en in 2015 doen we het gewoon weer over. Rond Sinterklaas schieten de pageviews op dit artikel als ‘kruidnoten’ uit de grond.

 photo iWhiteInstantTeethWhitening11_zpsbd7d491c.png

5. IWHITE INSTANT TEETH WHITENING

Waarom deze er tussen staat weet ik eigenlijk niet. Of nou ja, eigenlijk wel. Aan het begin van het jaar was er reclame op TV over dit kitje en was ik één van de weinige bloggers die hierover geschreven had. Waarschijnlijk omdat het niet werkte…

 photo Bladerdeeg6_zps44a4b32e.png

4. BLADERDEEGHAPJES MET PESTO EN KAAS

Ook dit jaar staat hij er weer tussen, de lekkerste bladerdeeghapjes met pesto en kaas. Ontzettend makkelijk om te maken en vooral heel erg lekker!

 photo Bananenbrood11_zpsdcy5vnga.png

3. Gezond bananenbrood

Eet veel bananen, bananen zijn gezond! En dat blijkt, want 2015 stond wel in het teken van bananenbrood, overal kwam je het tegen! Zelf wilde ik het ook wel proberen en ik vond hem zeker geslaagd!

 photo Essence The Gel Nail Polish2_zpssutqig3x.png

2. ESSENCE THE GEL NAIL POLISH

Ja, toch nog een echt beautyartikel! In de update van het voorjaar kwam Essence met een gel top- en basecoat maar dan lekker voordelig! Ik testte hem uit en was razend enthousiast!

 photo Monchoutoetjes6_zpsa56d624a.png

1. MONCHOU TOETJES MET LANGE VINGERS

Volgens mij hebben afgelopen kerstdagen dit recept naar nummer 1 geholpen, want hij werd echt bizar vaak bekeken! Niet zo gek ook, want het is een super lekker en makkelijk toetje!

Zo, dat waren mijn top 10 artikelen van het jaar 2015. Nu denken jullie wellicht, Aranka, volgens mij kun je beter een foodblog beginnen. Ja en nee, ik vind het echt super leuk om over food te schrijven, maar deze artikelen pieken enorm door Google (thanks!) omdat er onwijs veel op gezocht word en ze toevallig op mijn site terecht komen.

Ik hoop dat jullie dit jaar net zoveel van mijn site hebben genoten als dat ik dat heb gedaan. Ik hoop in 2016 weer lekker aan de slag te kunnen en alles weer op de rit te hebben (waar het nu even aan schort) en dan aan het eind van 2016 naar een nog beter zakelijk jaar kan terug kijken! Fijne jaarwisseling iedereen!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

18 reacties

 • Reply
  chucky1012
  31 december 2015 at 06:08

  Fijn om even terug te kijken hoe het met je blog was gegaan!

  Een fijne jaarwisseling en veel succes met je blog het komend jaar Xoxo

 • Reply
  jeapiebel
  31 december 2015 at 07:19

  Wat een mooi statistiek en ook je rekening. ;-) Zo wens ik iedere blogger toe volgende jaar. Mooie foto’s allemaal trouwens. Fijne jaarwisseling Aranka!

 • Reply
  mariëlle
  31 december 2015 at 08:17

  Wat grappig om te zien dat er zoveel food naar voren komt! Ik lees zelf gewoon je beauty artikelen haha! Fijne jaarwisseling!

 • Reply
  Amy
  31 december 2015 at 08:34

  Ik vind je recepten ook altijd heel leuk om te bekijken, ik onthoud ze ook zeker voor feestjes enzo! Je hebt in ieder geval een mooi blog jaar achter de rug :) Fijne jaarwisseling!

 • Reply
  Elize| girlobthewhitebike
  31 december 2015 at 09:35

  Grappig om te zien dat je food artikelen zo goed gelezen worden!:) en de nagellak die bij jou op 2 staat, stond ook bij mij in de top 5, leuk om te zien!:)
  Mooie artikelen heb je gemaakt dit jaar!

 • Reply
  Kelly
  31 december 2015 at 09:37

  Leuke artikelen! Je las mijn gedachte over foodbloggen, haha. Ik wens jou ook een fijne jaarwisseling toe!

 • Reply
  Lesley
  31 december 2015 at 09:45

  Wat mooi dat je een goed jaar heb gehad! Grappig te lezen dat je recepten het beste bekeken werden. Aan de andere kant ook niet helemaal raar want jouw recepten zijn altijd zo leuk en origineel! Alvast een gelukkig nieuw jaar voor jou!

 • Reply
  Marushi
  31 december 2015 at 09:50

  Wat een lekkere recepten zitten er tussen zeg! Alvast een fijn jaarwisseling gewenst! -x-

 • Reply
  Evelien
  31 december 2015 at 10:44

  Je recepten doen het goed zo te zien! Wat fijn dat 2015 een goed jaar is geweest voor je blog. Dat verdien je ook zeer zeker. Ik wens je een mooi 2016, op persoonlijk en bloggebied.

 • Reply
  Denise
  31 december 2015 at 10:52

  Wat een heerlijke gerechten en leuke artikelen! Fijne jaarwisseling!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  31 december 2015 at 11:57

  Wat een leuk artikel. Wel grappig dat in je top 10 voornamelijk foodgerelateerde artikelen voorbij komen..

 • Reply
  Aileen
  31 december 2015 at 12:01

  Wat een prachtige foto van jou met al dat groen!
  Veel leuke artikelen dit jaar, heb er weer erg van genoten.
  Beste wensen voor het nieuwe jaar!
  Hopelijk voel je je snel weer helemaal jezelf! ♡

 • Reply
  Kayleigh
  31 december 2015 at 12:14

  Leuk om je top 10 te zien en ik had dat van het food niet verwacht hoe hoog dat allemaal scoort. Mooie statistieken heb je bereikt Aranka!

 • Reply
  Evelien
  31 december 2015 at 12:50

  Hoop leuke artikelen, ken er een hoop van! Die monchou toetjes, wauw ♥ Fijn 2016 meis!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  31 december 2015 at 13:58

  Hihi, het zijn idd veel recept artiklen, maar ze zien er dan ook zo heerlijk uit

 • Reply
  Dionne
  31 december 2015 at 14:38

  Wat een heerlijke gerechten! Die eerste cake heb ik al verschillende keren gemaakt. ZOOO lekker!

 • Reply
  Nathalie | insideandout.nl
  31 december 2015 at 14:50

  Haha mijn recepten doen het inderdaad ook goed in de cijfers! En een beauty product waar ik niet zo heel tevreden over was, ook ;)

 • Reply
  Femke
  3 januari 2016 at 22:15

  Altijd leuk om te lezen welke artikelen het meest gelezen waren in’t jaar! En fijn dat het met de inkomsten ook beter gaat!

 • Laat een reactie achter