Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Disney+ voor volwassenen, aanrader?

Disney+ voor volwassenen, aanrader?

Toen Disney+ een paar maanden geleden op de Nederlandse markt kwam was ik daar niet meteen heel enthousiast over. Ik heb al Netflix en Videoland, waarom zou ik als volwassene dan Disney+ willen hebben? Mocht je kinderen in huis hebben dan snap ik het heel goed, kinderen smullen natuurlijk van Disney films. Maar is Disney+ ook aan te raden voor volwassenen?

Bron afbeelding: Shutterstock

Zoals ik al zei heb ik dus een abonnement op Netflix en Videoland. Eerst kon je nog Disney films via Netflix kijken, maar met de komst van Disney+ is dat verleden tijd. Heel eerlijk, ik werd niet meteen heel erg enthousiast om een Disney Plus abonnement te nemen, aangezien ik Disney films niet heel erg boeiend vind. Ik vind ze wel leuk om eens te zien, maar daar zou ik niet een apart abonnement voor afsluiten.

Niet alleen tekenfilms

Waar ik mij dus goed in vergiste is dat het niet alleen tekenfilms zijn, maar ook de ‘real life’ Disney films waar ik afgelopen jaar grof geld voor heb betaald in de bioscoop, denk aan de Lion King, Aladdin of Beauty and the Beast. Dit zijn natuurlijk ook allemaal Disney films, helemaal niet bij stil gestaan! Dat vind ik wel leuke films om te kijken.

Maar naast Disney kun je ook nog andere dingen bekijken via het Disney Plus abonnement:

  • Pixar films
  • Marvel films
  • Star Wars films
  • National Geographic

Kijk dan wordt het ineens voor volwassenen ook een stuk interessanter. Je kunt dus gewoon de Avengers, Spiderman, X-Man en Star Wars films vanaf je luie bank thuis kijken. Dat vind ik ook tof om te kijken. En daarnaast vind ik de documentaires en programma’s van National Geographic ook best interessant. Je gaat het toch sneller kijken als het in zo een abonnement zit.

Wat vind ik van Disney+ als volwassene?

Goed, aangezien ik mij toch verveel thuis op dit moment besloot ik een abonnement af te sluiten. Je kunt het namelijk 7 dagen gratis proberen en daarna kun je meteen weer opzeggen. De voorwaarde is wel dat je je abonnement binnen die 7 dagen meteen weer moet opzeggen, anders moet je natuurlijk gewoon betalen.

Ik besloot het dus 7 dagen te proberen en ik ben best enthousiast! Ik heb al een aantal films gezien zoals Spiderman en natuurlijk ook weer de Lion King. Maar stiekem vind ik het ook leuk mijn vertrouwde jeugdfilms van vroeger weer te kijken of op de achtergrond aan te hebben staan als ik aan het werk ben bijvoorbeeld.

Of ik Disney+ ga houden weet ik niet. Mijn ervaring is dat het voor een maandje wel leuk is, maar ik denk dat ik als volwassene wel snel uitgekeken ben en sneller neig naar Netflix of Videoland. Maar als je kinderen hebt is het natuurlijk een veel groter succes. Het ligt er dus aan of je echt een groot Disney fan bent of kinderen hebt, dan is het zeker voor langere tijd een aanrader en anders is het voor even leuk.

Een Disney Plus abonnement kun je afsluiten per maand en per jaar. Per maand betaal je € 6,99 en per jaar betaal je € 69,99. Best een oké prijs, het ligt in dezelfde lijn als Netflix en Videoland. Wil je de eerste 7 dagen gratis Disney Plus proberen? Ga hier dan naar de website!

Hebben jullie al een abonnement op Disney Plus en wat vinden jullie er van?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

  1. Nee. Ook geen interesse in eerlijk gezegd. We hebben wel een Prima abbo nu en dat is een mooie aanvulling voor ons en onze voorkeuren (dat gezegd hebbende: wij zijn dus Marvel fans. Maar de meeste films zijn leuk om 1 of 2x te zien en dan is het wel over. En Star Wars is een beetje kleurloos geworden onder Disney.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *