Dit waren de populairste artikelen in 2016

Dit waren de populairste artikelen in 2016

Niet te geloven, na vandaag is 2016 weer ten einde. Ik blikte laatst al met jullie terug op mijn 2016 op persoonlijk gebied, maar nu is het tijd om terug te kijken op mijn artikelen van het afgelopen jaar. Ik vind het altijd leuk om de statistieken in te duiken en te kijken en inventariseren wat nou het beste bekeken is dit jaar. Dus hierbij de top 10 van best bekeken artikelen in 2016 en sommige hebben mij best een beetje verbaasd!

Dit waren de populairste artikelen in 2016

10. Speculaas cake met kruidnoten

Vorig jaar en dat jaar daarvoor stond deze ook al in de lijst, maar het blijft een ontzettend populair artikel waar ontzettend veel mensen op binnen komen via Google en Pinterest. En zeg nou zelf, hij is ook super lekker en makkelijk om te maken voor Sinterklaas.

Dit waren de populairste artikelen in 2016

9. UPDATE: ESSENCE ASSORTIMENT LENTE/ZOMER 2016

Het woord Essence en Catrice veranderen op mijn blog in goud, het zijn echt de artikelen die de meeste bezoekers opleveren. Volgens mij weten jullie dat ook en probeer dan ook altijd zo snel mogelijk over dit merk te schrijven en jullie op de hoogte te houden. Dit was de grote Essence update voor de lente en zomer en was ontzettend populair. Hopelijk kan ik je snel de update van dit jaar laten zien.

Dit waren de populairste artikelen in 2016

8. MONCHOU TOETJES MET LANGE VINGERS

Dit is ook geen artikel uit 2016, maar uit 2014. Dit makkelijke maar ontzettend lekkere recept blijft uitermate populair en levert dagelijks ontzettend veel hits op. Een echte knaller op Google en Pinterest. Helemaal de afgelopen dagen was hij ontzettend populair.

Dit waren de populairste artikelen in 2016

7. GRIEKSE YOGHURTCAKE MET BLAUWE BESSEN

Alweer geen artikel uit 2016, maar hij piekt dit jaar nog steeds bovenaan. En ook niet zo gek, want dit is één van de lekkerste cakes die ik ooit gemaakt heb. Het kriebelt weer meteen om deze cake te maken. Gelukkig is het recept voor iedereen te lezen!

Dit waren de populairste artikelen in 2016

6. ACTION MAX & MORE NUDE LOOK PALETTE

Dit keer wel een artikel uit 2016 die echt bizar vaak bekeken is. Het is een review over dit vrij simpele oogschaduw palette van de Action. Naast Essence en Catrice is Action altijd een heilig woord op de site en loopt het altijd heel erg goed. Maar dit was echt een uitschieter die tienduizenden keren bekeken is. Leuk om te zien dat goedkope reviews het altijd goed doen!

Dit waren de populairste artikelen in 2016

5. IWHITE INSTANT TEETH WHITENING

Dit artikel is razend populair omdat ik er als één van de weinigen over heb geschreven en het een tijdje op de reclame is geweest en veel mensen hier naar hebben gezocht en blijkbaar naar ervaringen zochten. Ik was er destijds niet echt enthousiast over maar blijkbaar werkt het voor veel mensen wel. Misschien moet ik het toch nog eens een kans geven.

Dit waren de populairste artikelen in 2016

4. KIPFILET UIT DE OVEN MET MOZZARELLA, PESTO EN TOMAAT

Dit begon eigenlijk als een grapje dit recept want de foto’s waren echt om te huilen. Ik was ’s avonds alleen met een vriendin en we hadden zin in iets lekkers te maken en maakte dit na aanleiding van zo een Facebook filmpje voordat je Tasty en dergelijke had. Ik maakte foto’s met mijn telefoon en zette het toch maar online omdat het zo lekker was. Schot in de roos dus!

Dit waren de populairste artikelen in 2016

3. HAVERMOUTKOEK MET NOTEN, BANAAN EN CHOCOLADE

We waren in 2015 net verhuisd en had niets klaar staan voor mijn site – goh, bekend verhaal nu – en mijn zusje ging lekker bakken en maakte havermoutkoeken. Ik vroeg of ze er foto’s van wilde maken zodat ik wat opvulling had voor mijn site. En met succes, want het recept staat gewoon op nummer 3! Mede dankzij Pinterest en Google.

2. GEVULD STOKBROOD

Dit recept stamt alweer uit 2013 maar is nog steeds bizar populair en wordt nog steeds honderden keren per dag bekeken. Waarschijnlijk omdat het zo een goed en origineel recept is. Destijds schreef Lara dit recept voor mij en het is nog steeds een knallend artikel! Wellicht moet ik zelf het recept maar eens gaan uittesten!

Dit waren de populairste artikelen in 2016

1.SNEL BRUIN WORDEN EN DE KLEUR LANG BEHOUDEN DOE JE ZO

Als de zonnestralen door de wolken heen komen is dit artikel echt niet te stoppen en bizar populair. Hij steekt ook echt met kop en schouders boven alle artikelen uit, terwijl het echt al een oud artikel is van 2014. Maar elk jaar doet hij het weer geweldig. Ik ben benieuwd of mensen hier ook echt bruiner door zijn geworden ;).

Grappig genoeg zijn het vrijwel allemaal artikelen die heel erg populair zijn via Google of Pinterest. Onder dit lijstje komen ook artikelen die ik zelf gewoon lekker heb laten knallen zoals de Catrice HD Liquid Coverage Foundation, Gestopt met de pil, wat veranderde er voor mij? en mijn maandverband test was ook echt een schot in de roos. Daarnaast zijn mijn dagboeken ook altijd erg populair en merk ik dat jullie persoonlijke artikelen over mijn gedachtes en ervaringen ook steeds meer waarderen zoals het delen over mijn onzekerheden, mijn assertiviteitscursus en hersenspinsels over het krijgen van kinderen.

Ik vind het een mooie en afwisselende lijst om te zien en ben er blij mee. In alle eerlijkheid denk ik dat de lijst volgend jaar niet heel erg anders zal zijn want die van vorig jaar zag er ook ongeveer zo uit. Ik ben wel benieuwd welke artikelen jullie bij zijn gebleven en waar je misschien wel meer over wil lezen, laat het me weten!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reply
  Vanessa
  31 december 2016 at 06:12

  Leuk om te zien! Ik vind het best verrassend dat er zoveel recepten in dit lijstje staan. Ik vind vooral je beauty en persoonlijke artikelen leuk. Fijne jaarwisseling en een gelukkig 2017!

 • Reply
  Susan
  31 december 2016 at 06:37

  Leuk om te zien. Inderdaad verrassend dat er zoveel recepten tussen staan. Vinden mensen tcoh leuk blijkbaar!

 • Reply
  Varenka
  31 december 2016 at 06:44

  Leuk dat die onverwachte nummer 3 …. Ziet er dan ook super goed uit.

 • Reply
  chucky1012
  31 december 2016 at 07:13

  Wat een leuk artikel ;-)

  Fijne jaarwisseling Xoxo

 • Reply
  Lieke
  31 december 2016 at 07:33

  Grappig inderdaad dat het meeste recepten zijn maar dat komt inderdaad door pinterest en google.

  Toch is het wel iets wat veel mensen interesseert. Ook de persoonlijke verhalen. Dat geldt ook voor mij.

  Vind je dit niet vervelend eigenlijk?

  Fijne jaarwisseling!

 • Reply
  Johanna
  31 december 2016 at 08:30

  Fijn om te lezen! Sowieso blijf ik langskomen in 2017 voor je verfrissend nuchtere stijl en dit met zorg vormgegeven! Je hebt ook een gevarieerd aanbod te bieden, de afwisseling tussen beauty, food, lifestyle/life struggles bevalt me prima! :) Al het beste in 2017 Aranka!

 • Reply
  Yvonne
  31 december 2016 at 09:28

  Typisch dat het vooral recepten zijn, haha! Maar dat wordt waarschijnlijk ook veel gezocht via google inderdaad. En van dat bruin worden verwacht je toch ook niet? Leuk om te zien. Fijne jaarwisseling Aranka!

 • Reply
  Romy
  31 december 2016 at 09:42

  Wat grappig om te zien dat er zoveel recepten in de top 10 staan! Zelf vind ik vooral je beauty-artikelen en persoonlijke artikelen altijd fijn om te lezen. Ik ben benieuwd naar je artikelen in het nieuwe jaar. Alvast een fijne jaarwisseling!

 • Reply
  Mariska
  31 december 2016 at 11:07

  Ook vooral de recepten die het goed doen, leuk om te zien! :) fijne jaarwisseling!

 • Reply
  Britt
  31 december 2016 at 11:10

  Hé wat een onverwacht artikel op nummer 1, ik heb hem uiteraard gelezen en vond het ook een hele goeie. Leuk om te zien dat alle (heerlijke trouwens) recepten zo goed bekeken worden, de yoghurtcake heb ik een paar keer gemaakt en die is heerlijk, dus volgend jaar maar hij van mij hoger!

 • Reply
  Jolanda
  31 december 2016 at 15:22

  Voor een beauty/lifestyleblog scoren je recepten wel erg goed… Maar een recept zoek je natuurlijk sneller en vaker even terug; eerste keer lees/vind je het, tweede keer om ingrediënten te kopen en een derde keer om het te maken en de laatste twee blijven zich herhalen als het recept voor herhaling vatbaar is.

 • Reply
  rachel
  1 januari 2017 at 18:11

  leuk om te lezen en hoop food blogpost hihi het zijn ook heerlijke dingen!!

 • Reply
  Danielle Springer
  1 januari 2017 at 20:33

  Wat leuk om eens te zien! Bijzonder dat er eigenlijk zo veel recepten nog tussen staan.

 • Reply
  Sherry
  2 januari 2017 at 21:46

  Een fijn artikel food is alway good.

 • Laat een reactie achter